- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #2.621
haklısın canım aslında .. CEE diyipte gidenler oldu.. :çok üzgünüm: ama bu tür davranısta bulunanlar bizi üzmemeli hiç bi zaman moral çöküntüsü yasamayalım , özellikle bizi yıldırmaya calısanlara asla taviz vermeyelimm .. hiç birseye kolay ulaşılmıyor kiii biraz emek ister... hangi cocuk emeklemeden yurumuskii.. pess etmek yokkkk... artıkkk mutlu olalım azmımız için bakın artık farkedılıyoruzzz gazeteci arkdasların olumsuzda olsa makalelerini susluyoruz yani halk birsekılde bizden haberdar... bence bu çok guzel bir haber ( her ne kadar kızdırsada bizi)..Canlarım sizi seviyorum :)Tamam o zaman abbacığım :) Ya ben biraz çekiniyorum, konuyu açan ben olduğum için, insanlar ortak konumuz olduğunu bilemez başka bir şey anlarlar. Ne bileyim işte olur mu olur. Hatta bir de şikayet ediyorlarmış :1shok: Neyse A' ları ben alayım canlarım ama pek dönen yok malesef. Gelip belki de teşekkür edip gidiyorlardır, yani bizim istediğimiz "ben de varım" diyip bir daha hiç göremediğimiz arkadaşlar değil. Zaten bizimle birlikte hareket etmeyeceklerse zahmet edip teşekkür filan vermesinler.
Bize bizimle hareket edip, sesimize ses katacak, yılmadan uğraşmayı göze almış arkadaşlar lazım.
Canom başvuruyu yaptıktan sonra yukarı bakarsan kırmızıyla yazılmış yazıyı görürsün :)Şeniz
CADIARZUben anlamıyorum bu devleti yönetenler en başta bu damgayı hindi yemiş oluyolar neden farkında değiler yada umursamıyolar biz millet olarak sesimizi nezaman duyurabildik ve nezaman dinendikki bize ançak kemer sıkın deyip semer vuruyolar biz türk milleti çok pasifis hiç bir konuda başkaldırı yapamıyoruz herşeyi kabuleniyoruz HAKLISIN ÇIKSIN SESİMİZ SADECE BU KONUDA DEĞİL HER KONUDA ÇIKSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?