- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #2.661
peki özgürcem yerimseniben işte bende onun için azıcık sert çıktım yaptımız emekler boşa cıkmasın die yerimseniben :1hug:
Abbacığım sen de sert çıkışlar yapma lütfen. yerimseniben Konuyu yine açarım da emeklere yazık değil mi, Sen ne yaptın haber ver bakalım :) bundan sonra yorulmayalım boşuna onlayn olanlara gönderelim . Ziyaretçi mesajı yazarken aklıma geldi bazısı uzun zamandır girmiyor siteye bazısı mesaj yazmamış. Bende atlaya atlaya gittim vallaha :)
30 mesaj üstü olanlara baktım onlarda da bazısının mesaj bölümü kapalı, bazısı aylardır girmemişkaydirigubbakcemile tabi esgeçtim.
Amaan ce yapıp gitmeyin ya senağlama ya da deyin ki;" size katılmıyorum memnunum bu durumdan".
Sayın .............., "Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 648624 numaralı başvurunuz, Başbakanlığa iletilmiştir. Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır. Başbakanlık Cevabı: SAYIN ........... DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ. Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.Saygılarımızla...
Banada bu mesaj geldi arkadaslar.
Ayrica;Sevgili arkadaslar,
Ulusal degerlere sahip cikan sevgili KK üyeleri.Hangi düsünceyi,fikri savunursak savunalim,is ulusal birlik,beraberlik,duyarlilik,degerler söz konusu oldumu bunlari ön planda tutmaliyiz.Sevgilerimle..
kızlar ya bende çağrı yapıyorum kkadaki arkadaşlara vallahi bende mesajı olmayanlara göndermiyorum hiç acaba yazsam mı?
kızlar ya bende çağrı yapıyorum kkadaki arkadaşlara vallahi bende mesajı olmayanlara göndermiyorum hiç acaba yazsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?