• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hill'in pat diye karar verdiği gelinliği :)

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Kızlarr bilen bilirr askerlikti nişanımdı diyetti derken pek çok başlıkta aktiftimm..Sıra geldi düğün hazırlıklarınaa :52:
Kpss çalışıyorum diye arada gelinlik bakıyordum güya hemen almayacaktım ancak ya diktirmem gerekirse diye bikaç gün dolaştım gelinlikçileri; ancak kafamda bir model vardı; oldukça sade etekleri hareketli kırık beyaz düşük omuz bir gelinlik... eteklerde istediğim modeli bikaç yerde gördüm bazıları çok fazlaca pahalıydı bazıları dikecez dedi güvenemedim...amaa bugün gittim giydim işte bu dedim aldım çıktık :1: Çünkü etekleri tam istediğim gibi, değişik tarz bir güpür işlenmiş çok hoşuma gitti çift katlı; üstündeki güpürlerde küçük parlak boncuklar var sadece oldukça sade ama çok beğenerek aldım, Allah herkese beğendiği gelinliği giymeyi nasip etsin :16::16::16: Yakında bindallımı da alır eklerm :1:

Bu arada gelinlik üstüme göre tam oldu, boyu da topukluyla tam ama resimdeki ayakkabım az topukluydu... bir tek omuzları dikilecek, duvak ve kesesi dikilecek o kadar , straplez de fena değildi ama hep böyle omuz hayal etmiştimm...:16: :nazar:

---Gelinlik değişimi yaptım, yeni başlıktadır.---

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730221

Eklentiler

• $IMG_1150.jpg
    $IMG_1150.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 334
  • $kk.jpg
    $kk.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 384
Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun gerçekten de çok güzelmiş. İnşallah mutluluklar içinde giyer ve mutluluklar içinde çıkarırsınız. Allah utandırmasın... :16:

Çok yakışmış canım sade şık prensesler gibisin maşallah:nazar: saçınla tacını bile beğendim ben bu gelinliğin üzerine öyle bir modelde gider yani :23::52:

Tesekkur ederimmm

Çok yakışmış canım sade şık prensesler gibisin maşallah:nazar: saçınla tacını bile beğendim ben bu gelinliğin üzerine öyle bir modelde gider yani :23::52:

Cok sagol guzel yorumun icin Nehirnilll :16: begenmeme cok sevindimm :54: tac oylesine kondu aslinda gelinligimi teslim almaya gidince bakacaktm :1:

özellikle etek kısmı çok güzel :16::16: mutluluklar dilerim :nazar::nazar:

Evet ben de etek kismini en cok begendim, tesekkur edermm:nazar::16:

Tesekkur ederimmm

Cok sagol guzel yorumun icin Nehirnilll :16: begenmeme cok sevindimm :54: tac oylesine kondu aslinda gelinligimi teslim almaya gidince bakacaktm :1:

Evet ben de etek kismini en cok begendim, tesekkur edermm:nazar::16:

Vallahi canım böyle bile yakışmış inşallah her şey gönlünce olur :16:
aynen bu saç modeli bile gitmiş üstüne yada kafes orgü topuzu çok hoş durur :16::16:

Kızlarr bilen bilirr askerlikti nişanımdı diyetti derken pek çok başlıkta aktiftimm..Sıra geldi düğün hazırlıklarınaa :52:
Kpss çalışıyorum diye arada gelinlik bakıyordum güya hemen almayacaktım ancak ya diktirmem gerekirse diye bikaç gün dolaştım gelinlikçileri; ancak kafamda bir model vardı; oldukça sade etekleri hareketli kırık beyaz düşük omuz bir gelinlik... eteklerde istediğim modeli bikaç yerde gördüm bazıları çok fazlaca pahalıydı bazıları dikecez dedi güvenemedim...amaa bugün gittim giydim işte bu dedim aldım çıktık :1: Çünkü etekleri tam istediğim gibi, değişik tarz bir güpür işlenmiş çok hoşuma gitti çift katlı; üstündeki güpürlerde küçük parlak boncuklar var sadece oldukça sade ama çok beğenerek aldım, Allah herkese beğendiği gelinliği giymeyi nasip etsin :16::16::16: Yakında bindallımı da alır eklerm :1:

Bu arada gelinlik üstüme göre tam oldu, boyu da topukluyla tam ama resimdeki ayakkabım az topukluydu... bir tek omuzları dikilecek, duvak ve kesesi dikilecek o kadar , straplez de fena değildi ama hep böyle omuz hayal etmiştimm...:16: :nazar:

Eki Görüntüle 1160443 Eki Görüntüle 1160444

:nazar::nazar::nazar:Hiloşummmmm naptın sen ne bu hız maşşallah canm çok yakışmış çok güsel olmuşsun çok zarif etek kısmını çok beğendm üst taraf pek belli olmuo ama duruşu çok güsel straplez istemiyodun sende benm gbi çok güsel bu model bende böle bişey hayal ediyom kendme bakalım giyince nasıl durcak oda var saç modelinide örgü model çok güsel olur ama sıkı değil yanlardan bol gelcek faln açık saç bozuluyomş bi zamn sonra toplu daha iyi çok güsel omuşsun canm ya Allah içine sindirsin gelin oldun gidiyon kızım ya gelinliğide aldın bişey kalmadı :16::nazar::nazar::16:

Dağınık topuz daha kullanışlı terlemeye karşı falan salık saç biraz daha sakin serin akşamlara belki haklısın canım:16:

Aynen Nehircim, saçım tamamen açıkken çok salıyor kendini, belki yandan falan tutturulması lazım öyleyken onu da kınada kullanmayı düşünüyorum :34: ama dediğin gibi dağını topuz daha rahat olabilirr :34:

:nazar::nazar::nazar:Hiloşummmmm naptın sen ne bu hız maşşallah canm çok yakışmış çok güsel olmuşsun çok zarif etek kısmını çok beğendm üst taraf pek belli olmuo ama duruşu çok güsel straplez istemiyodun sende benm gbi çok güsel bu model bende böle bişey hayal ediyom kendme bakalım giyince nasıl durcak oda var saç modelinide örgü model çok güsel olur ama sıkı değil yanlardan bol gelcek faln açık saç bozuluyomş bi zamn sonra toplu daha iyi çok güsel omuşsun canm ya Allah içine sindirsin gelin oldun gidiyon kızım ya gelinliğide aldın bişey kalmadı :16::nazar::nazar::16:

Fatoşşşş sen de bak kızım artık aynı günlerde evlenecez, şöyle bir fark var sen önce evi filan hallediyosun ben onları mecbur son aya bıraktım farklı şehirlerde olunca sadece kendime çalışıyorum burda :1::1::1: sınavdan sonra da ev işine girişecez inşallahh :16::16::16:

Canım yaa beğenmene çok sevindimm :16::16: aynen straplez istemiyordum çok içime sindi gelinliğim, senin de öyle olur inşallah canım benmm :54::54::54::nazar:

Bindallı da beğendm yalında onu da alır eklerim, bir sonraki çarşı turumda :1:

kızlarr bilen bilirr askerlikti nişanımdı diyetti derken pek çok başlıkta aktiftimm..sıra geldi düğün hazırlıklarınaa :52:
Kpss çalışıyorum diye arada gelinlik bakıyordum güya hemen almayacaktım ancak ya diktirmem gerekirse diye bikaç gün dolaştım gelinlikçileri; ancak kafamda bir model vardı; oldukça sade etekleri hareketli kırık beyaz düşük omuz bir gelinlik... Eteklerde istediğim modeli bikaç yerde gördüm bazıları çok fazlaca pahalıydı bazıları dikecez dedi güvenemedim...amaa bugün gittim giydim işte bu dedim aldım çıktık :1: çünkü etekleri tam istediğim gibi, değişik tarz bir güpür işlenmiş çok hoşuma gitti çift katlı; üstündeki güpürlerde küçük parlak boncuklar var sadece oldukça sade ama çok beğenerek aldım, allah herkese beğendiği gelinliği giymeyi nasip etsin :16::16::16: Yakında bindallımı da alır eklerm :1:

Bu arada gelinlik üstüme göre tam oldu, boyu da topukluyla tam ama resimdeki ayakkabım az topukluydu... Bir tek omuzları dikilecek, duvak ve kesesi dikilecek o kadar , straplez de fena değildi ama hep böyle omuz hayal etmiştimm...:16: :nazar:

Eki Görüntüle 1160443 Eki Görüntüle 1160444

oyyy benım hatunuma bak yaa prensesler gıbı olmuş gelin hanımm huhu maşallah yaaa rabbım agız tatlılıgı huzur mutluluk versın inşallah cok begendım cok guzel gelınlıgın :16::16::16::16:

Aynen Nehircim, saçım tamamen açıkken çok salıyor kendini, belki yandan falan tutturulması lazım öyleyken onu da kınada kullanmayı düşünüyorum :34: ama dediğin gibi dağını topuz daha rahat olabilirr :34:

Bende salık düşünüyordum bu zamana kadar ama düğünlerde 1-2 oynamadan sonra baktım saçlarımın dipleri çok ıslanıyor ee gelinken daha çok koşuşturacağız evden çıkma fotoğraf çekimi o yüzden açık saç çok zor olur ustaca yapılmış doğal duran dağınık daha iyidir kanısına vardım :16:

Etekteki detay her zaman hoşuma gitmiştir, güzel bi seçim bebeğim çok beğendim ve sana cuk diye oturmuş :27::16:

Hayırlı olsun hiloşş, mutluluklar :nazar::123:

oyyy benım hatunuma bak yaa prensesler gıbı olmuş gelin hanımm huhu maşallah yaaa rabbım agız tatlılıgı huzur mutluluk versın inşallah cok begendım cok guzel gelınlıgın :16::16::16::16:

Deryaaa sagol canm benm yaa begenmene cok sevindm cok sagol Deryosummm:16:

Bende salık düşünüyordum bu zamana kadar ama düğünlerde 1-2 oynamadan sonra baktım saçlarımın dipleri çok ıslanıyor ee gelinken daha çok koşuşturacağız evden çıkma fotoğraf çekimi o yüzden açık saç çok zor olur ustaca yapılmış doğal duran dağınık daha iyidir kanısına vardım :16:

aynen canm yorucu bi gun olacak bi de dagildi dagiliyo diye ugrasmayalmm :1:

Etekteki detay her zaman hoşuma gitmiştir, güzel bi seçim bebeğim çok beğendim ve sana cuk diye oturmuş :27::16:

Hayırlı olsun hiloşş, mutluluklar :nazar::123:

sagol Zeynooo sana da mutluluklar cok tesekkur edermm begendn demekkk :54:

canııımmmmmm hayırlı olsun çok yakışmış maşallah. üzerine de cuk diye oturmuş. :nazar::nazar::nazar::nazar: bu arada düğüne de az kalmış :27:

Back