Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
buraya her zaman bakıyorum ama yazmıyorum diye unuttuğumu sanmayın canlar arkadaşlar her zaman yanınızdayım eylülü bekliyoruz EN BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ sonrada tabii ki :enbuyukkk:

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.com;asener@csulb.edu;secoz@hotmail.com;kubrag84@hotmail.com;turkish@clemson.edu;yilkin@hotmail.com

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı ----- Aysecik ------fatto -------bhk ----- candy38

Adıvar ----- Ali's Mother -----eldeniz ----eylul_13 ----devit

blackrose23 ----Barçman----G&NUR24 ---- efsunefe ----deniz_35

sevgi8 ---- smhsmh ----mumudihaba -----deniz_güneş ----ahleyar_22

*mavili* ---- abba---- dhilek ---- ÇİTLENBİK ---- ahhhu

EBRULUM ---- ikizler11 ---- Hoppidi ----NeslihaN* ---- butterfly 's'

Quelle ---- piyano ----icimdeki_sen ----- Forever --- nınım

yeşilim ---- roseaysegul ---- dids ----SouL ----papatya0606 ----

Mrs.Sönmez ---- D e r i n s u---- <¢itlémßik> ----Caramela*----- lereenim

JJuLiEtt --- hasret eyup ---- ank06 ---Özgürce ----

Eylülde başlıyoruz tekrar,ama yine tabiki boş durmak yok jeyyar Duyurabildiğimiz heryere duyuracağız ,
öğretmenler, öğrenciler, diğer siteler vs.vs. haberdar edilecek :)

ŞenizŞenizŞeniz

Neden bana cevap gelmedi derken bir de baktım, mail edreslerimden birine aşağıdaki cevap ve pek çok adresin dolu ya da kullanılmadığıyla ilgili mesajlar gelmiş Cevabı yazan şahıs, sağolsun üşünmemiş, aynı mesajı daha önce başka arkadaşlara da göndermişti, bana da göndermiş:)

AŞAGIDAKİ YAZI YENİ ASIR'DAN AHMET YAZICIOĞLU'NA AİT... BUNA BENZER ÇOK HABER ÇIKTI GAZETELERDE... BİLGİNİZE... Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Birkaç haftadır "Biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye yağmur gibi elektronik posta yağıyor.
Özellikle elleri öpülesi hanımlardan.
Ben de aynen bu elektronik postaları gönderen aziz okuyucularım gibi düşünüyorum. Biz Hindi Cumhuriyet miyiz?
Şanlı, şerefli Türkiye Cumhuriyeti'yiz.
"Republic of Turkey" ve "Made in Turkey" gibi sözlere hep takılmışımdır.
"Neden Republic of Türkiye" değil de Turkey? Ya da Türk Malı değil de, Made in Turkey? "Made in Türkiye" yazsanız ya.
Türkiye'nin uluslararası faaliyetlerde Turkey diye anılmasına şiddetle karşıyım.
- Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin hindi anlamına gelmesinin önemi yok. Bu ülkenin adı Turkey değil, Türkiye'dir. Bunu herkes bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin "Hindi Cumhuriyeti" adıyla varlığını sürdürmesine, diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. Bizler duyarlı Türk vatandaşları olarak "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" ismini istemiyoruz. Republic of Türkiye olmalıdır.
Bu görüşe aynen katılıyorum. Bizleri yönetenlerin, konuya duyarlı yaklaşmasını beklemek hakkımızdır sanırım.

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47

ya bu gün alışveriş merkezine gidiyordum minibüsle karşıdan bir minibüs daha geliyor ve üzerinde kocaman turkey deliye döndümmmmmmmmm çıldırdım fırladım ayağa türkiye turkey değil dedim yanımda arkadaşım ve annem vardı annem sakinleştirmeye çalıştı ya bu reklam ajanslarınada mail atsak yaa
neki böyle deli oluyorum görüncee

Eee hadi bakalım pamuk eller klavyeye, bulun adresleri canlarım, biliyorsunuz pek zamanım yok, zaten yakında internete de giremeyeceğim büyük ihtimal .

listede tekrar adımı görmekten dolayı çok mutlu oldum,sonuna kadar bu konuyu destekliyorum,kendi çevremde de yaymaya çalışıyorum,umarım bu kadar emeğimizi hiçe saymazlar.sevgiler a.s.

59 gün kaldı :lepi: çok sık gelemesemde gönlüm sizlerle arkadaşlar:enbuyukkk:

Merhaba arkadaslar, gun saymaya devam, ugrayamadim ama unuttum sanilmasin buralardayim, ne olursa olsun bu protestoda topiginden vazgecmeyecegim, sonuna kadar devam sevgilera.s.

eylül ayını bekliyorum sabısızlıkla a.s
ama yalan yok arada gönderiyorum jeyyar
şuan listeye baktığımda z gibi gözüküyoruz ama
eminim ki eylül ayıdında çoğalıcaz a.s.

not:özgürce taşınma işleri ne durumda aklıma gelmişken sorayım
halledebildinim yerimseniben

canlarım selamlar çok özledim hepinizi birkaç gün burdayım ilk önce hiç aklımdAN çıkmayan konumuza baktım neler yaptınız aklım hep sizdeydi bu arada gittiğim gün bir mail gelmiş
Re: KK dan teşekkürler
Kimden: Serhat AKKAN (serhatakkan@gmail.com)
AŞAGIDAKİ YAZI YENİ ASIR'DAN AHMET YAZICIOĞLU'NA AİT... BUNA BENZER ÇOK HABER ÇIKTI GAZETELERDE... BİLGİNİZE...

Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Birkaç haftadır "Biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye yağmur gibi elektronik posta yağıyor.
Özellikle elleri öpülesi hanımlardan.
Ben de aynen bu elektronik postaları gönderen aziz okuyucularım gibi düşünüyorum. Biz Hindi Cumhuriyet miyiz?
Şanlı, şerefli Türkiye Cumhuriyeti'yiz.
"Republic of Turkey" ve "Made in Turkey" gibi sözlere hep takılmışımdır.
"Neden Republic of Türkiye" değil de Turkey? Ya da Türk Malı değil de, Made in Turkey? "Made in Türkiye" yazsanız ya.
Türkiye'nin uluslararası faaliyetlerde Turkey diye anılmasına şiddetle karşıyım.
- Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin hindi anlamına gelmesinin önemi yok. Bu ülkenin adı Turkey değil, Türkiye'dir. Bunu herkes bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin "Hindi Cumhuriyeti" adıyla varlığını sürdürmesine, diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. Bizler duyarlı Türk vatandaşları olarak "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" ismini istemiyoruz. Republic of Türkiye olmalıdır.
Bu görüşe aynen katılıyorum. Bizleri yönetenlerin, konuya duyarlı yaklaşmasını beklemek hakkımızdır sanırım.

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47 Seçili ileti yok
hayırlısıyla eylülde inanıyorumki daha çok olumlu tepkiler alacaz .hepinizi öpüyorum

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.com;asener@csulb.edu;secoz@hotmail.com;kubrag84@hotmail.com;turkish@clemson.edu;yilkin@hotmail.com
info@pozitero.com
info@adrena.com.tr
arp@arpreklam.com.tr
zadaca@zadaca.com
info@showreklamweb.com
reklam@reklamajans.com
info@ajansgalya.com
cv@ajansgalya.com
bilgi@aresinter.com
info@yilmazonder.com
hakan@2htasarim.com
huseyin@2htasarim.com
info@ajanshiras.com
info@suajans.com
info@diji-art.com
info@uygarreklam.com
info@ozguruz.biz
info@koridorreklam.com
info@akanayajans.net
bilgi@bestreklam.com

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı ----- Aysecik ------fatto -------bhk ----- candy38

Adıvar ----- Ali's Mother -----eldeniz ----eylul_13 ----devit

blackrose23 ----Barçman----G&NUR24 ---- efsunefe ----deniz_35

sevgi8 ---- smhsmh ----mumudihaba -----deniz_güneş ----ahleyar_22

*mavili* ---- abba---- dhilek ---- ÇİTLENBİK ---- ahhhu

EBRULUM ---- ikizler11 ---- Hoppidi ----NeslihaN* ---- butterfly 's'

Quelle ---- piyano ----icimdeki_sen ----- Forever --- nınım

yeşilim ---- roseaysegul ---- dids ----SouL ----papatya0606 ----

Mrs.Sönmez ---- D e r i n s u---- <¢itlémßik> ----Caramela*----- lereenim

JJuLiEtt --- hasret eyup ---- ank06 --- **tmyy** -----Özgürce ----

Eylülde başlıyoruz tekrar,ama yine tabiki boş durmak yok jeyyar Duyurabildiğimiz heryere duyuracağız ,
öğretmenler, öğrenciler, diğer siteler vs.vs. haberdar edilecek :)İçimdeki _sen adresler için çoook teşekkürler :)

ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…