Merhaba arkadaşlar ben hamileyken bebeğimin beyincigi gelişmediği için hem zihinsel hem de bedensel engelli kalacağını öğrendim ve Doktorlar hayat konforumun aşırı derecede olumsuz etkileneceğini mutlaka aldırmam gerektiğini söylediler.Biz her şeye rağmen kızımı istedik ve doğurdum henüz iki günlükken beyin kanaması geçirdi ve 40gun süren kanama sonrası kızımın hidrosefali olduğunu öğrendik kanama olduğu için sant tamamladıklarını evd ile kafadaki sıvıyı bosalttiklrini öğrendik şuan kızım iki buçuk aylık hala hastanede ne yazık ki kızım hastanede enfeksiyon kaynaklı menenjit oldu yaklaşık iki aydır ağır nöbet ilacı ve antibiyotik alıyor ayrıca iki gözünün de görmediğini öğrendik.Simdi ise artık sant takılabilir durumda olduğunu söylediler ama benim kızımın kafası çok fazla büyüdü yani bebek elbiseleri geçmiyor kafasından bir tek önü çıtçıtlı veya fermuarlı kıyafetler oluyor acaba kafası böyle mi kalıyor yoksa ameliyattan sonra iner mi bilenler lütfen yazsın bu yazıyı okuyan arkadaşlar lütfen dualarınız da kızıma yer ayırın