Gebeliğe Hazırlık Hidrosalpenks sorunu olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Durunado

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
246
236
33
35
Kızlar merhaba,
Geçen ay rahim filminde sağ tüpümde sıvı birikmesi saptandı. Aynı durumda olan ya da konuyla alakalı herhangi bir bilgisi, geçmişi olan var mı?

Merhaba,
Bende de bu rahatsızlık var, tüplerimi kapattırdım tüp bebek denemem olumsuz olunca

Teşekkür ederim, aldırma sakın kapattırman yeterli, aldırırsan hormonel bozukluklara sebep oluyor.
Tüplerimi kapattırdıktan sonraki denemem de olumsuz oldu, 3. deneme için genetik testler yaptırdım sonucu bekliyorum.

Operasyon çok korkulacak bir işlem değil, gönül rahatlığı ile olabilirsin. 2-3 gün ağrın olur sonra normal hayatına dönersin.

Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir dahaki denemen olumlu sonuçlanır. Doktorum tüpü almanın bağlamaktan daha iyi olduğunu ve yumurta rezervini düşürmeyeceğini söyledi. Eğer içerde yapışıklık çoksa ve kanaman çok olacaksa bağlayacağız dedi. Artık benim de aklım çok karışık

Doktorlar daha iyisini bilir tabii ama burada beni de çok uyardılar sakın aldırma bağlat diye o yüzden uyarmak istedim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Doktorlar daha iyisini bilir tabii ama burada beni de çok uyardılar sakın aldırma bağlat diye o yüzden uyarmak istedim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun. Senin sonuçlar ne zaman belli olacak ?

Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun. Senin sonuçlar ne zaman belli olacak ?

Benim 2-3 haftayı bulur adetime yetişmezse bir ay daha beklemek zorunda kalacağım.

Senin de bir an önce ameliyat olmanı tavsiye ederim benim ameliyattan sonra 2 ay adet düzensizliğim oldu tedaviye başlamadı doktor, beklemek de yorucu oluyor süreci ne zaman başlatsan kardır.

Beni de haberdar et canım durumundan. Benim de yarin öğleden sonra belli olacak ameliyat günüm. Umarım çok ileri bir tarihe vermez hemen olmak istiyorum çünkü. Bana ameliyattan sonra 3 4 ay normal denemen için zaman vericem dedi ama bakalım.

Umarım tek tüpünde sorun vardır da kendiliğinden hamile kalırsın sonra, haber veririm canım sen de haber ver takip edelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…