- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #2.201
arkadaşlar...
bir de çok güvendiğim yazarlardan biri olan Ahmet turan alkan da dün bu konudan bahsetmiş köşesinde..
ben destek beklerdim ama daha değişik yaklaşmış konuya..
bizle ilgili olan kısmı şöyle:
Bir süreden beri internet cemaati arasında, "Hindi Cumhuriyeti istemiyoruz" kampanyası aldı yürüdü; diyorlar ki, "devletin adı Turkey değildir, Türkiye'dir; binaenaleyh biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye posta kutularını şişirip duruyorlar.
E-mektup bedava, klavye başında vatanperverliğin tadına da doyum olmuyor. Eh, haklılar biz hindi cumhuriyeti değiliz, muz (Republic of Banana) cumhuriyeti de değiliz, e, peki ne cumhuriyetiyiz?
Demokratik bir cumhuriyet miyiz meselâ? .....
yazı devam ediyor...
okumak isteyenler için link:
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazarno=1020
gazeteye üye oldum ve yorumu mu yaptım kızlar cevap gelirmi bilmem ama oturup düşüneceği kesinşakkıdı
gazeteye üye oldum ve yorumu mu yaptım kızlar cevap gelirmi bilmem ama oturup düşüneceği kesinşakkıdı
Demokrasinin faşist ve totaliter bir rejimi ülkeye yerleştirmek anlamına geldiğini savunan kişilerin yorumları böyle oılur ancak..Zaman gazetesi ny times gazetesinin TÜRKÇE çevirisi olduüğundan ne yazarlarına ne içeriğine ne de haberleirne güvenmediğim bir gazetedir. Zaten onlara hiç mail yollamadım, yollamam da bu yorumlardan sonra...
CUMHURİYET kavramı karşıtlarından böylşe bir talepte bulunmak yanlış...
gazetenin sitesinde yaptığım yorumlardan hiç birinin yayınlanmaması da demokrasi(!!!!) den bahsedenlerin demokrasi anlayışlarını ortaya koyuyor...
bu yorumdan cok rahatsız olduğumu söylemek isterim..
herhangi bir gazetenin cevirisi değildir zaman gazetesi..
burda şimdi zaman gazetesi avukatlığına da kalkışmam ama çok talihsiz ifadeler bunlar.
en rahatsız olduğum tavırlardan biri de,"ha yeri gelmişken ben de bunu söyliyim" tarzı alakasız yaklaşımlardır.
şimdi yazarın birinden yola cıkarak gazete için böyle ifadelerde bulunmak hiç hoş değil.
-ki sadece konuya başka bir boyuttan yaklaşmış Ahmet turan alkan..
ben daha önce defalarca mailleşmiştim aynen bu konu hakkında bu yazarla..
bu yüzden de destek vereceğini düşünmüştüm.
sadece konu farklı..
hemen herkesi cumhuriyet düşmanı yapmak ne kadar kolay değil mi??
Demokrasinin faşist ve totaliter bir rejimi ülkeye yerleştirmek anlamına geldiğini savunan kişilerin yorumları böyle oılur ancak..Zaman gazetesi ny times gazetesinin TÜRKÇE çevirisi olduüğundan ne yazarlarına ne içeriğine ne de haberleirne güvenmediğim bir gazetedir. Zaten onlara hiç mail yollamadım, yollamam da bu yorumlardan sonra...
CUMHURİYET kavramı karşıtlarından böylşe bir talepte bulunmak yanlış...
gazetenin sitesinde yaptığım yorumlardan hiç birinin yayınlanmaması da demokrasi(!!!!) den bahsedenlerin demokrasi anlayışlarını ortaya koyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?