• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
AKİM’e yaptığınız müracaat 648754 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.

BENDE GÖNDERDİMMMMMMMMMM

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca tek kişiye göndermek pek ses getirmez. Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
Canlarım bütün birimlere göndereceğiz :jeyyar:

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------özgürce

Sanki öksüz kaldı konumuz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Şu ana kadar 40 kişiye ulaştırdım arkadaşlar devam ediyorum. :enbuyukkk:

41-AKİM’e yaptığınız müracaat 648778 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
42-AKİM’e yaptığınız müracaat 648783 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
43-AKİM’e yaptığınız müracaat 648785 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
44-AKİM’e yaptığınız müracaat 648786 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
45-AKİM’e yaptığınız müracaat 648787 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
46-AKİM’e yaptığınız müracaat 648788 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
47-AKİM’e yaptığınız müracaat 648789 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
48-AKİM’e yaptığınız müracaat 648790 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
49-AKİM’e yaptığınız müracaat 648791 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
50-AKİM’e yaptığınız müracaat 648792 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür

51- AKİM’e yaptığınız müracaat 648797 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
52-AKİM’e yaptığınız müracaat 648798 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
53-AKİM’e yaptığınız müracaat 648799 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
54-AKİM’e yaptığınız müracaat 648801 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
55-AKİM’e yaptığınız müracaat 648803 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
56-AKİM’e yaptığınız müracaat 648805 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
57-AKİM’e yaptığınız müracaat 648807 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
58-AKİM’e yaptığınız müracaat 648810 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür
59-AKİM’e yaptığınız müracaat 648811 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
60-AKİM’e yaptığınız müracaat 648813 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
AK PARTİ İletişim Merkezi (AKİM), aşağıdaki başvuru formunu doğru iletişim bilgileri vererek, eksiksiz dolduran tüm vatandaşlarımızın her türlü düşünce, görüş, değerlendirme, talep veya şikayetlerini ilgili makamlara iletmekte ve başvuru sahibi sonuç konusunda mutlaka bilgilendirmektedir. Sizde AKİM'e başvurun yönetime katılın.

AKİM’e yaptığınız müracaat 648779 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

, AKİM’e yaptığınız müracaat 648780 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AK PARTİ İletişim Merkezi (AKİM), aşağıdaki başvuru formunu doğru iletişim bilgileri vererek, eksiksiz dolduran tüm vatandaşlarımızın her türlü düşünce, görüş, değerlendirme, talep veya şikayetlerini ilgili makamlara iletmekte ve başvuru sahibi sonuç konusunda mutlaka bilgilendirmektedir. Sizde AKİM'e başvurun yönetime katılın.

, AKİM’e yaptığınız müracaat 648781 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 648806 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 648808 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

adıyaman milletvelilleri de tamam

AKİM’e yaptığınız müracaat 648812 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AKİM’e yaptığınız müracaat 648814 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AKİM’e yaptığınız müracaat 648816 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

afyonkarahisar da tamam

AKİM’e yaptığınız müracaat 648809 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

özgürcüm bende bugün milletvekillerini halletçem kızın okuldan gelmesini bekliyom
ki hata yapmıyım gönderdim sanıp kendimi eğlendirmiyim.
ayrıca öksüz değiliz cnm eskisinden daha güçlü olacağız
listemdeki bütün arkadaşlarıma açıldığını bildirip davet edeceğim
sen merak etme canım öksüzlük falan kalmayacak

Sayın elif , AKİM’e yaptığınız müracaat 648921 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bi tane de ben yaptım doğru oldu galiba..ama kime ypacağımı bilemedim...

slm arkadaşlar naslsınız ,antalya milletvekilleri tamam gönderdim
talebiniz alınmıştır size geri dönülecek dediler

sayın ......, akim'e yaptığınız müracaat 648962 numarasıyla kaydedilmiştir. kaydınız sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.akim'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile5rica ederiz..:jeyyar::lepi:

kızlar yalnız ben mail adresimi yazmadım..o zaman bana nasıl dönülecek..CADIARZUtekrarmı yolluycam o zaman?fisfisfisözgürce el-cevap?

CANIM SELAMLAR HERZAMAN senin yanındayım lütfen bunu unutma şimdi notunuzu gördüm.daha önce bi geldim konumuza mesaj yazılamıyordu sonrada buğün yeni geldim şehir dışındaydımj dedem kadar sevdiğim bir yakınım vefat etti dün 7sinide yaptık yeni döndüm çocuklar evde kalmıştı bide oruç evin halini düşün geçe geç gelebilirim artık nete .
çok özledim sizleri ne yapmam gerekiyorsa yaparım zaten arada hep bir baktım bana ihtiyac varmı diye ama işte bir ay kaldı falan deniyordu o zamanlar ay çok uzun oldu kusura bakma seni bulmuşken dertleştim biraz sevgiler canım lütfen beni herkonuda yanında bil ilk yaz kocaman öptüm yüregine emeğine sağlık senin ve tüm katılan kardeşlerimin

Back