slm kızlar. hemen hikayemi paylaşayım. bu siteye bunu yazmak istemezdim. daa güzel şeylerle paylaşım yapmak isterdim ama kader. cuma gunu aniden karar verdigim -aslında tam olarak aniden de degil- agrı yapmaya başlayan amalgam dolgumu cıkartmak icin diş hastanesine gittim. ben cıkartıp yerine başka bişey yaptırmak istemiyodum. normalde bu mumkun degilmiş zaten ama öle oldugunu önceden bilseydim çektirirdim direk. neyse gittim kadın doktor pek ilgisi olmaksızın yapmaya çalıstı dedi curuklerde var. bende evet dedim ama nerden bileyim onlarıda doldurcagını. curukler bu arada agrı sızı yapmıyodu başlangıctı henuz ve ben memnundum rahattım nede olsa kendi dişimdi yaa. neyse eve geldim ogun bişe yemedim korkumdan. akşama dogru deneme yaptım. yine agrı oldu o dolgu cıkan yerde üstelik hiçde düzgün yapmamış öteki dolguyu. cok uzuldum tabi. sabah oldu yine bişey yiyemedim. inanın psikolojim pek ii degil. daa bi iki gun güzel güzel yerken ve kütür kütür elma yiyebiliyoken şimdi bunlardan uzak kalmak cok koyuyo bana keşke gitmeseydim diyorum. zaman geri gelse ruya olsa diyorum. abarttın diyebilirisnz ama abartmıyorum şuan o moddayım. yani direk çektirseydim keşke. doktorda ot gıbı ya hiç bilgilendirmiyo. demiyo bişey. ben ona cürüklerimi onar demedim.kendi başına iş görüyo. iki dolgum varken şimdi altı dolgum oldu ve yaptıgı agrılı dolgumunda pek başarılı olmadı. şimdi kaçgündür düşünüyom napsam diye. porselen kompozit zart zurta baktım pahalılar. üstelik onlarda kendi dişim gibi olmıcak. sora sorun yaratır biliyorum. artık hiç güvenim kalmadı dişçilere. sanırım cektirip rahatlıcam. 6sını cektirsem agzımda azı diş kalmıcak nerdeyse bu yaşımda. 2sini cektirmeyi düşünüyorum şimdilik. insanın kendi dişi gibisi var mı yaa. canlarımdı onlar benim. gecde olsa bakmaya başlamıştım. doktor afedersiniz sıctı sıvadı resmen şikayet edesim bile var yani o derece. zaten tak cıkar tak cıkar kompozit yada porselen yaptırsam bile ii olmaz. deneme tahtası haline gelirç en iisi cektirmek diye düşünüyorum. sizce mantıklı mıyım bu konuda. gece gece içimi dökmek istedim. ne kadar acizmişiz onu anladım. en ufak bişeyde etkileniyoruz hayatımız degişiyo. valla yaşlıların hali geldi aklıma. zormuş yaa allah yardımcımız olsun. yorunlarınız bana destek olur bekliyorum. şimdi ben gidip yatagıma biraz aglıyım. böle olmasaydı. olanda hayır vardır diyorum ama kabullenmesi kolay olmuyo. Allah başka dert vermesin. hamdolsun halime. ancak dedigim gibi acizligimden bunları yazıyorum. başınızı şişirdim kusura bakmayın :26: kalın saglıcakla