Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın .............., "Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 648624 numaralı başvurunuz, Başbakanlığa iletilmiştir. Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır. Başbakanlık Cevabı: SAYIN ........... DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ. Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.Saygılarımızla...

Banada bu mesaj geldi arkadaslar.

Ayrica;Sevgili arkadaslar,
Ulusal degerlere sahip cikan sevgili KK üyeleri.Hangi düsünceyi,fikri savunursak savunalim,is ulusal birlik,beraberlik,duyarlilik,degerler söz konusu oldumu bunlari ön planda tutmaliyiz.Sevgilerimle..

peki özgürcem yerimseniben işte bende onun için azıcık sert çıktım yaptımız emekler boşa cıkmasın die yerimseniben :1hug:
ben suan 39.sayfadayım az kaldı :) bende senın gibi yapıyom vallahii taa ne zamanlardan berı gırenler olmamıs onlara gondermıyorum , zaten oyle yapmasam nerde gorcem ben 39.sayfayı :sm_cool: ( bu arada 52 sayfa var ) hızlı hızlı gecıyorum napim yawss kaydirigubbakcemile

Bu gibi uyarıları yapalım hep çok güzel bir ifade kaydirigubbakcemile5

EBRULUM sorma ya çok az kalmışız senağlama

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt

Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

kızlar ya bende çağrı yapıyorum kkadaki arkadaşlara vallahi bende mesajı olmayanlara göndermiyorum hiç acaba yazsam mı?

Şeniz Yok canım mesaj yazmamışsa üye olup gitmiştir zaten. Ya da yeni üyedir daha neyin ne olduğunu bilmiyordur. Yorulma boşuna :) Gün boyu kk da olanlara yollayalım daha sağlam olur :)

Not : bu anketi açmasamıydımCADIARZU anket oylanıyor ama ....... anladınız siz onu :enbuyukkk:

"Bu memleket, dünyanin beklemedigi, asla ümit etmedigi bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en asagi bir Türk besigidir. Besik tabiatin rüzgarlariyla sallandi. Besigin içindeki çocuk tabiatin yagmurlariyla yikandi. O çocuk tabiatin simseklerinden, yildirimlarindan, kasirgalarindan evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alisti; onlari tabiatin babasi tanidi onlarin oglu oldu. Bir gün o tabiat çocugu tabiat oldu; simsek, yildirim, günes oldu; Türk oldu. Türk budur. Yildirimdir. Kasirgadir, dünyayi aydinlatan günestir. "

M.Kemal ATATÜRK

a.s.

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker -------özgürce

Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Sayın kamer, AKİM’e yaptığınız müracaat 652567 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bende varim arkadasalr önceki attigim yerlerden haber gelmedi umarim bundan sonra sesimizi duyarlar

özgürcüm selam anketimiz hayırlı olsun
çok iyi olmuş eline sağlık
çocuğumuz her geçen gün
daha güzelleşiyor ve büyüyor.
tekrar eline sağlık görüşmek üzere

Sayın ,.... "Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 648921 numaralı başvurunuz,
Başbakanlığa iletilmiştir.
Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Başbakanlık Cevabı: SAYIN ...... DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.Saygılarımızla...

BU MAİL AZ ÖNCE GELDİ BANA

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 652577 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 652587 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 652589 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın ........,AKİM’e yaptığınız müracaat 652604 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

evet arkadaşlar bende geldim.bu konunun tekrar açılması beni çok mutlu etti.
artık iyice takmaya başladım ben bu turkey meselesine.
bir spor müsabakasında bile turkey yazınca deli oluyorumÇok üzgünüm çoook
hatta çevremdeki insanlarıda bilgilendiriyorum
haydi devam başvurulara

DETAY Bölümüne :

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix -------özgürce

Son düzenleme:
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 652679 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 652680 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 652681 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 652684 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

"Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 648929 numaralı başvurunuz, Başbakanlığa iletilmiştir. Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Başbakanlık Cevabı:
SAYIN.............. DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
bu mail epostama gelmiş arkadaşlar:)))))))))))
her zaman giremediğim için yeni gördüm
girebildikçe destege devam sevgilerle

Sayın xxxxxxxx, AKİM’e yaptığınız müracaat 652742 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz......
işlem tamamdır özgürcem.......

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 652747 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
ya benimkiler bittide değerlendirildiğini nerden öğreniyorsunuz
merak ettim. anlatırsanız sevinirim . teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…