Hidrosefali

gamze emir

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
4
0
25
Bebeğim 2 yaşında spina bifida hastası iki gündür anlini ve başını tutuyor ağrıyor diyor ve sürekli ağlıyor uykusundan da inleyerek kalkıyor pazartesiye randevu aldım ama korkuyorum hidrosefali belirtileri nelerdir bu hastalığı yasiyanlar nasıl anladınız

Beklemeyin götürün bence ama özele değil takipli olduğu hastanenin aciline götürebilirsiniz. Gözlerinde sorun var mı her zamankinin dışında ? Şantında problem olabilir mi acaba ? Rabbim şifa versin sizlerin de yardımcısı olsun inşallah

Bebeğimde hidrosefali tanısı yok o yüzden şantı da yok ama Spina bifida hastası bu hastalıkta hidrosefali olma olasılığı çok yüksek yarın inşallah götüreceğim

Bebeğimde hidrosefali tanısı yok o yüzden şantı da yok ama Spina bifida hastası bu hastalıkta hidrosefali olma olasılığı çok yüksek yarın inşallah götüreceğim
Anladım başlığa öyle yazınca ikisi birden var sandım çocuğunuza Şifa diliyorum

Bu supheyle dogdugundan beri takipliyiz, bizde cikmadi cok sukur ama bildigim en onemli sey alin bolgesinin belirgin cikikligi oluyor hidrosefali vakalarinda.

Alini takip eden dairesel alan bir balon gibi sis oluyor basin tepesine dogru, haliyle bas govde orantisi bozuluyor.

Bebeginizin bas cevresini olcuyorlardir illaki son olcumle arasindaki farka bakin bir de persentil tablosuna uyumuna bakin. Gecmis olsuj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…