- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okyanuscum nerelerdesin, özledim seni:)
off sorma canım yaaa kaçgündür forumdan tüp bebek raporunu araştırıyorum ama henüz elle tutulur bir bilgiye ulaşamadım.şimdi gidip ünv.hastanesine beni ameliyat eden doktora ben tüp bebeğimi özelde yaptırıcam rapor istiyorum desem hayatta rapor vermez.adam histereskopiyi bile yaptı çünkü tüp bebek bölümünün başında ve tüp bebeğimi kendisi yapmak isteyecek.ne yapacağımı şaşırdım.8-9 bin lirayıda bayılmak istemiyorum memorial a tüpler gitti ve ben bunu bir kez yaptırmıcam ki anne olmak için belki de defalarca denicem.hadi bir kez bebek sahibi oldum ikincisini düşünücem.yani bu rapor şartofff kafanı şişirdim.sen neler yaptın canım? nasıl gidiyor? var mı bir havadis?
canımmmm, sıkma canını herşey olacağına varıyor.sende önce olmazsa üniversite hastanesınde dene, zaten onlar raporlu yapacak.allah izin verirse sende ya tutmazsa ya da ikinciye memoriala gidersin.dediğin gibi bir kereyle kalmayacak bizim işler.canım ben raporsun başlayacağım bu denemede.allah iizn verirse daha sonra başvururum rapora.eşim sperm testi vermek istemedi.bakalım daha sonra.ben iyiyim heyecan korku beklıyoruz bakalım zamanı.öpüyorum senı.
canım benim,evet heyecan olabilir ama biz korkularımızı aştık bitirdik:) engelleri kaldırdık ortadan.o yüzden hiiçç korkma umarım ilk denemede kavuşursun kuzuna RABBİM yeterki ol desin:)
Bugün yumurtalarım toplandı ama canım çok sıkkınnnnn 7 tane yumurtam var transfer işlemi ertelendi neden mi doktora ilk muayeneye gittiğimde dr tüplerde sıvı birikintisi görmüş ama tüp bebek ilaçlarını da kullanmaya başlayıp 2 günde bir kontrole gidince o sıvı birikimi iyice büyümüş bu durumda yumurtalarım alındı tranfer ertelendi embriyolar dondurulacak ben de ameliyat olacağım canım o kadar sıkkın ki yaşım 35 defalarca kadın doğum dr una muayene oldum hiç bir dr sait halil in dediğini demedi bugünde dr um sait halil ve dr seval taşdemir in ortak kararı ile transfer erteleme ve ameliyat olmam kesinleşti siz siz olun kendinize iyi doktor bulun
canım allahım yardım etsın.bızde dış gebelıklerden sonra malesef hidrosalpenks oldu ve bağlantı kesildi.inan kolay bir operarasyon oluyor.2 ayı bulur tabı canım.ama eğer alınmasada malesef etklıyormuş tup bebeğı.allahım hepımıze yardım etsın.umarım en kısa zamanda bu durumdanda kurtulursun.
hidrosalpenkse rağmen doktorlarımın ortak kararı ile çok kaliteli 1 embriyo 11 ağustosta tranfer ediildi bana. 22 ağustosta sonucum çıkacak doktorum bu şekilde de hamile kalabileceğimi olmazsada buna rağmen 1 deneyelim dedi . Herşey kısmet yaaa bizde dr larımız ne derse ona ok dedik hayırlısı . Eğer tutmazsa ameliyat olacağım hemen
cengom sonucunu heyecenla bekliyorum.umarım meleğin seninledir canım....................
şimdi sonucumu aldım 0.69 çıktı doktorum 2 gün sonra tekara yaptırmamı istedi ve bunu biliyorsun ii sonuç değil dedi![]()
canım benim üzülme herşeyin hayırlısı hem belli olmaz ki yükselebilir.moralini yüksek tut ve eğer tutmadığı kesinleşirse hidrosalpenksden kurtul ve 2. Yi öyle dene
Bende 09.10.12 tarihinde hidrosalpenks ameliyatı olacağım korkuyorum sol tarafımda sıkıntı var 1 kez tüp bebek denedik sonuç negatif
bakalım bundan sonrası ne olacak ameliyatıma son 3gün kala stres liyim
şimdiden geçmiş olsun hiç sıkıntı yapma inan yaptığın sıkıntıya değecek bi ameliyat değil.biliyosun ben de oldum kurtuldum.sonucta bebişine kavuşacaksın bunu düşünerek gir ameliyata canım...
merhaba okyanus ameliyatım başarılı geçti ama sağ ve sol tüpüm alındı. Laparaskopi ile işlem yapılırken sağ da ki tüpümde de sorun çıktı. 3 ay dinlen 3 ay sonrası tekrar tüp bebek deneyeceğiz dedi doktorum. Seninde 2 taraftamıydı sorunun ?
canım merhaba.çok çok geçmiş olsun tekrardan.ameliyatın başarılı geçmesine çok sevindim.öncelikle sakın 2 tüpümüde kaybettim diye karamsarlığa kapılma zira tıp çok ilerledi.tüp bebekte başarı oranı çok yüksek.benim durumumu sormuşsun.şöyle canım: Ben ilk tüpümü 1.5 yıl önce geçirdiğim dış gebelik sonucu açık ameliyatla aldırmıştım zaten.2 kez aynı tüpte dış gebelik yaşayınca mecburen aldılar.diğer tüpümde hidrosolpenk teşhis edilince laparoskopiyle aldılar.benim 3. Ayım bu ay sonu doluyor.yalnız ben ilk denememi tıp fakültesinde yaptırıcm.şuan rapor işlemlerim sürüyor.kasım ayında başlıcam tedaviye.şayet tutmazsa 2. Denememi memorial ya da umut tüp bebek merkezinde yaptırmaya karar verdim canım.sen nasıl oldun ayaklandın mı? Herşey yolundadır umarım.yapman gereken en önemli şey asla sters yapmaman içinde bulunduğumuz tedavinin düşmanı stres çünkü.moralini çok yüksek tut.bu üç ay boyunca kafanı iyice dağıtmanı seni mutlu eden aktivitelerle meşgul olmanı ektavsiye ediyorum.ben öyle yaptım ve çok mutluyum.bu bizim imtihanımız yapacak bişey yok.
canım benim üzülme herşeyin hayırlısı hem belli olmaz ki yükselebilir.moralini yüksek tut ve eğer tutmadığı kesinleşirse hidrosalpenksden kurtul ve 2. yi öyle dene
merhaba
benım 1 tupum var, ve fsh yuksek oldugu ıcın yumurta rezervımde cok az, eger tup bebek oncesı tek tupumdekı hydrosarpenks ıcın tup alınırsa ve baglanırsa, o zaman yumurtlamam zaten azken tamamen bitebilir dıye korkuyorum,
arkadaşlar siz nerde yaptırmıstınız hydrosarpenks ameliyatını? alındımı , kapatıldımı? bırde tup bebegı nerde yaptırdınız? benım yumurtam az 1 veya hıc olmuyor o yuzden bu amelıyatttan korkuyorum, 1 tane tup oldugu ıcınde aldırmak ıstemıyorum
sizin deneyımınize ıhtıyacım
var, yardımcı olursanız cok sevınırım, cok tşkler şimdiden