- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #2.261
Yok canım tatile değil mecburi bir ayrılık olacak bu .Hem de süresini bilmediğim bir ayrılık.Dün evsahibimiz geldi ve en kısa zamanda taşınmamızı istedi. Temmuzda herşey belli olacak . 2- 3 ay belki daha fazla uzayabilir sizlere kavuşmam
Yok canım tatile değil mecburi bir ayrılık olacak bu .Hem de süresini bilmediğim bir ayrılık.Dün evsahibimiz geldi ve en kısa zamanda taşınmamızı istedi. Temmuzda herşey belli olacak . 2- 3 ay belki daha fazla uzayabilir sizlere kavuşmam
özgürce çok şaşırdım , çok üzüldüm senağlama şimdi..bu topic öksüz mü kalıcak şimdi yani..Yok canım tatile değil mecburi bir ayrılık olacak bu .Hem de süresini bilmediğim bir ayrılık.Dün evsahibimiz geldi ve en kısa zamanda taşınmamızı istedi. Temmuzda herşey belli olacak . 2- 3 ay belki daha fazla uzayabilir sizlere kavuşmam
KK daki ilk faaliyetim bu protesto olmuştu oda senin sayende aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliycem :çok üzgünüm: özelsin benim için yerimseniben allah herşeyi gönlüne göre versin ŞenizYok canım tatile değil mecburi bir ayrılık olacak bu .Hem de süresini bilmediğim bir ayrılık.Dün evsahibimiz geldi ve en kısa zamanda taşınmamızı istedi. Temmuzda herşey belli olacak . 2- 3 ay belki daha fazla uzayabilir sizlere kavuşmam
Şimdilik çevremizi uyandırmakla meşgul olalım şuanki gündem bu konuyu gölgede bırakıyor çünkü biliyorsunuz kapatma davası filan var.
Girdiğimiz her ortamda bu konuyla ilgili bilgilendirme yapmak ve eylüle hazırlanmak en iyisi bence.
Öğretmenler, öğrenciler, kalabalık guruplar bize katılırsa eylülde hep birlikte başlarız .
Bunun dışında sürekli takip ettiğimiz yazarlara , milletvekillerine, sanatçılara da mail atma imkanımız olursa atacağız yine . hatta cevap gelirse paylaşacağız gelişmeleri :)
Bu konuda bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlar, konunun linkini kullanarak adresleri ve metinleri yayabilirler :)
Ben olmasam bile durmayacağınızı biliyorum hepinize kolay gelsin .Şeniz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?