• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hidrosalpenks yüzünden tek tüpünü aldırıp kendiliginden hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet hatanesine başvuruda bulundum iki hafta içinde dönüş yapacaklarını sölediler inşallah haber erken gelir seninki gibi canım
Tedavi aşamasında geçtinmi sen canım ne yaptın
Evet iğnelere başladım, hatta bugün son. artık çatlatma iğnemi vurup, salı günü toplama işlemine gireceğim.. 5 gün sonra da bir aksilik olmaz ise transfer 🙏 şimdilik ultrasonda 4 ila 5 adet yumurta alabilecekler sanırım.. Ah bu arada sadece ameliyatımı devlette oldum, tüp bebek işlemlerine medical parkta devam ediyorum.

Evet iğnelere başladım, hatta bugün son. artık çatlatma iğnemi vurup, salı günü toplama işlemine gireceğim.. 5 gün sonra da bir aksilik olmaz ise transfer 🙏 şimdilik ultrasonda 4 ila 5 adet yumurta alabilecekler sanırım.. Ah bu arada sadece ameliyatımı devlette oldum, tüp bebek işlemlerine medical parkta devam ediyorum.
Hayırlısı olsun canm benim rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🥰

Bu rahatsızlığı nasıl anladınız jinekolojik muayenede mi yoksa hsgde mi çıkıyor
Benim enfeksiyon Dışında şikayetim yoktu normal gittiğim doktorum anlamadı ben hastane değiştirip kendi isteğimle rahim filmi çekindim orda anlaşıldı ama iyi doktorlar normal ultrasyonlada görebiliyorlar sonradan gittiğim profesör gördü ameliyarida o yaptı en iyisi profesör

Ben 3 gun önce hidrosalpenks yüzünden sol tüpümü aldırdım Sağ tüpüm açık sıkıntı yok ve rahimde polip vardı 3 tane onuda aldılar ben şimdi tup bebek olmadan hamile kalabilir miyim saglam tupunde etkilenmiş olma ihtimali varmı doktorumla daha konuşmadım bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın
merhabalar nasıl hamile kaldınız bilgilendirme yaparmısınız

merhabalar nasıl hamile kaldınız bilgilendirme yaparmısınız
Ameliyattan sonraki ay kendiliginden hamile kaldım başka bir sıkıntım olmadığından ve daha once düşüğün olduğundan doktor 6 ay süre verdi ama başka sorunları olan hastalar direk tup bebek yapıyorlar olmasaydı bende tup bebek yapicaktım

Back