- 20 Mart 2020
- 12
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sevda Yelleri
Sag kasikta siddetli agrilarim oluyor.Bu surekli devam ediyor.Tuplerin icinin sivi doldugu soylenildi.Benim durumumda olan var mi?Agri sikayeti olan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag kasikta siddetli agrilarim oluyor.Bu surekli devam ediyor.Tuplerin icinin sivi doldugu soylenildi.Benim durumumda olan var mi?Agri sikayeti olan?
Oldum canm sag tupum alindi malesef.Cok kotu olmustu yillardir 9 cm lik kistin var derlerdi.Ama ameliyat sirasinda anlasildiki kist yokmus tup o kadar sismiski kist saniyolarmis.Sag tarafimdaki agrim gitti.Ama bisey sorcam su anda ameliyat olali 9 gun oldu bel agrisi cekiyorum egilip kalkamiyrm.5 dk bile yuruyemiyorum.bu sizde de oldu mu?Merhaba
Bende de aynı sorun vardı.. adet dönemin de ve yumurtlama zamanında dahada şiddetli olurdu bacağıma vururdu ağrı.. sağ tarafım sağ tarafım dedim dedim gezdim yıllarca..
2018 sonu laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı sol tüp temiz çıktı sağ tüpte hidrosalpenks vardı onu aldılar..
Ağrılarım bitti şimdi sadece adetin ilk günü kasık ağrısı oluyor.. hidrosalpenks olduğu sürece hamile kalamayiz olsa bile düşük le sonuçlanır.. lütfen bir an önce ameliyatını ol kurtul canım...
Oldum canm sag tupum alindi malesef.Cok kotu olmustu yillardir 9 cm lik kistin var derlerdi.Ama ameliyat sirasinda anlasildiki kist yokmus tup o kadar sismiski kist saniyolarmis.Sag tarafimdaki agrim gitti.Ama bisey sorcam su anda ameliyat olali 9 gun oldu bel agrisi cekiyorum egilip kalkamiyrm.5 dk bile yuruyemiyorum.bu sizde de oldu mu?
Icime su serpildi resmen boyle kalcam saniyordum.10 gun oldu nasil gcmz diye kokrtum.Inanin ayakta bel agrisindan duramiyorum.Daha once bel agrisida cekmedm hic.Insallah bende dedignz gbi 1 ay icinde iyilesirim.Evet oldu canım hatta yataktan kalkamıyordum eşimi gece uyandırıp wc ye gitcem diyordum yardım ediyordu...
20 gün de Tamamiyle iyilestim.. 2. Haftada başladım iyileşmeye ve 3 hafta bitti ben eski halime döndüm...
2018 de oldum ameliyatı...
Icime su serpildi resmen boyle kalcam saniyordum.10 gun oldu nasil gcmz diye kokrtum.Inanin ayakta bel agrisindan duramiyorum.Daha once bel agrisida cekmedm hic.Insallah bende dedignz gbi 1 ay icinde iyilesirim.
Amin insallah..Benim 15 sene once apandistim patlamisti ameliyat olmustum.Karin icim bastan sona yapisiklik olusturmus bagirsaklar bile..Doktor bayagi ugrasmis bu yapisikliklari acmak icin.Bu yapisikliklar sag tupumu tikamis ve zamanla 8 cm falan genislemis tupum.Adet zamanlarinda cok asiri agrim olurdu.2 gun evde yatardim..Agri kesici kullanirdim muhakkak.Ama son 1 senedir cok farkli hic gecmeyen bir agri olusmustu sag kasik bolgemde..Iste meger sebebi buymusIyileseceksin canım merak etme...
Benide aşırı etkiledi eşim corabimi dahi giydirdi ve ben muhtaç oldum diye çok agliyordum..
Zor zamanlar ama geçecek inşallah merak etme allah acil şifalar versin Inşallah...
Hidrosalpenks sebebini söyledi mi doktorun canım neden olmuş?
Her hangi bir yapışıklık varmıymış başka bir yerde... ?
Ben birde bekarim ilk tupumun alinacagi soylendiginde cok kotu olmustum.Ama saglik herseyden once geliyor.Sadece su an sundan korkuyorum.Her karin ameliyati sonrasi yapisiklik olusturma riski varmis.Laparoskopi oldum ya yine yapisiklik olusur diger tupume de zarar verirse diye.Iyileseceksin canım merak etme...
Benide aşırı etkiledi eşim corabimi dahi giydirdi ve ben muhtaç oldum diye çok agliyordum..
Zor zamanlar ama geçecek inşallah merak etme allah acil şifalar versin Inşallah...
Hidrosalpenks sebebini söyledi mi doktorun canım neden olmuş?
Her hangi bir yapışıklık varmıymış başka bir yerde... ?
Ben birde bekarim ilk tupumun alinacagi soylendiginde cok kotu olmustum.Ama saglik herseyden once geliyor.Sadece su an sundan korkuyorum.Her karin ameliyati sonrasi yapisiklik olusturma riski varmis.Laparoskopi oldum ya yine yapisiklik olusur diger tupume de zarar verirse diye.
Aa sizinde apandist ameliyatiymis.Kim ister ki ameliyat olmayi haklisiniz.Banada doktor korkma cocugun olur dedi.Sadece sans biraz dusuyormus.Allah verdi mi veriyor.Vermeyi dilemezse hic bir sorun yokken de olmuyor.Allah sizede en kisa zamanda hayirli bir evlat versin insallah.Korkma canım... laparoskopi ameliyatı küçük bir delik olduğu için çok fazla risk yok..
Senin hidrosalpenks sebebin belli apandist ameliyati yüzünden.. benimde o yüzden ve sol tüpüm iyi durum da doktor bana normal yolla bile çocuğun olur dedi..
Benim yaşım 34 beklemek istemiyorum o yüzden tüp bebek tedavisine karar verdik...
Inşallah bizim de olacak.. evlenince hemen hsg çektir rahim filmi orda herşey belli oluyor.. garanti olsun diye çektir canım... herşey allahtan bende istemezdim apandist ameliyatı olmayı... benimde heryerde yapışıklık varmış açmışlar.. Şuan herşeyim normal ama sağ tüp ü aldılar... inşallah melegime kavuşurum da sanada umut olurum![]()
Inşallah canım inşallah...Aa sizinde apandist ameliyatiymis.Kim ister ki ameliyat olmayi haklisiniz.Banada doktor korkma cocugun olur dedi.Sadece sans biraz dusuyormus.Allah verdi mi veriyor.Vermeyi dilemezse hic bir sorun yokken de olmuyor.Allah sizede en kisa zamanda hayirli bir evlat versin insallah.
Ederim insallah dua.Birsey daha sorcam.Acaba sizin ameliyattan sonrada sag tarafinizda agriniz oldu mu hic?Benim sankib1 2 gundur yine olmaya basladi da.Cok korkuyorum yeniden baslicak o agri diyeInşallah canım inşallah...
Beni uzun zaman oyaladılar doktorlar herşeyin normal dedi yıllarca olmadı çocuğum..
Meğer sağda hidrosalpenks varmış ve ordaki sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyormuş...
2018 sonu laparoskopi ameliyatı oldum...
Bende bekarken adetim geldimi 3 gün yatardım ağrıdan.. biz o zamanlar hiç gitmedik niye ağrı var diye... sonra evlenince çocuk olmayınca araştırdılar ve bu sorun cıktı seninkinin tıpa tıp aynısı... banada doktorlar dedi çocuğun olur diye bakalım hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz.. dualarını bekliyorum canım...![]()
Ederim insallah dua.Birsey daha sorcam.Acaba sizin ameliyattan sonrada sag tarafinizda agriniz oldu mu hic?Benim sankib1 2 gundur yine olmaya basladi da.Cok korkuyorum yeniden baslicak o agri diye
Insallah tesekkur ederimSoğuk aldığım zamanlar da oluyor canım..
Ama sürekli yok allaha şükür eskiye göre şimdi iyim.. Daha yeni olduğu için yara...
Zamanla iyi olacak inşallah merak etme..