Bir ay oldu yaptıralı. Önce yapılma işlemini anlatmak istiyorum çünkü internette araştırdığım zaman hiç bunlardan bahsedildiğini duymamıştım. Radyo frekansla cildime ışın atılacak ve cildim hafif acıyacak diye düşünmüştüm. Amaaa ışın atıldığı zaman beyninizin arkasına kadar hissediyorsunuz söyleyeyim:))) Özellikle dişler, kemikler güzel sızlıyor. Dişleri örtmeniz için pamuk veriyorlar iç yanağa koyun diye ben onu iki dişimin arasına koymam gerektiğini sandım, o ışını bütün sinir köklerimde hissettim, fenaydı. Ama sonra örtmem gerektiğini anlayınca hafif bir sızı oldu sadece. Yani kemik ve dişlerde sızı ve ağrı hafif de olsa hazırlıklı olsaydım daha rahat hissedebilirdim bence, çünkü sadece cildimde hafif bir cilt acısı bekleyerek gitmiştim:)) Sonrasında işlem bitince hemen ağrı kesici almak istiyorum dediğimde 2 saat bekle, geçmezse alırsın dediler, öyle de oldu.
İlk iki gün su değmiyor, mimik yapmıyorsun, eğilmiyorsun, buhar, ısı vs yok, dikkat ediyorsun. Amaaaaa ilk yapıldığı an gülme çizgilerim anında toparlandı ve düşmüş yüzüm hoop diye gergin ve yukarı kalkık oldu. Ve doktor şu an sadece %10 etkisini görüyoruz, tamamen etkisini 3 ay içinde göreceksiniz dedi. Bir ay geçti, gençleşiyorum sanki, her gören güzelleşmişsin diyor. Ama zaten demelerine gerek yok o sıkılığı ve bebeksi cildi hissediyorum. Gözlerimin üzerindeki yağ tabakası gitti gibi, gözlerim açıldı. Ama benim cildim aşırı kuru ve kırışıktı. Esmerim ve güneşlenmeyi, gülmeyi, mimik yapmayı severim. Derin alın çizgilerim ve kaz ayaklarım vardı. Şu an cildim gergin olduğu için o kırışıklıklar arasında dolgun et kıtmıkları yok, sadece çizgi şeklinde iz gibi gözüküyor. Bir ay gibi daha bekleyeceğim, etkisinin tam oturması için, sonrasında o çok hafif kalan kırışık çizgilerine ip kolajen yaptıracağım. Bence gayet başarılı bir sonuç, çoook çoook memnunum, iyi ki yaptırmışım. Ben Çorlu'da yaptırdım, 3000 TL verdim, ama çıkarken 1900 TL de krem kakalandım tabii:))) ama o kremler de çok iyi geldi, tarif ettikleri şekilde aksatmadan sürüyorum. Bir de iletmek istediğim bir şey daha var; tedaviden sonra 1-2 gün cildimin altında böcekler yürüyor gibi, iplerle kafamdan çekiliyor gibi oldum, çok komik ve garip hissiyatlar oldu, hepsi normalmiş:)) Diyeceğim o ki botoxtan ziyade cildin kendi kendisini onarmasına imkan verdiği ve çok doğal olduğu için ben tavsiye ediyorum, çok memnunum ve iyi ki yaptırmışım, gerçekten gençleştim. Kadın kadının kurdu maalesef, botox yaptıranlar yaptıranları hemen tanıyor, ama bunda direk kendin gençleşiyorsun, kimse anlamıyor. Belki ben şanslıydım, herkes bu sonucu alır mı bilmem ama dilerim hepinize öyle olur, aynada gördüğün kişiden memnun olmamak hepimiz için üzücü. Uygulama bittiğinde doktorun yüzüme bakıp "Fesubhanallah, maşallahh" demesi ve aynaya bakmamla farkı görmem paha biçilemez bir anıydı:)))