high profil protezlerin görüntüsü

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
86
İstanbul
Naci Bey merhaba 5 ay önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum (325cc yuvarlak high pr. protezim boyum 1.72 kilom 64) fakat ben biraz büyük olmasını istiyordum vücuduma göre normal duruyor, ben buna çok üzülüyorum bir de göğüslerimin arası dolgun değil yani göğüs çatalım yok ve görüntü çok yapay geliyor. Yandan bakınca dolgun sivri fakat orta boş. High profil protezi de başından beri istemiyordum zaten tabanı çok dar, moderate plus pr istiyordum çünkü internette gördüğüm fotolarda onlar daha doğal duruyorlardı,kapladıkları alan genişti ve çok güzel göğüs çatalı vardı. Doktorumla görüştüm "o an konulabilecek en büyük protez o boydu diyor ve sen genç kızsın senin derin sert ancak doğum yaptığında derin gerginleşir genişler ondan sonra göğüs çatalın oluşur dedi. O fotoğraflardaki göğüsler genç kız göğüsü değil kadın bunlar ancak hamilelikte senin istediğin gibi olacak protezler aşağıya inecek ve ortası da dolacak çok güzel olacak diyor. Daha büyük Moderate plus da konulsa yine orta dolmaz boş kalır ve meme uçların yanlara doğru gider daha yapay ve çirkin olur, senin göğüslerin tam genç kız göğsü hani taş gibi derler ya aynen öyle, herkes seninki gibi istiyor" diyor
Ailemde hamilelikte de büyüyecek daha büyüğü konulmuş olsa belki de hamilelik sonrası küçültme yaptırmak durumunda kalırsın diyor
Sizin bu konulardaki düşünceniz nedir merak ediyorum
Teşekkür Ederim
Saygılarımla

sn bayan
gögüslerinizi görmeden yorum yapmama zor ama ''fakat ben biraz büyük olmasını istiyordum vücuduma göre normal duruyor, ben buna çok üzülüyorum '' cümlesini kullanmissiniz ki bu bile bana doktorunuzu ve ailenizi desteklemem acisindan yeterli. Kusura bakmayin:) Cunku evet haklisiniz meme buyuyunce guzel gorunur ama biraz daha buyuyunce belki guzel degil de sadece buyuk olur guzelligi gidebilir de. Dogum konusunda soyledikleri de dogru. Boy kilo oraniniza bakarsak dediginiz gibi medium height moderate plus veya hatta moderate daha uygun olabilirdi belki ama bunu bilemeyiz. Bu amacla ben hastalarin 3D calismasini yaparak uygun protez secmeye calisiyorum. Bence normal goguslerinize alisin. Dogum vb isleri bitirin sonra isterseniz daha buyuk yapilir. Zaten muhtemelen dogum sonrasi biraz daha buyurler.
Saygilarimmla

Son düzenleme:
Back