Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Arkadaşlar attığım maillerden birine gelen mesajı gönderiyorum size ....

AŞAGIDAKİ YAZI YENİ ASIR'DAN AHMET YAZICIOĞLU'NA AİT... BUNA BENZER ÇOK HABER ÇIKTI GAZETELERDE... BİLGİNİZE...

Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Birkaç haftadır "Biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye yağmur gibi elektronik posta yağıyor.
Özellikle elleri öpülesi hanımlardan.
Ben de aynen bu elektronik postaları gönderen aziz okuyucularım gibi düşünüyorum. Biz Hindi Cumhuriyet miyiz?
Şanlı, şerefli Türkiye Cumhuriyeti'yiz.
"Republic of Turkey" ve "Made in Turkey" gibi sözlere hep takılmışımdır.
"Neden Republic of Türkiye" değil de Turkey? Ya da Türk Malı değil de, Made in Turkey? "Made in Türkiye" yazsanız ya.
Türkiye'nin uluslararası faaliyetlerde Turkey diye anılmasına şiddetle karşıyım.
- Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin hindi anlamına gelmesinin önemi yok. Bu ülkenin adı Turkey değil, Türkiye'dir. Bunu herkes bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin "Hindi Cumhuriyeti" adıyla varlığını sürdürmesine, diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. Bizler duyarlı Türk vatandaşları olarak "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" ismini istemiyoruz. Republic of Türkiye olmalıdır.
Bu görüşe aynen katılıyorum. Bizleri yönetenlerin, konuya duyarlı yaklaşmasını beklemek hakkımızdır sanırım.

--
Serhat AKKAN
Tercüman Gazetesi
0312 467 04 47

ben de gönderdim bugun ama anında geri dönenler de oldu...ama h_i_s'in mesajı beni umutlandırdığı kadar sevindirdi de... Şeniz

inan ki yine olumsuz bir mesaj okuyacağım kaygısıyla öyle bir okudum ki yazdıklarını..
ama gerçek anlamda çok duyarlılık gösteren sayın Serhat AKKAN beyfendiye çok ama çok teşekkürler ediyoruma.s.keşke herkez bu yazıda yazılanlar kadar azıcık ya duyarlı olsa çokdan büyük bir yol almış olucaktık..
neyse bu bile çok büyük bir umut ışığı oldu..teşekkürler Hİsa.s.

Merhaba sevgili arkadaslar,

az önce verilen bütün adreslere iletimi yolladim.Sevgili Özgürce yeni adresler vermissin

onlarida ekledim.Hepsi basari ile gönderildi.Umarim bu güzel kampanyamiz istedigimiz

sonucuna ulasir.Devlet büyüklerimiz politik yazismalarda bu TURKEY yazili olana

mektuplari kabul etmesinler.Geri yollanip TÜRKIYE olarak yazilmasini istedilermi bu belli

bir süre sonra düzene oturur imkansiz bir sey degil.

Canlarım sanki daha önce gönderdiklerimde bu kadar fire vermemiştim CADIARZU
Galiba posta kutusu dolu mesajları geldi bana, neyse olmazsa bundan sonra sadece hafta içleri yollarız :)

Serhat beye de teşekkür mesajı göndermek lazım şimdi, helal olsun adama :hooray::hooray:
Keşke herkes onun kadar duyarlı olsaydı :1closedeyes:

Serhat bey size tüm kadınlar kulübü üyeleri olarak çok teşekkür ediyoruz . Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsaydı.
Biz yılmayacağız Ülkemizin ismini geri alana kadar savaşacağız. Desteğinizin devam etmesi bizi mutlu eder .
Size tekrar çok teşekkür ediyoruz.
Kadınlar Kulübü üyeleri

Böyle bir mesaj gönderelim mi
Benim şuanda aklıma gelen bu, ama sizin güzel cümlelerinizle bir teşekkür mesajı gönderelim bence ŞenizŞeniz

Kizlar

Facebookta Not Turkey It Is Turkiye Cumhuriyeti Diye Bir Grup Kurulmuş...hepiniz Hemen üye Olun üye Sayisi Artsin.. Ordada çoğlalalim

Bence güzel bir mesaj kisa ve öz

Yanliz banada geri dönen iletiler oldu.doluluktan bahsediliyor.olsun ara ara yollamaya devam.

Bir süreden beri internet cemaati arasında, "Hindi Cumhuriyeti istemiyoruz" kampanyası aldı yürüdü; diyorlar ki, "devletin adı Turkey değildir, Türkiye'dir; binaenaleyh biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye posta kutularını şişirip duruyorlar.
.......................................................................................................
Ahmet Turan Alkan
Zaman Gazetesi

:a015:

Serbest Kürsü
Behçet Fakihoğlu
maile yer vermiş.

vs.vs.vs. Birşeyler olacak ama karşı çıkanları anlayamıyorum ne zararı varki neden rahatsızlık duyuyorlar. :sm_confused:

:uhm::sm_confused::uhm::uhm:

şişirmekmi???peki bizlerin neden Turkey tişörtlerini bastıranları,milli maçlarda alt yazı geçerken Turkey yazması bizleri rahatsız ettiği kadar neden sizleri rahatsız etmiyor aceba??siz cemaat derken neyi ima ediyorsunuz bizler cemaat değil bir grubuz Hindi olmadığımızı bizler bu şekilde sesimizi duyurmaya çalışan bir gurubuz..sokun kuma kafanızı halen görmezden gldiğiniz şeyin aslında ne kadar önemli olduğunu görmezden gelin bu şekilde devam edin..helal olsun be tatlicadiarzu

Sevgili özgürce ben cok iyi anladim nedemek istediklerini ismin altindaki gazeteden

butür hassasiyetlikleri bekleyemeyiz.Milli olan cogu seyden....!!!!!!!!! herneyse bos

verin.Cok sey yazmak isterim ama susuyorum yine malesef.

Kızlar Serhat AKKAN beye kendi adıma ve Kadınlar Kulubü üyeleri adına teşekkürlerimi ileten bir mail gönderdim. Bilginize yerimseniben

ÖzgürCem işlerine gelmiyor da o yüzden... Emperyalist bunlar başka hiç bir şey değil... Asıl aramızda dolaşan hainler.... :dilcikar:

Sevgili özgürce ben cok iyi anladim nedemek istediklerini ismin altindaki gazeteden

butür hassasiyetlikleri bekleyemeyiz.Milli olan cogu seyden....!!!!!!!!! herneyse bos

verin.Cok sey yazmak isterim ama susuyorum yine malesef.

Tamamen katılıyorum arkadaşım.... Bazen susmak konuşmaktan daha işe yarıyor... İnşallah bu tepkilerimiz de bir işe yarayacak ve bu sefer susma zamanı onlara gelecek :enbuyukkk:

Bu yazıyı yazan zeka yoksunları Ardahan'daki Atatürk'ün silüetine bir baksınlar..Her yaz meydana gelen o gölgedeki mucizeyi baksınlar,bağnazlaştırdıkları dini imanı görsünler...Görsünlerde korksunlar biraz...

Onlar Cumhuriyete karşılar, kadına karşılar yorumlarından da bu belli zaten...Hangi gazeteden oldukları belli...

Siz şeriat ülkesi hayallerinize gömün kafanızı...Bu gibi gazetelere mail atmak hata zaten,amaçları belli...

Bu gibilerin yüzünden aradaki duyarlı insanlarda kaynıyor işte...

Yeterli katılımı sağlayıp miting yapalım kızlar, en iyisi bu ama öyle 300-500kişi değil daha kalabalık olmalıyız

arkadaslar bana serhat AKKANdan cevap geldi söyle:Hindi Cumhuriyeti miyiz?
Birkaç haftadır "Biz Hindi Cumhuriyeti değiliz" diye yağmur gibi elektronik posta yağıyor.
Özellikle elleri öpülesi hanımlardan.
Ben de aynen bu elektronik postaları gönderen aziz okuyucularım gibi düşünüyorum. Biz Hindi Cumhuriyet miyiz?
Şanlı, şerefli Türkiye Cumhuriyeti'yiz.
"Republic of Turkey" ve "Made in Turkey" gibi sözlere hep takılmışımdır.
"Neden Republic of Türkiye" değil de Turkey? Ya da Türk Malı değil de, Made in Turkey? "Made in Türkiye" yazsanız ya.
Türkiye'nin uluslararası faaliyetlerde Turkey diye anılmasına şiddetle karşıyım.
- Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin hindi anlamına gelmesinin önemi yok. Bu ülkenin adı Turkey değil, Türkiye'dir. Bunu herkes bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin "Hindi Cumhuriyeti" adıyla varlığını sürdürmesine, diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. Bizler duyarlı Türk vatandaşları olarak "Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" ismini istemiyoruz. Republic of Türkiye olmalıdır.
Bu görüşe aynen katılıyorum. Bizleri yönetenlerin, konuya duyarlı yaklaşmasını beklemek hakkımızdır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…