Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261

KALDI 28 GÜN:lepi: HEYT BE GELİYORUZ AZ KALDI HEMDE ÇOK AZ.............:enbuyukkk:

Günaydın günaydııın:sm_cool:

27 gün ne kalmışki bitmiş bilee:dance::dance:

G&NUR24 Kuzum sen ne kdar erkencisin böyle her günün ilk mesajı senden geliyor maşallaha.s.

ohhh be ancak girebildim siteye kaç gündür girilmiyodu neyse sonunda kavuştum hmen buraya yazayım dedim.
şafak 23
az kaldı.

merhaba hanımlarrr.. hepinize iyi pazarlar diliorumm.. bayadır yoktum aranızda ancak fırsarım oldu ama aklım hep burdaydı :) sayılı gun cabuk gecer derler ve işte ogune dogru ilerliyoruzz..insallah zafer bizim olacak :)) opuyorumm hepinizi

KALDI 23 GÜN:lepi: HEYT BE GELİYORUZ AZ KALDI HEMDE ÇOK AZ.............:enbuyukkk:

Helal olsun size kızlar bu azimle yıllar sürse bile amacınıza ulaşırsınız siz . Helal olsun.
Türkiye :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5

bende sabırsızla bekliyorum :lepi: :lepi: :lepi:

***********HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ**************

Helal olsun kızlar sizlere cidden Helal olsun! a.s.
ne yapmam gerekiyorsa söyleyin bende hazırım
SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM BU PROTESTOYU!

Canım bizi izlemey devam et çünkü Eylül ayında mail atmaya başlayacağız,atabileceğimiz her yere,ulaşabileceğimiz her kesime sesimizi duyuracağız.kaydirigubbakcemile5

YAŞASINNNNNN.....repulic of TÜRKİYE!!!! BİZ HİNDİ CUMHURİYETİ VATANDAŞI DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIZ...

bende burada hazır ve nazır bekliyorum ne gerekirse yapmaya hazırım kızlar allah yardımcımız olsunda emeklerimiz boşa çıkmasın en büyük ümidim bu konuda bir ilk olmamız

Arkadaşlar bende Turkey'den kendimi bildim bileli rahatsız oldum ve bu konuda her türlü yardıma hazırım. Artık Turkey değil Turkiye olsun yabancı ülkelerde adımız. Sonuna kadar destek verelim,hep beraber...

dün yine haberlerde gördüm. Türkiye-Afrika buluşmasında cumhurbaşkanımızın konuştuğu kürsünün arkasında turkey yazıyo. hiçmi kimsenin dikkatini çekmiyo yaaaa. hiçmi kimse turkey kelimesinin Türkçe karşılığını bilmiyo.

az kaldi mail atmaya baslicagiz...
yeni adres yada ne bilim ne lazimsa ne gerekiyorsa ben yapmaya hazirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…