Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Kizlar banada bugün Tercüman Gazetesinden ayni mesaj gelmis...

AŞAGIDAKİ YAZI YENİ ASIR'DAN AHMET YAZICIOĞLU'NA AİT... BUNA BENZER ÇOK HABER ÇIKTI GAZETELERDE... BİLGİNİZE...

Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Birkaç haftadır "Biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye yağmur gibi elektronik posta yağıyor.
Özellikle elleri öpülesi hanımlardan.
Ben de aynen bu elektronik postaları gönderen aziz okuyucularım gibi düşünüyorum. Biz Hindi Cumhuriyet miyiz?
Şanlı, şerefli Türkiye Cumhuriyeti'yiz.
"Republic of Turkey" ve "Made in Turkey" gibi sözlere hep takılmışımdır.
"Neden Republic of Türkiye" değil de Turkey? Ya da Türk Malı değil de, Made in Turkey? "Made in Türkiye" yazsanız ya.
Türkiye'nin uluslararası faaliyetlerde Turkey diye anılmasına şiddetle karşıyım.
- Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin hindi anlamına gelmesinin önemi yok. Bu ülkenin adı Turkey değil, Türkiye'dir. Bunu herkes bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin "Hindi Cumhuriyeti" adıyla varlığını sürdürmesine, diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. Bizler duyarlı Türk vatandaşları olarak "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" ismini istemiyoruz. Republic of Türkiye olmalıdır.
Bu görüşe aynen katılıyorum. Bizleri yönetenlerin, konuya duyarlı yaklaşmasını beklemek hakkımızdır sanırım.

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47

--------------------------------------------

Kizlar insallah hedefe ulasacagiz :teytey:

senağlamasenağlamasenağlama Bize niye gelmiyor başımız kelmi tatlicadiarzu
Kızlar gmailden mi geliyor yoksa hotmailden mi :1rolleyes:

kızlar muhteşemsiniz ya!!

ne zamandır takip edemiyordum ne olup ne bitiyor,gelişme var mı yok mu diye..
Süper ya..
İşte biz didik didik siteleri ve gazeteleri takip etmeliyiz ki hergün,gelişme var mı yok mu haberdar olalım..
İnanılmaz guru duydum ve sevindim..
durmak yok,devam arkadaşlar....

Son düzenleme:
arkadaşlar...
bir de çok güvendiğim yazarlardan biri olan Ahmet turan alkan da dün bu konudan bahsetmiş köşesinde..
ben destek beklerdim ama daha değişik yaklaşmış konuya..
bizle ilgili olan kısmı şöyle:

Bir süreden beri internet cemaati arasında, "Hindi Cumhuriyeti istemiyoruz" kampanyası aldı yürüdü; diyorlar ki, "devletin adı Turkey değildir, Türkiye'dir; binaenaleyh biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye posta kutularını şişirip duruyorlar.

E-mektup bedava, klavye başında vatanperverliğin tadına da doyum olmuyor. Eh, haklılar biz hindi cumhuriyeti değiliz, muz (Republic of Banana) cumhuriyeti de değiliz, e, peki ne cumhuriyetiyiz?

Demokratik bir cumhuriyet miyiz meselâ? .....

yazı devam ediyor...
okumak isteyenler için link:

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazarno=1020

Biliyoruz canım malesef dalga geçmiş:)

Kızlar 3 farklı gmail hesabından tekrar attım.Birazdan hotmailden de yollayacağım.Yeni kampanya da ne olursa olsun yanınızdayım.Yazlıkta net yok ama ben bir şekilde ulaşmaya çalışacağım.Hepinizi bir kez daha emekleriniz ve o güzel yürekleriniz için kutluyorum.Ve sizinle gurur duyuyorum.
Hepinize kocaman kocaman öpücükler...........

bende bunu bugün aldımyerimseniben

AŞAGIDAKİ YAZI YENİ ASIR'DAN AHMET YAZICIOĞLU'NA AİT... BUNA BENZER ÇOK HABER ÇIKTI GAZETELERDE... BİLGİNİZE...

Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Birkaç haftadır "Biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye yağmur gibi elektronik posta yağıyor.
Ben de aynen bu elektronik postaları gönderen aziz okuyucularım gibi düşünüyorum. Biz Hindi Cumhuriyet miyiz?
"Neden Republic of Türkiye" değil de Turkey? Ya da Türk Malı değil de, Made in Turkey? "Made in Türkiye" yazsanız ya.
Türkiye'nin uluslararası faaliyetlerde Turkey diye anılmasına şiddetle karşıyım.
- Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin hindi anlamına gelmesinin önemi yok. Bu ülkenin adı Turkey değil, Türkiye'dir. Bunu herkes bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin "Hindi Cumhuriyeti" adıyla varlığını sürdürmesine, diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. Bizler duyarlı Türk vatandaşları olarak "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" ismini istemiyoruz. Republic of Türkiye olmalıdır.
Bu görüşe aynen katılıyorum. Bizleri yönetenlerin, konuya duyarlı yaklaşmasını beklemek hakkımızdır sanırım.

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47

Serhat Akkan banada yollamis hihihi..

Bir dahaki maileri tekrar bu kisiye yollayacakmiyiz ?

Yollamayalım bence..
Kendisi bu cevapla, bir süre tatil yapmayı haketmiş.:1rolleyes:
Biz, cevap vermeyenler üzerinde çalışalım bi süre.jeyyar
Şaka bir tarafa çok güzel şeyler yazmış gerçekten;hoşuma gitti.

Hemen bir ilave:Şimdi gmailime baktım ki ne göreyim: Serhat Akkan'dan bana da cevap gelmiş.
Gmail'de resmide görünüyor,genç bir arkadaşımız kendisi.:))

Son düzenleme:

arkadaşlar durmak yok ben istanbuldaki arkadaşlarımada söyleyeceğim.
13 temmuzda görüşmek üzere arkadaşlarŞeniz

Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47
--
arkadaşlar sonunda banada bir cevap gelmiş umut var demek

kızlar günaydın mailime bir adet cevap gelmiş bilgilerinize sunuyorum...

Hindi Cumhuriyeti miyiz?

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47

bana bugun böyle bi mail geldi.
demekki attıgımız mailler göruluyor okunuyor
ama cevap verilmiyor israrla...

ben daha duyarlı olunmasını beklerdim..
böyle futbol haberlerinde pozisyon anlatır gibi..

arkadaslar bende varım haftalarca aylarca bıkmadan mailler gonderebilirim
haftalık listelere benide yazın..

Son düzenleyen: Moderatör:
GÜNAYDIN KIZLARRRRR
Serhat akkan ın yazmış oldugu mail banada geldi haber vereyim dedim
şimdi serhat akkana en azından cevap verdiği için teşekkürlerrrrrr
eee ne demek istemiş yani buna benzer çok haber çıktı gazetelerde yazmayın mı tekrar tekrar göndermeyin mi yani negatif bir cevap olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…