Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
inanamıyorum yaaa adamın bizim yazdığımızdan anladığı şey bumu yani. aslında ona haktır hindi cumhuriyetinde yaşamak.
tamam kendiside doğru söylüyor Türkiye'nin gidişatı iyi değil fakat bunu bizim protestomuzu eleştirerek (hatta sadece bizim değil Türklerin protestosudur bu bence) kaleme alması kanıma dokundu açıkçası.
bu eleştiriyi yapmadan bu yazıyı yazmış olsaydı alkışlardım onu ama bi taraftan yapıp bi taraftan yıkıyorsa olmaz.
söylenecek çok şey var aslında ama kalsın........
republic of TÜRKİYE

Hakaretsiz, düşüncelere saygılı bir şekilde isteğimizi bıkmadan söyleyeceğiz.
t.alkan@zaman.com.tr :))

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.com;asener@csulb.edu;secoz@hotmail.com;kubrag84@hotmail.com;turkish@clemson.edu;yilkin@hotmail.com
info@pozitero.com
info@adrena.com.tr
arp@arpreklam.com.tr
zadaca@zadaca.com
info@showreklamweb.com
reklam@reklamajans.com
info@ajansgalya.com
cv@ajansgalya.com
bilgi@aresinter.com
info@yilmazonder.com
hakan@2htasarim.com
huseyin@2htasarim.com
info@ajanshiras.com
info@suajans.com
info@diji-art.com
info@uygarreklam.com
info@ozguruz.biz
info@koridorreklam.com
info@akanayajans.net
bilgi@bestreklam.com

karadenizka@hotmail.com; bilgiedankdef@maliye.gov.tr; http://boludef.trgold.net; bilgi@gaziantepdefterdarligi.gov.tr; http://www.bingol.gov.tr; edirnedef@maliye.gov.tr; http://www.kutahyadefterdarligi.gov.tr/dosyalar/iletisim.html; mersindef@maliye.gov.tr; ofonel@hotmail.com; korkmaz78@hotmail.com; info@mardinlife.com; sivasdef@maliye.gov.tr; mersindef@maliye.gov.tr; kudef@kutahyadefterdarligi.gov.tr; konyadef@maliye.gov.tr; permd53@maliye.gov.tr; webadmin@yok.gov.tr

sahink@maltepe.edu.tr ;

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa; bilgiedinme50@maliye.gov.tr

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html; http://www.istanbul.edu.tr/iuha/?page=template-news/detail&int_Id=1446 Editöre mesaj yazabiliriz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Defterdarlıkları da ekledim, memurları da haberdar edelim :) Rektörleri de ekleyeceğim :)

Arkadaşlar düşündüm de gönderim listesinin çokluğundan belki gönderemeyen arkadaşlarımız olabilir.
Acaba her gün hep birlikte tek adrese mi yüklensek? Gönderen gönderdim diye mesaj yazsa. Kaç kişi olduğumuzu görmüş oluruz :) Ne dersiniz? Bu aralar kafam çok karışık canlarım yanlış kararlar alabilirim o yüzden başka fikirleri olanlar lütfen söylesin. Öpüyorum hepinizi. ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Hadi bakalım kızlaaaar başlıyoruz toplanmaya hihoyyythihoyyyt
Teşekkürler kazen :içelim:

:1shok:Oleyyyyy beee oleyyyyyyyy
topiğimiz açılmış yaşasınnnnnhihoyyyt
Ben geldim Özgürcem hadi bakalım sarılalım klavyemize ve neler yaptığımızı gösterelim herkeze
Teşekkürler Kazena.s.

Sayın ............., AKİM’e yaptığınız müracaat 648040 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.İLK BAŞVURUMU YAZDIM.HAYIRLI OLSUN BİZLERE!:..
Yalnız orada hangi birim diye yazıyor.Ben öneri olarak girdim.Daha açıklayıcı şekilde yönlendirirsen herkes aynı birime iletmiş olur mesajını.Teşekkürler Özgürcem.....

Sayın Neslihan , AKİM’e yaptığınız müracaat 648137 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

a.s. konunun açılmasına sevindim herkese merhaba ve kolay gelsin a.s.

bende geldim kızlarrr ,biraz gec kalmısım anlasılan kusura bakmayın... ancak okudum kaldım yerden baslayarak neyse öncelik kazen'in :) ... çooooooooooookkkkk teşekkurlerrrrr ...
hmm sonra gelelim şu yazar bozuntusuna !!! biz klavye basında vatanseverız evet ama kendısı kalemi eline alıp yazarak bize ahkam keserek veeee yazmak için yazarak!!! sırf makalem boş kalmasın die listesinede bize ekleyip güyaa taraftar toplamaya calısarak güya devlete yuklenmis !! isterse tepesine çıksın devletin bu benı alakadar etmez.. ama bizim için çok önemli olan ulus çıkarlarımızı dusunerek tek deil bir butun olarak dusunerek hareket ettigimiz bir akım demek belki yanlıs olacak ama inanarak bazı seyleri deiştirmeyi amaçlamıs bulunuyoruz ve bunu birisi gelior ve bizim için degerli olanı sırf baska seylere gerekce bulmak için malzeme olarak gorup kullanmak istior bizim yaptıklarımıza hakaret edıp kucumsuyor!!! lafı çok uzatıp dusuncelerimi pek fazla anlatamasamdaaa ... yazarı KINIYORUMMM.. topigin baska yerlere kaymasınıda istemıyorum tabıkı oyuzden susuyorum .. _sevgiler_
not: eksıgım yada fazlam (abartım varsa) düzeltiniz arkadaslar ..

heyoooo...heyoooo.:sm_cool:işte topiğimiz gelmişşşş..evvettt,nerde kalmıştık..kaydirigubbakcemile5haydi bakalım..durmak yok, yola devam..:jeyyar::jeyyar:

aMAAN BİR SÜRÜ ŞEY YAZDIM ŞİFT TUŞU TAKILI KALMIŞ VEREM ETTİ BENİ YA
Kısaca yazayım tekrar canlarım.

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:
Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz.
DETAY Bölümüne :
''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Başbakanlık ve dışişleri bakanlığına gönderdim. Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız . Kendinizi zorlamayın önemli olan süreklilik ve sayımız. Sayımızı artırmaya bakalım bütün akrabalar, bütün arkadaşlar haberdar edilirse kalabalık oluruz. kaydirigubbakcemile5

Sayın......., AKİM’e yaptığınız müracaat 648450 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Cevaplarımızı paylaşırız :)

yerimseniben

sağol canım benım açıklamada bulundugun için.. sana rep verecem ama kabul etmıyor forum anlamıs deilim bende :S:S kızlık soyadımı kullanırım bişecik olmaz die dusunuyorum bende senın gibi yapayım ozaman Özgürcemm.. a.s. optummmmm

Şimdilik üç kişi göndermiş bulunuyoruz .
Daha da devam edeceğiz tabi bütün birimlere göndereceğiz :jeyyar: Ben bu gün 2 tane gönderdim. Zamanım oldukça göndermeye devam edeceğim.

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz.

DETAY Bölümüne :

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Başbakanlık ve dışişleri bakanlığına gönderdim. Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız . Kendinizi zorlamayın önemli olan süreklilik ve sayımız.

Gönderenler :ŞenizŞenizŞeniz

realist &&& NeslihaN*&&& özgürce

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
konumuz acilmis demek hadi hayirli olsun...
yeni görev bellirlenmis bile bende hemen linke giriyorum...

Sayın........., AKİM’e yaptığınız müracaat 648487 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

islem tamamdir kizlar...

Sayın inci ......... , AKİM’e yaptığınız müracaat 648488 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
tamam kızlar bende işlemi tamamladım şimdi facebook gurubunu bu işleme dahil etmeye gidiyorum

bende katiliyorum Republic of TÜRKIYE olmali ama turkey yani hindi ASLA acikcasi ben bunu hakaret olarak görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…