Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşımın ablası depresyon için kullanmış ve çok faydasını görmüş.Broşür alıp okudum bir çok şeye faydası olduğu yazıyor fakat tam emin olamadım.Kullanan arkadaşlarımız varsa bilgi istiyorum.Teşekkürler.
arkadaşımın ablası depresyon için kullanmış ve çok faydasını görmüş.Broşür alıp okudum bir çok şeye faydası olduğu yazıyor fakat tam emin olamadım.Kullanan arkadaşlarımız varsa bilgi istiyorum.Teşekkürler.
ne yaptin kullaniyormusun? kimsede yazmamis. bayagi uzun bi arastirmadan sonra kullanmaya karar verdim dort gun oldu.faydalari oku oku bitmiyor simdilik ailece suyunu iciyor yemeklerde bu tuzu kullaniyorum iki gundur nasil bi canliyim bunu tuza bagliyorum cunku son zamanlarda varya oturdugum yerde uyuklardim.psikolojiktir demeyin evdekilerde canlandik diyorlar tek sikinti sik idarara cikiyoruz insallah buda gecicidir. kullanan arkadaslar varsa bilgilerinizi paylasin bizimle.birde arkadasinin ablasi nasil bi fayda gormus biraz acarmisin eskiden mesala nasilmis simdi nasil