• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın Gülnur, AKİM’e yaptığınız müracaat 649195 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
evett bende gondermıs bulunmaktayım yalnız 2kez ali babacan'a gondermısım :))) farkında olmadan neyse gitti artık ;)

Sayın Gülnur, AKİM’e yaptığınız müracaat 649195 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
evett bende gondermıs bulunmaktayım yalnız 2kez ali babacan'a gondermısım :))) farkında olmadan neyse gitti artık ;)

canım mesajın üzerine geldim buraya yerimseniben bende bişiyler yapmak istiyorum ne yapmam gerekiyor nereye başvurcaksakk vuralaımmmm :enbuyukkk: bende arkanızdayımm.... a.s.

Sayın nilay....., AKİM’e yaptığınız müracaat 649238 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay........., AKİM’e yaptığınız müracaat 649241 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bu ikisi iki il'in milletvekillerine...

Sayın nilay......., AKİM’e yaptığınız müracaat 649246 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bu da bütün secenekleri isaretleyip gönderdigim...

saol canım benımmm.. hemen sana yazıorum Özgürcemden alıntı yaparak ;) bi yandanda diger arkdaslara özel msj atıyordum sende listendekı yada devamlı yazıstıgın topiklerdeki uyelere özel msj atarak buranın adresını verırsen çok sevırım tatlısmmm :) opuyorum saol tekrar :))

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
Canlarım bütün birimlere göndereceğiz :jeyyar:

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------özgürce

"Gönderdim, şu numaralara, şu ile" vs. diyenleri ekliyorum canlarım. Bakalım kaç kişiye ulaşacağız, kaç başvuru yapılacak :) Ben şimdilik 60 ta kaldım :) yine devam edeceğim bütün şehirler bitene kadar :) Tuncelide akim yoluyla ulaşabileceğimiz milletvekili yok bu arada kaydirigubbakcemile3
Ev -Hanımı canım, sıkıntılarını atlatır atlatmaz bekliyorum canım,Allah rahmet eylesin kaybınıza . Geciktiğini düşünme, üzülme bu en az iki hafta sürer:) Daha bütün site haberdar olmadı :jeyyar:

Son düzenleme:
"Gönderdim, şu numaralara, şu ile" vs. diyenleri ekliyorum canlarım. Bakalım kaç kişiye ulaşacağız, kaç başvuru yapılacak :) Ben şimdilik 60 ta kaldım :) yine devam edeceğim bütün şehirler bitene kadar :) Tuncelide akim yoluyla ulaşabileceğimiz milletvekili yok bu arada
Ev -Hanımı canım, sıkıntılarını atlatır atlatmaz bekliyorum canım,Allah rahmet eylesin kaybınıza . Geciktiğini düşünme, üzülme bu en az iki hafta sürer:) Daha bütün site haberdar olmadı

kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649294 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz[

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649296 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649300 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649303 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649314 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

/B]
başladım Aiiahın izniyle sizlere yetişirim arkadaşlar güzel dilekleriniz için saolun başarılar

Son düzenleme:
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649318 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bende gönderdim.birşey sormak istiyorum.facebookta bu konuyla ilgili grup kurdunuzmu?daha fazla kişiye ulaşılabilir diye düşünüyorum.grup varsa katılıp arkadaşlarımıda katmak isterim yoksada grup açabilirim.teşekkürler

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649318 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bende gönderdim.birşey sormak istiyorum.facebookta bu konuyla ilgili grup kurdunuzmu?daha fazla kişiye ulaşılabilir diye düşünüyorum.grup varsa katılıp arkadaşlarımıda katmak isterim yoksada grup açabilirim.teşekkürler

Canım barçman adlı arkadaşımız galiba orada da bir şeyler yapıyor :) Çeşitli guruplara ulaşabilirsek çok iyi olur . Duymayanlara duyuralım ki sesimiz daha gür çıksın. Hep birlikte bir dalga başlatalım. Msn arkadaşlarımızıda haberdar edelim. Bizimle olduğun için teşekkürler :) :1rolleyes:

61-Sayın ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 649333 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için.......

62-AKİM’e yaptığınız müracaat 649334 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
63-AKİM’e yaptığınız müracaat 649337 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
64-AKİM’e yaptığınız müracaat 649338 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
65-AKİM’e yaptığınız müracaat 649339 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

66-AKİM’e yaptığınız müracaat 649340 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
67-AKİM’e yaptığınız müracaat 649341 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
68-AKİM’e yaptığınız müracaat 649342 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
69-AKİM’e yaptığınız müracaat 649343 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
70-AKİM’e yaptığınız müracaat 649344 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
71-AKİM’e yaptığınız müracaat 649345 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
72-AKİM’e yaptığınız müracaat 649348 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
73-AKİM’e yaptığınız müracaat 649349 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
74-AKİM’e yaptığınız müracaat 649351 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
75-AKİM’e yaptığınız müracaat 649352 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
76-AKİM’e yaptığınız müracaat 649353 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
77-AKİM’e yaptığınız müracaat 649354 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
78-AKİM’e yaptığınız müracaat 649355 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
79-AKİM’e yaptığınız müracaat 649356 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
80-AKİM’e yaptığınız müracaat 649357 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

, AKİM’e yaptığınız müracaat 649362 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 649363 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

AKİM’e yaptığınız müracaat 649364 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
Canlarım bütün birimlere göndereceğiz :jeyyar:

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------özgürce

:asigim::asigim:

Sayın Neslihan, AKİM’e yaptığınız müracaat 649397 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

kaydirigubbakcemile5

81-AKİM’e yaptığınız müracaat 649407 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için
82-AKİM’e yaptığınız müracaat 649409 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
83-AKİM’e yaptığınız müracaat 649410 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için
84-AKİM’e yaptığınız müracaat 649412 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
85-AKİM’e yaptığınız müracaat 649413 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
86-AKİM’e yaptığınız müracaat 649416 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
87-AKİM’e yaptığınız müracaat 649418 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
88-AKİM’e yaptığınız müracaat 649421 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
99-AKİM’e yaptığınız müracaat 649424 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
100-AKİM’e yaptığınız müracaat 649426 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
101-AKİM’e yaptığınız müracaat 649428 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
102-AKİM’e yaptığınız müracaat 649429 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
103-AKİM’e yaptığınız müracaat 649430 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
104-AKİM’e yaptığınız müracaat 649432 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
105-AKİM’e yaptığınız müracaat 649433 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için
106-AKİM’e yaptığınız müracaat 649434 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
107-AKİM’e yaptığınız müracaat 649435 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
108-AKİM’e yaptığınız müracaat 649436 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
109-AKİM’e yaptığınız müracaat 649437 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için
110-AKİM’e yaptığınız müracaat 649438 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
111-AKİM’e yaptığınız müracaat 649440 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
112-AKİM’e yaptığınız müracaat 649441 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

:lepi::lepi:

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649450 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649457 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649485 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşeSayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649487 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederizkkür ederiz.Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649488 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649489 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teSayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649491 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teSayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 649492 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.şekkür ederizşekkür ederiz

Back