• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Yok canım tatile değil mecburi bir ayrılık olacak bu .Hem de süresini bilmediğim bir ayrılık.Dün evsahibimiz geldi ve en kısa zamanda taşınmamızı istedi. Temmuzda herşey belli olacak . 2- 3 ay belki daha fazla uzayabilir sizlere kavuşmam:(

:1shok:ya ne diyorsun Özgürcem sen:çok üzgünüm:
ne zaman peki kesin dönüş:a015:
ay ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzüldüm yaasenağlama

Yok canım tatile değil mecburi bir ayrılık olacak bu .Hem de süresini bilmediğim bir ayrılık.Dün evsahibimiz geldi ve en kısa zamanda taşınmamızı istedi. Temmuzda herşey belli olacak . 2- 3 ay belki daha fazla uzayabilir sizlere kavuşmam:(

a aaa...azıtıyor bu ev sahipleri yılın bu zamanları... :oklava: neyse en kısa zamanda daha iyi bi yere taşınırsınız da aramıza geri dönersin inşallah... Şeniz

özgürce çok şaşırdım , çok üzüldüm senağlama şimdi..bu topic öksüz mü kalıcak şimdi yani..

Canlarım ben yine de ne yapıp edip 5 dakikalığına da olsa girmeye çalışırım, neyse hele bir temmuz gelsin bir şeyler netleşsin de umarım en kötü ihtimaller gerçekleşmez :1hug:

ozgurce hayirlisi olsun canim ,Allah kolaylik gelsin insallah hersey gonlune gore olur a.s.

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com;b.kilic@sudosteuropa.at;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.Halk böyle istiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

not:bu yarım bir metin :) Daha tamamlayacağız:) Hepbirlikte . Şeniz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ev -Hanımı ----- Aysecik ------fatto -------bhk ----- candy38

Adıvar ----- Ali's Mother -----eldeniz ----eylul_13 ----devit

blackrose23 ----Barçman----G&NUR24 ---- efsunefe ----deniz_35

sevgi8 ---- smhsmh ----mumudihaba -----deniz_güneş ----ahleyar_22

*mavili* ---- abba---- dhilek ---- ÇİTLENBİK ---- ahhhu

EBRULUM ---- ikizler11 ---- Hoppidi ----NeslihaN* ---- butterfly 's'

Quelle ---- piyano ----icimdeki_sen ----- Forever --- nınım

yeşilim ---- roseaysegul ---- dids ----SouL ----papatya0606 ----

Mrs.Sönmez ---- D e r i n s u---- <¢itlémßik> ----Caramela*
Özgürce ----

Eylülde başlıyoruz tekrar,ama yine tabiki boş durmak yok jeyyar Duyurabildiğimiz heryere duyuracağız ,
öğretmenler, öğrenciler, diğer siteler vs.vs. haberdar edilecek :)

Canlarım biz yine taşınıyoruz:( Henüz temmuzun kaçı olduğunu bilemiyorum ama sizlerden bir süre ayrı kalacağım, bu konu hepimizin konusu unutmayın, sizlere emanet, ne olur ne olmaz ben şimdiden haber vereyim dedim.Büyük ihtimal temmuzun 10u gibi yokum aranızda :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
KK daki ilk faaliyetim bu protesto olmuştu oda senin sayende aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliycem :çok üzgünüm: özelsin benim için yerimseniben allah herşeyi gönlüne göre versin Şeniz
Republic of TÜRKİYE.!!!! a.s.

Ben bu gecede tekrar mail atacağım arkadaşlar..biraz sessiz kaldık ama fırtına öncesi sessizlik bu biliyorum..
cooltext92597801ct7.gif

cooltext92597887ss4.gif

hey melekler nasıl gidiyor çalışmalar 1 haftadır yoktum hemen geldim ve çalışmalara başladım 2 3 gün daha yokum ama yokum diye mail atmıyorum sanmayın ben tam gaz devam ediyorum hepinize kucak dolusu sevgiler Şeniz

Suan sessizlik var ama dusunmekteyiz herkes nereye nasil ulasir nasil cogaliriz ne yapabiliriz bunu arastiriyoruz bakalim sonuc ne olacak?:uhm:

Yilmak mi? bu bizim kulubumuzun kitabinda yazmaz :1no2: yola devam sakin bir deniz gibiyiz suan sonra mail dalga dalga gidecek :icecream: sevgilerimle

sevgili özgürce uzun zanadır bu tuopiği takip ediyorum mesaj yazmamsamda verdiğin adreslere mail attım ve bu arada başka bir forum sitesini de ayağa kaldırmayı başardım bu konuda ilk adım atmaya başladık bile ama en etkili en verimli bi şekilde amacımıza nasıl ulaşırız bana destek olurmusun yardımlarını bekliyorum şimdiden tşkler

Şimdilik çevremizi uyandırmakla meşgul olalım şuanki gündem bu konuyu gölgede bırakıyor çünkü biliyorsunuz kapatma davası filan var.
Girdiğimiz her ortamda bu konuyla ilgili bilgilendirme yapmak ve eylüle hazırlanmak en iyisi bence.
Öğretmenler, öğrenciler, kalabalık guruplar bize katılırsa eylülde hep birlikte başlarız .
Bunun dışında sürekli takip ettiğimiz yazarlara , milletvekillerine, sanatçılara da mail atma imkanımız olursa atacağız yine . hatta cevap gelirse paylaşacağız gelişmeleri :)
Bu konuda bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlar, konunun linkini kullanarak adresleri ve metinleri yayabilirler :)
Ben olmasam bile durmayacağınızı biliyorum hepinize kolay gelsin .Şeniz :1hug:

Şimdilik çevremizi uyandırmakla meşgul olalım şuanki gündem bu konuyu gölgede bırakıyor çünkü biliyorsunuz kapatma davası filan var.
Girdiğimiz her ortamda bu konuyla ilgili bilgilendirme yapmak ve eylüle hazırlanmak en iyisi bence.
Öğretmenler, öğrenciler, kalabalık guruplar bize katılırsa eylülde hep birlikte başlarız .
Bunun dışında sürekli takip ettiğimiz yazarlara , milletvekillerine, sanatçılara da mail atma imkanımız olursa atacağız yine . hatta cevap gelirse paylaşacağız gelişmeleri :)
Bu konuda bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlar, konunun linkini kullanarak adresleri ve metinleri yayabilirler :)
Ben olmasam bile durmayacağınızı biliyorum hepinize kolay gelsin .Şeniz :1hug:

Evet canım seninde dediğin gibi öncelikle zemini hazırlamalıyız.Bilen bilmeyen herkezi bu konuda bilinçlendirmeliyiz.
Tabi ki şuan herkez tatil modunda ama bu tabiki pes ettik anlamınada gelmiyor.Ben kendi adıma konuşmam gerekirse gerekli araştırmaları müsait oldukça yapıyor ve başlatılan kampanyalara da elimden geldiğince destek veriyorum..Bir tek burada bu kampanya harici bir çok konu açılmış fakat hep sonuçsuz kalmış.Ama biz kadınlar pes etmeyeceğiz sesimi duyurana kadar kampanyamıza devam edeceğiz...
Ne demek ben olmassam sen yine bizimle olacaksın.Bu kampanyayı başlatan Liderimiz olarak başımızda olacaksın..Biz tabiki senin bize emanetin olan bu kampanyayı senin için devam ettireceğiz ama sende bizlerle hepbirlikte yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz..

Back