- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #2.641
CADIARZUben anlamıyorum bu devleti yönetenler en başta bu damgayı hindi yemiş oluyolar neden farkında değiler yada umursamıyolar biz millet olarak sesimizi nezaman duyurabildik ve nezaman dinendikki bize ançak kemer sıkın deyip semer vuruyolar biz türk milleti çok pasifis hiç bir konuda başkaldırı yapamıyoruz herşeyi kabuleniyoruz HAKLISIN ÇIKSIN SESİMİZ SADECE BU KONUDA DEĞİL HER KONUDA ÇIKSIN
merhaba arkadasım , yazdıklarınıza cevap yazmayacaktım ama dayanamadım acıkcası...
haklısın basımızdakıler ve bundan öncekı basbakan ve cumhurbaskanlarıda hindiyi kabullenmıs vaziyetteler,zaten bizde burada bunu duzeltmeye calısıyoruz ama uslubunuzu beyenmedıgımı dile getırmelıyım bu tpoik bir protesto kosesi deildir ve topigimizin konusununda saptırılmasına gözyummayacagım !!
biz burada din dil ırk ayrımı yapmadan inandıgımız ulus degerlerimizi degiştirmeye calısıyoruz..
lütfen siyasi içerikli msjlar yazmayalım ...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Canlarım sizi seviyorum :)Tamam o zaman abbacığım :) Ya ben biraz çekiniyorum, konuyu açan ben olduğum için, insanlar ortak konumuz olduğunu bilemez başka bir şey anlarlar. Ne bileyim işte olur mu olur. Hatta bir de şikayet ediyorlarmış :1shok: Neyse A' ları ben alayım canlarım ama pek dönen yok malesef. Gelip belki de teşekkür edip gidiyorlardır, yani bizim istediğimiz "ben de varım" diyip bir daha hiç göremediğimiz arkadaşlar değil. Zaten bizimle birlikte hareket etmeyeceklerse zahmet edip teşekkür filan vermesinler.
Bize bizimle hareket edip, sesimize ses katacak, yılmadan uğraşmayı göze almış arkadaşlar lazım.
özgürce msn çok tşk edrim bende yoladım hemen talebimi biz türküz hindi değiliz bu çabalarınla seni tebrik ediyorum kardeşima.s.
arkadaşlar bu konuda aynı fikri paylaşıyoruz. elbette desteklerim, zaten ne geliyorsa örgütlenememekten geliyo başımıza. bireysel ses ne kadar duyulur ki? hassasiyetinizi kutluyorum...
evet protestonuza aynen katılıyorum...........................................
merhaba arkadasım , yazdıklarınıza cevap yazmayacaktım ama dayanamadım acıkcası...
haklısın basımızdakıler ve bundan öncekı basbakan ve cumhurbaskanlarıda hindiyi kabullenmıs vaziyetteler,zaten bizde burada bunu duzeltmeye calısıyoruz ama uslubunuzu beyenmedıgımı dile getırmelıyım bu tpoik bir protesto kosesi deildir ve topigimizin konusununda saptırılmasına gözyummayacagım !!
biz burada din dil ırk ayrımı yapmadan inandıgımız ulus degerlerimizi degiştirmeye calısıyoruz..
lütfen siyasi içerikli msjlar yazmayalım ...[/QU
siyasi konuşmadım siyasiyle uğraşanların zoruna gidiyorsa buda beni ilgilendirmez öncekiler veya sonrakiler değil hep aynı işte türkiye türkiye olalı işte buyrun işte susun kabulenin diyen biri daha nediyebilirim ki :uhm:
lütfen siyasi içerikli msjlar yazmayalım ...[/QU
siyasi konuşmadım siyasiyle uğraşanların zoruna gidiyorsa buda beni ilgilendirmez öncekiler veya sonrakiler değil hep aynı işte türkiye türkiye olalı işte buyrun işte susun kabulenin diyen biri daha nediyebilirim ki :uhm:
özgürcemin de dediği gibi..
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim..
bundan ileri yada geri yazılcak baska msja gerek yok.. :1closedeyes: :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?