Hidrosol - Bitki Suyu Kullananlar

NeclaHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
1
-1
43
Merhaba Arkadaşlar,

Piyasada hep gül suyları var. Arkadaşlarım gül dısında başka bitkilerinin de suyu olduğunu söylediler. Bunlardan kullanan var mı? Akdeniz defne hidrosolünü kullanan bir arkadasım var. Uyku problemine iyi gelmiş. Yatmadan önce yastığına sıkıyormuş. Cildine de iyi geliyormuş. Oranın ürünlerini tavsiye ettiler. Hatta biberiyesi de cok güzelmiş.

Bilgisi olan varsa yazar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben trendyol magazından alışveriş yaptım. Papatya ve biberiye aldım. Papatyası kaliteli, yapılışında sadece çiçek kısmını kullanıyorlarmış. Papatyayı sacımda kullanıyorum. Biberiyesinin de kokusu cok güzel cildime iyi geliyor.

Reklamlaaaaar reklamlar

bu sabah ;

Kazen Bugün 10:04 Şikayet
Yeni üyelik aldı bak bakalım ne yazacak!

diye bu konuyu ve üyeyi şikayet etmişim ve bingo !

Sattığı ürünün reklamını yapanlara sakın itibar etmeyin. Ürününe güvenen böyle bir yöntem izlemez.

Son düzenleme:
Arkadaşlar meyan kökü hidrosolünün özellikle yabancı kaynaklardan cildi nemlendirip canlandırdığını okudum. Şu ana kadar çok çeşitli hidrosoller kullandım. Biberiye hidrosolü gerçekten çok nemlendirici. Ama şimdi farklı birşey denemek istiyorum. Şöyle doğal ve kaliteli bir ürün önerebilecek olan var mı?

bak yukarıda kendin çalıp kendin oynamışsın ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…