• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyenik mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.136
1.770
333
İstanbul
Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama daha önce hiç kuaför güzellik merkezi gibi yerlerde ağda yaptırmadım. Tatile gideceğim ve çalışıyorum yoğun bir şekilde o yüzden kıl tüy işlerine hiç vaktim yok bu sefer ağda yaptırayım dedim tüm vücut ama aklıma takılan özellikle genital bölge için böyle yerlerde ağda yaptırmak hijyenik mi hiç gitmedim ilk kez gideceğim nasıl yapıyorlar hiçbir fikrim yok. Kendi ağdamla gitsem önceden konuşup garip kaçar mı sizce? Sağlıkçıyım bulaşıcı hastalıklar beni tedirgin ediyor işte mesleki deformasyon. Yoksa gereksiz mi takılıyorum? Aydınlatabilecek var mı?

Hijyenik değil bence. Hele genital bölgeye hiç girme. Kol bacak gibi kısımları yaptırıp sonra evde duşa girmek olabilir…

Ben hep yaptırırım hiç bişey olmadı, agdayi söylersiniz yenisini açarlar, ağda banti da zaten ucundan yeniyi kesiyorlar

Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama daha önce hiç kuaför güzellik merkezi gibi yerlerde ağda yaptırmadım. Tatile gideceğim ve çalışıyorum yoğun bir şekilde o yüzden kıl tüy işlerine hiç vaktim yok bu sefer ağda yaptırayım dedim tüm vücut ama aklıma takılan özellikle genital bölge için böyle yerlerde ağda yaptırmak hijyenik mi hiç gitmedim ilk kez gideceğim nasıl yapıyorlar hiçbir fikrim yok. Kendi ağdamla gitsem önceden konuşup garip kaçar mı sizce? Sağlıkçıyım bulaşıcı hastalıklar beni tedirgin ediyor işte mesleki deformasyon. Yoksa gereksiz mi takılıyorum? Aydınlatabilecek var mı?
Gideceğiniz yeri bilmeden hijyenik mi değil mi yorum yapılamaz ki. Bazı salonlar dikkat eder hijyene bazıları kullanılmış ağdayı eritip tekrar kullanır. Gitmeden, görmeden bilemezsiniz. Kendi ağdanızı götürseniz de aynı makinede eritilecek sonuçta.

Gideceğiniz yeri bilmeden hijyenik mi değil mi yorum yapılamaz ki. Bazı salonlar dikkat eder hijyene bazıları kullanılmış ağdayı eritip tekrar kullanır. Gitmeden, görmeden bilemezsiniz. Kendi ağdanızı götürseniz de aynı makinede eritilecek sonuçta.
Ama kapağı orda ilk kez açılacak ve sadece bende kullanılacak.

Şehirinizdeki en güvenilir merkeze gidin görüşün, gerekirse ben de temizlik obsesyonu var o yüzden sizin ısıtıcı ile uyumlu ağda kutusunu gerekirse ben alıp getirmek istiyorum , ya da sizdekini kullanalım parasını vereyim deyin. Hayır diyeceklerini sanmıyorum, bi şekilde ayarlarlar. Bir de genital için zaten abeslang ile sürecekleri için muhtemelen önceden açılmış bir kutu vardır ve onu kullanıyorlardır. Tüy dökücü kremler bi kaç günü kurtarmak için yeterli ama tatil için öncesinde ağda bence daha mantıklı. Uzun dönem için evde ıpl cihazları da gayet konforlu oluyor bu arada aklınızda bulunsun

kullanılmış ağda tekrar nasıl kullanılır uzerinde kıllar olmaz mı :kusmuk:( ilk defa duydum bunu )

Back