Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Yürekten tebrik ediyorum böyle bi konu için arkadaşlar..Allah razı olsun gerçekten
Bazıları Türklükten çıktım diye röportajlar verirken birilerinin buna müdahale etmesi gerek...
Birilerinin sahiplenmesi gerek...:1hug: Bende varımmm bendeeYAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİBENDE DESTEKLİYORUMARKADASLAR TURKEY DEĞİL TÜRKİYEYİZ BİZZsüprizzzzz BENDE WARIM

Merhaba arkadaslar ayni kiseden mail gitmemis olmasi icin arkadaslarima mail attiriyorum, ama Eylul ayini sabirsizlikla bekliyorum donusumuz muhtesem olacaksırnaşık şey
Durmak kelimesi bizim kulubte yok degilmi? yerimseniben

mrb canlarım
yayınlandıgı zaman söylicektim fakat
bazı gazetelerin blog köşeleri vardır bilen bilir bu konuyu oralarda yayınlamaya kaktım fakat
24.06.2008 tarihinde yazmama ragmen konular hala onaylanmamış..İşlerine gelmiyor galiba. :mymeka:
Mail leri de bir kac adres ten farklı farklı başlıklarla gönderiyorum ki acıp okusunlar a.s.

kızlar birseyi merak ettim bu topikteki bazı sayfalar silindimi acaba ? :S en son girdimde zaten son sayfaya 254 diordu şimdi ise son sayfaya 251 demis yoksa bendemi var bi gariplik ?:S:S yoksa sizlerdedemi oyle ??

Kaldı 64 gün:enbuyukkk:

Hele şükür dün ve bugun giremiyordum buraya birtürlü
eror veriyordu sonunda düzelmiş adoş güncelleme yapmışŞeniz
daha fazla katılım hadi arkadaşlar hindi cumhuriyeti değiliz :enbüyükkk:

Hele şükür dün ve bugun giremiyordum buraya birtürlü
eror veriyordu sonunda düzelmiş adoş güncelleme yapmışŞeniz
daha fazla katılım hadi arkadaşlar hindi cumhuriyeti değiliz :enbüyükkk:

Evet, her ne olduysa tüm sayfalar açıldı, burası bir türlü açılmadı.Ben de dedim ki bizden yaka silken bir milletvekili ricacı oldu herhalde Kazen'e ya da ameliyat gününü hatırlattı:) Tövbe tövbe....

evet yaa kızlar bakın hep hata verıyor hemöde sayfalarımızda azalma var neden böleee oluyorsa artık !!
??

belki silinen üyelikler yada mesajlar vardır ondan eksiliyordur sayfalar.. yada forum düzeni değiştiriliyordur mesela 1 sayfada 10 mesaj gösteriliyorsa sonradan 12ye çıkarılmıştır :bbo:

yok artık :roflol::roflol:
evet yaa kızlar bakın hep hata verıyor hemöde sayfalarımızda azalma var neden böleee oluyorsa artık !!
??

artık düzeldi sanırım kızlar bazen olabiliyor demekki

hadi kızlar ara arada olsa mail atmaya devam edelim
bir elin nesi var iki elin sesi var :enbuyukkk:

kızlar yazmıyorum diye yok oldum sanılmasın takip ediyorum her türlü etkinlikte benide varsayınız lütfen...

her ne kadar sayfalarımızda eksılse , hatalar olusup giremesekte topigimize bizi yıldıramayacakları kesınnn haa bu arada rahatsız olan varsa daa neyseee şimdi birsey derdimde konu baska yonlere sapmasın ,susalım herzamanki gibi.. en buyuk bizim topik :enbuyukkk:

G&NUR24;

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

sonuna kadar katılıyorum...

:roflol: Sitemizin desteğini bir kenara atmayalım canım, editorün hoşgörüsüne sığınıyoruz bu espriler için :)
Daha yapılacak şeylerimiz var daha ulaşacak yerlerimiz var :)

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.com;asener@csulb.edu;secoz@hotmail.com;kubrag84@hotmail.com;turkish@clemson.edu;yilkin@hotmail.com

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı ----- Aysecik ------fatto -------bhk ----- candy38

Adıvar ----- Ali's Mother -----eldeniz ----eylul_13 ----devit

blackrose23 ----Barçman----G&NUR24 ---- efsunefe ----deniz_35

sevgi8 ---- smhsmh ----mumudihaba -----deniz_güneş ----ahleyar_22

*mavili* ---- abba---- dhilek ---- ÇİTLENBİK ---- ahhhu

EBRULUM ---- ikizler11 ---- Hoppidi ----NeslihaN* ---- butterfly 's'

Quelle ---- piyano ----icimdeki_sen ----- Forever --- nınım

yeşilim ---- roseaysegul ---- dids ----SouL ----papatya0606 ----

Mrs.Sönmez ---- D e r i n s u---- <¢itlémßik> ----Caramela*----- lereenim

JJuLiEtt --- hasret eyup ---- ank06 ---Özgürce ----

Eylülde başlıyoruz tekrar,ama yine tabiki boş durmak yok jeyyar Duyurabildiğimiz heryere duyuracağız ,
öğretmenler, öğrenciler, diğer siteler vs.vs. haberdar edilecek :)

ŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:

Mail bombardımanına tam tamına 61 gün kaldı:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…