Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 651572 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 651576 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 651578 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 651579 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 651582 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

haklısın canım aslında .. CEE diyipte gidenler oldu.. :çok üzgünüm: ama bu tür davranısta bulunanlar bizi üzmemeli hiç bi zaman moral çöküntüsü yasamayalım , özellikle bizi yıldırmaya calısanlara asla taviz vermeyelimm .. hiç birseye kolay ulaşılmıyor kiii biraz emek ister... hangi cocuk emeklemeden yurumuskii.. pess etmek yokkkk... artıkkk mutlu olalım azmımız için bakın artık farkedılıyoruzzz gazeteci arkdasların olumsuzda olsa makalelerini susluyoruz yani halk birsekılde bizden haberdar... bence bu çok guzel bir haber ( her ne kadar kızdırsada bizi)..
Bitanesiii konun senin evet iykide açmıssın ne mutlu sana... yanlış anlasılma ancak şöyle olur art niyet araynlardakii bizler bilioruz seniii :1hug: :1hug:
evet klavye başındada olsak VATANSEVERİZZZ bizler... :asigim: :asigim: sositososito

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651599 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651581 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651628 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651631 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651641 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651646 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651654 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651660 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Bugünlük yeter arkasi yarin özgürcem olurmu:asigim:

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651641 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651646 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651654 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651660 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Bugünlük yeter arkasi yarin özgürcem olurmu:asigim:

Son düzenleme:
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651803 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651813 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651814 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 651820 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
Canlarım bütün birimlere göndereceğiz :jeyyar:

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------özgürce

:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt

Sayın .............., "Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 649334 numaralı başvurunuz, Başbakanlığa iletilmiştir. Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır. Başbakanlık Cevabı: SAYIN ........... DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ. Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.Saygılarımızla...

-tatlicadiarzu- Size geldi mi böyle bir şey ?

Son düzenleme:
evet canim bana geldi....

Sayın nilay........,

"Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 649246 numaralı başvurunuz, Başbakanlığa iletilmiştir. Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Başbakanlık Cevabı:
SAYIN....... HASSASİYETİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

Başbakanlık Cevabı:
SAYIN ...., DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞMANIZA TEŞEKKÜR EDERİZ Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.Saygılarımızla...

yupiiiii banada geldiiiii... :)

bu arada ben Z harfindekı uyelerin sadece ilk sayfasındakılerı bitirmiştimkiii bidaha giremedim siteye :) hata vermeye basladı.. anlasılan site bana dayanamadııı :)))) yawss bu arada bölee toplu özel msj atamıyormuyuzz ( tembeeliik yapasım geldi) tektek uye ismi girmek azıcık zor oluyorda bunun yontemı caresı varsa bana yazın Allah rızası için... a.s.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652165 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652176 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652178 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ............, AKİM’e yaptığınız müracaat 652180 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652182 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652183 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652184 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 652185 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652186 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652189 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 652262 numarasıyla kaydedilmiştirKaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın AKİM’e yaptığınız müracaat 652264 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 652263 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 652267 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 652289 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
Canlarım bütün birimlere göndereceğiz :jeyyar:

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------özgürce

:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt

Yazdım yazdım sonra hangi tuşa bastıysam gitti, yazmam birdaha banane üşeniyorum.

kk bugünlerde beni deli ediyor databaseror verip duruyor. Profillere mesaj bırakıyorum, malesef topluca gönderemiyoruz böyle tırmalayacağız :)Ya bir de rep vremiyorum sinir oldum :1closedeyes:
Hepinizi öpüyorum.

Yazdım yazdım sonra hangi tuşa bastıysam gitti, yazmam birdaha banane üşeniyorum.

kk bugünlerde beni deli ediyor databaseror verip duruyor. Profillere mesaj bırakıyorum, malesef topluca gönderemiyoruz böyle tırmalayacağız :)Ya bir de rep vremiyorum sinir oldum
Hepinizi öpüyorum.
[/QUOTE]

kazen abiim etme eyleme biz uyelere özel msj gonderırken hata verdırtme yawss -tatlicadiarzu-
hmm demek gonderemıos toplu neyse ben alıstım artık.. :) onceden hiç msj yazmayanlar ile sadece uyelık tarıhınde girenlerede gonderıyordum ... artık akıllandım sadece msj kısmına bakıyorum 1tanede olsa gonderıyrum özeline napim baska yoksa hemen hata verıyor zaten site bir daha gir girebilirsen... girebilenede aşk olsun -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile

_yılmayacagızzz_ şakkıdı :lepi: :1closedeyes: kötükedihüso :enbuyukkk:

CADIARZUben anlamıyorum bu devleti yönetenler en başta bu damgayı hindi yemiş oluyolar neden farkında değiler yada umursamıyolar biz millet olarak sesimizi nezaman duyurabildik ve nezaman dinendikki bize ançak kemer sıkın deyip semer vuruyolar biz türk milleti çok pasifis hiç bir konuda başkaldırı yapamıyoruz herşeyi kabuleniyoruz HAKLISIN ÇIKSIN SESİMİZ SADECE BU KONUDA DEĞİL HER KONUDA ÇIKSIN

merhaba arkadasım , yazdıklarınıza cevap yazmayacaktım ama dayanamadım acıkcası...
haklısın basımızdakıler ve bundan öncekı basbakan ve cumhurbaskanlarıda hindiyi kabullenmıs vaziyetteler,zaten bizde burada bunu duzeltmeye calısıyoruz ama uslubunuzu beyenmedıgımı dile getırmelıyım bu tpoik bir protesto kosesi deildir ve topigimizin konusununda saptırılmasına gözyummayacagım !!
biz burada din dil ırk ayrımı yapmadan inandıgımız ulus degerlerimizi degiştirmeye calısıyoruz..

lütfen siyasi içerikli msjlar yazmayalım ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…