Anlayamadığım şey dolgu yapılmış dişlerinizi neden çektirmek istiyorsunuz? Burayı bir anlayayım ona göre yorum yapacağım..
Sakın ama sakın çektireyim deme dişlerini.Bir şey yapmamış ki çürük olan dişlerine dolgu yapmış.Kanal tedavisi bile olmamışsın.Benim dişlerim sende olsaydı herhalde intihar ederdin.Birsürü kanal tedavili dolgulu dişim var.İnsanın kendi dişi gibisi yok tabii o yüzden sakın çektireyim deme.Diş konusunda ben oldukça şanssızım sürekli çürüyor çok güzel fırçalamama rağmen.Çok mutsuzum ben de inan bıktım artık.Bütün dişler sorunlu mu olur ya..En son kararın çekim olmalı.Çektirdikten ya da porselen yaptırdıktan sonra keşke yapmasaydım diyeceksin emin ol..
bende de amalgam dolgu var, olaya hiç böyle bakmadım. en sağlam dolgu amalgam diye biliyorum. gerçi şimdi ışınlı dolgu falan çıkmış neyse. çürük olduğu için dolgu yapmış, sağlam dişine yapmamış ki. diş çektirmek iyi mi sanıyosun? millet bir tanecik dişi için nasıl mücadele veriyor. o dolguların ağrıycak bir süre, panik yapma. ben de 20lik dişimi aldırdım bir hafta önce, hala zor yemek yiyorum ve yanağım şiş
bir anda 6 dolgu yapıldığını hayatımda duymadımnasıl birine gittin öyle? bak bir de dişlerini sıktığında bir fazlalık hissi oluyorsa yükselti var demek ki. dolgudan sonra doktor bişey ısırtıyor, ona göre fazlalığın olduğunu anlıyor orayı düzleştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?