Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
sayın özgürCe,
kampanya nasıl gidiyor die sormaya geldim..
kaç kişi gönderdi şimdi?
bi cevap alınabilindi mi?
yeni yapılacaklar listesi var mı?
boşum bu aralar isterseniz...

Şu anda yaz tatili olduğu için eylüle kadar erteledik . Eylülde tekrar başlayacağız bu arada çevremizdekilerden de destek isteyeceğiz. Öğretmenler ve öğrenciler de bize destek olurlarsa daha kalabalık olacağımız için daha çok dikkat çekeceğiz. hihoyyyt

Bütün fikirlere açığız, zaten hepimizin kampanyası bu kaydirigubbakcemile5
En kısa zamanda hepbirlikte TÜRKİYE diye haykırmak ümidiyle hepinizi öpüyorum Şeniz

KALDI 30 GÜN:lepi: HEYT BE GELİYORUZ AZ KALDI HEMDE ÇOK AZ.............:enbuyukkk:

Arkadaslar,cuma günü olimpiyatlar basladi.Ve tabiki ismimiz herseferinde "Turkey"diye

yaziyor.Böyle dünyaca büyük bir organizasyonda keske büyüklerimiz baslangici yapmis

olsalardi.Kac milyar insan bu oyunlari izliyor.Iste alin size güzel bir firsat ama nerede o

duyarli,hassasiyeti gösterecek yürekli büyüklerimiz.sengözlerimebaksanab

evet yaa bende tvde izliyorum bazı programlarda turkey yazıyo sinir oluyorum. hatta yemek programlarındaki bazı aşçıların kıyafetlerinde bile turkey işlemesi var.

evet yaa bende tvde izliyorum bazı programlarda turkey yazıyo sinir oluyorum. hatta yemek programlarındaki bazı aşçıların kıyafetlerinde bile turkey işlemesi var.

Bizlerin duyduğu rahatsızlığın binde birini dile getirselerdi şu an bu şekilde anılmazdık ve TÜRKİYE olarak yazılırdı her yere.

Hele birde Turkey demeleri yokmu inanın zor tutuyorum kendimi o an televizyonun içine girip Turkey değil TÜRKİYE diye haykırmak geçiyor içimden

slm şekerler benim tatil uzadı biraz o yüzden ortalarda yoktum ama geldim inşallah artık burdayım tabiki misafir falan gelmezse( yatılı):)))))))))))) herhangi bir gelişme oldumu, kaçırdığım şeyler varmı bu birrrrrrrrrrr, beni özledinizmi bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,ben sizi çok özledim bu üççççççççççççççççç olimpiyatlardaki turkey diye geçen bütün yazıları protesto ediyorummmmmmmmmmm bu da dörttttttttttttttttt,

Teşekkür ederim duyarlılığın için.Ben bir İngilizce öğretmeniyim ve mesleğe başladığımdan bu yana Turkey değil TÜRKİYE dedim.Bunu yaparken sebebinide açıkladım.Öğrencilerimde bu konuda beni izledi.Herkesin aynı duyarlılığı göstermesini istiyorum.Sevgiyle kalın.

Ellerinizden öpüyorum öğretmenima.s.Bu duyarlılığınızdan dolayıda sizi tebrik ediyorum:1hug:

keşke her ingilizce öğretmeni hatta bütün öğretmenler sizin gibi davranabilse. tebrik ediyorum bu duyarlılığınızdan ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…