Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261

Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

Turkey kelimesi Osmanlı imparatorluğunun son dönemlerinde ilk defa İngiliz kaynaklarında,birazda alay ifade ederek kullanılmıştır.
bazı ülkeler kendilerini "great=büyük,önemli" olarak nitelerken,ülkemizin bir kümes hayvanı ismiyle anılması kabul edilemez.
Özel isimler başka dillerde de aynı şekildedir.
Uluslar arası toplantılarda ülkemizi temsil eden başta cumhurbaşkanımız olmak üzere,tüm görevlilerin önünde "HİNDİ" anlamında "Turkey" yazıyor.Bundan rahatsız olmamak mümkün mü?
Uluslar arası toplantılarda ülkemizin ismi Türkiye olarak geçmelidir.
Avrupa birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=hindi yazarken ,Yunanistan delegesinin önünde bırakın latin harflerini,Yunan alfabesiyle Ellas yazıyor.
Aslında yapılacak şey,hükümetin bir açıklama yaparak,bir yıllık geçiş süresinin sonunda, Turkey yazılı hiçbir postanın kabul edilmeyeceğini dünyaya açıklamasıdır.
HABEŞİSTAN böyle yaptı Etiyopya oldu.
Medyayı ve hükümeti göreve davet edelim.
Republıc of Turkey= Hindi cumhuriyeti
bu ismi istemiyoruz.
Republıc of TÜRKİYE olmalı
ilgili yerlere mail göndereceğiz.Ne kadar kalabalık olursak sesimiz o kadar gür çıkacak
.Hepinize duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ediyorum şimdiden.

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !

daha önce mail attığımız gazecilerin adresleri ile bunları karşılaştırabilirmiyiz acaba göndermediğimiz olabilirmi aralarında?

--------------------------------------------------------------------------------

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.t r; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.or g; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.t r; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; eardic@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr; ulkutamer@sabah.com.tr; omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

Kaldı 57 gün:enbuyukkk:çok az kaldı,sayılı gün çabuk geçerKötü Kazen

iyi aksamlar kızlarr.. modemım arızalı olduna pek katılamıyorum aranıza haftasonu nişanlım yeni modem alıcak busayede eve giriş yapacak , babam hala alısamadı ''damat'' olayına da DD sanmayınki bıraktım sizi ben herzaman yanınızadayım __sevgiler__

ÖzgürCe´isimli üyeden Alıntı
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.c...er@csul b.edu;secoz@hotmail.com;kubrag84@hotmail.com;turkish@clemson.edu;yilkin@hotmail.com

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ankara.diplo.de/Vertretun...r/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.a...svuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı ----- Aysecik ------fatto -------bhk ----- candy38

Adıvar ----- Ali's Mother -----eldeniz ----eylul_13 ----devit

blackrose23 ----Barçman----G&NUR24 ---- efsunefe ----deniz_35

sevgi8 ---- smhsmh ----mumudihaba -----deniz_güneş ----ahleyar_22

*mavili* ---- abba---- dhilek ---- ÇİTLENBİK ---- ahhhu

EBRULUM ---- ikizler11 ---- Hoppidi ----NeslihaN* ---- butterfly 's'

Quelle ---- piyano ----icimdeki_sen ----- Forever --- nınım

yeşilim ---- roseaysegul ---- dids ----SouL ----papatya0606 ----

Mrs.Sönmez ---- D e r i n s u---- <¢itlémßik> ----Caramela*----- lereenim

JJuLiEtt --- hasret eyup ---- ank06 ---Özgürce ----

Eylülde başlıyoruz tekrar,ama yine tabiki boş durmak yok Duyurabildiğimiz heryere duyuracağız ,
öğretmenler, öğrenciler, diğer siteler vs.vs. haberdar edilecek :)

--------------------------------------------------------------------------------
haydi bakalım arkadaşlar..bugün 54 gün kalmış bulunmakta..iyi dinlenin ..daha yapacak çoookk işimiz var..

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar bugün neden
kimseler yok ya burada dünden beri sadece bir arkadaşimiz yazmiş
arkadaşlar nerelerdesiniz ya burayı boş birakmamalyiz
TÜRKİYE TÜRKİYE
SEVGİLER

Haklısın canım..
ben pek yazmıyorum ama hep takipteyim kızlar.
Eylülde aslanlar gibi tekrar yeniden dogacagız..Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen
Maiil lere devamm

Kaldı 54 gün bekleyin fena geliyoruz:enbuyukkk:bizi izlemeye devam edinyerimseniben

Merhaba sevgili dostlar, 2hafta yoktum,tatildeydim.Nasilsiniz eylülde yine mail bombardimana devam sevgili ADIVAR.Bircok insan bu konuda duyarli olacaktir,bundan eminim.

Sevgili dostlar

Taşındık... Gazetemiz BUGÜN artık Kanaltürk ile aynı binada.
Yeni adresimiz...
Meliha Avni Sözen Caddesi
Ali Sami Yen Stadı arkası
NO 17 Mecidiyeköy-İstanbul

Yeni telefon numaramız
0212 355 85 00
Faks 273 09 54

Mail aderesimiz değişmedi
ctoprak@bugun.com.tr

Bekliyoruz... Selamlar....

Celal Toprak
.

Biraz gülümseme için, Celal beyden gelen 3. mesaj bu ama konumuzla ilgisi yok :)

eylül'e az kaldı ama ben dayanamadım yine bikaç arkadaşıma yolladım. onlarada verdim adresleri. eylülde başlıyoruz dedim. sağolsunlar onlarda benim gibi vatanını seven insanlar seve seve kabul ettiler. ulaşabildiğim herkesi haberdar ediceeeeeem.

evet aynen bende böyle düşünüyorum bizim ülkemizin adı turkey değil türkiye
nasıl yabancı gloria isminde birine gamze dememiz yanlış olacaksa
onlarında bizim ülkemize turkey demesi yalnış bizim ne ülkemizin adı nede anlamı hindi demek değil
bunu herkez bilsin

bence bunu cumhurbaşkanına başbakana duyurmak gerek bunun içinde en iyi yol basın sanırım
hatta herhangi bir tv ye bu konuda haber yaptıralım
eminin duyan diğer kişilerde bizim peşimizden gelecek

gittikte çoğalıyoruzzz çokkk güzeeeellll :):)) Şeniz :enbuyukkk: :1hug:

bence bunu cumhurbaşkanına başbakana duyurmak gerek bunun içinde en iyi yol basın sanırım
hatta herhangi bir tv ye bu konuda haber yaptıralım
eminin duyan diğer kişilerde bizim peşimizden gelecek

thaliş'cim fikrin için tesekkurlerr ama basın etabını bitirdik biz ve maalesef umdugumuz gibi olmadı ((( busefer hedef milletvekilleri basbakan ve cumhurbaskanı olacak insallah emellerimiza ulasmıs olacagız :1hug: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…