Sana tavsiyem kesinlikle once laparaskopi iste ve tuplerine bakilsin eger sıvı gecisi varsa kapatilsin cunku en ufak bi sivi gecisi bile embriyonun tutunmasina engel oluyor ve dusuge sebep oluyorIyi aksamlar kızlar.... bende bir kez tup bebek yaptirdim fakat negatifle sonuclandi tup bebekten oncede iki defa düşük yaptim tup bebekten sonra hidrosalpenks tanisi kondu ama cok ilerlememis doktorum ameliyati onermedi bi kez daha sansimizi dondurulmus embriyo ile deniyelim dedi acaba bu durumda gebe kalma sansi varmidir.. kafama cok takiliyor nasip olursa bir ay sonra denemeyi düşünüyoruz...
Ya doktorunun da bi bildigi vardir ama hani ortada bir sorun varken nasil olsa dondurulmuslar var onlari deneyelimBen kesin ameliyat dusuncesiyle gitmistim en son doktora rahim filmi cekildi ameliyat oncesi diye sonuca bakti ameliyat yapmicam dedi bende bilmiyorun artik kafam oyle karisik yorgun ki benim dusuncemde ameliyat olmakti aslinda..
merhaba vaziyetimiz hemen hemen aynı. bir negatif tup bebek denemem ve hisrosalpenksim var. doktor dondurulmuslarla deneyelim taraftarı fakat ben muhtemelen laparoskopi olup tıkalı tuplerden kurtulacagım. sen nasıl bir yol izledin arkadasım?Iyi aksamlar kızlar.... bende bir kez tup bebek yaptirdim fakat negatifle sonuclandi tup bebekten oncede iki defa düşük yaptim tup bebekten sonra hidrosalpenks tanisi kondu ama cok ilerlememis doktorum ameliyati onermedi bi kez daha sansimizi dondurulmus embriyo ile deniyelim dedi acaba bu durumda gebe kalma sansi varmidir.. kafama cok takiliyor nasip olursa bir ay sonra denemeyi düşünüyoruz...
Benimde durum aynı 1 negatif suan 2.tedaviye başladık ayrıca eşim azosperm ikimizde ilaç kullanıyoruz ön hazırlık aşamasındayız sonra iğnelere başlıcam embriyolar dondurulcak ve laporoskopi olucam sonrasında transfer olucak dr öle dedi yolum çok uzun rabbim yardımcımız olsun
Merhaba cnm diğer izmirliler topiğindede yazışmıştık ben salı günü oldum laparoskopi suan adetimi bekliyorum bugün yarın gelicek gibi görünüyo çarsamba kontrolüm var doktorum çok beklemicez biraz kendini toparlaman gerek önümüzdeki ay başlarız ilaçlara dedi beklemek çok zor aralıktan beri tedavideyim hayırlısı olsun hakkımızdaArkadaşlar tekrar selam gene ben :) takip edenler varsa bişey sormak istiyorum laparaskopiden sonra adet gecikmesi yaşadınız mi ? Bi de ameliyattan ne kadar zaman sonra tedaviye başladınız beklemek ne sıkıcı ya inşallah sonu güzel olur
Evet cnm biraz önce gördüm yazdıgını çok sagol bnm işlemden önce adetim gelicekti hapla uzattık süreci ilacı bıraktım ameliyattan bir gece önce şimdi lekelenme başladı benim olucam sanırım senin doktor kim nerde tedavi oluyosun?Canım sana yazmıştım diğer topikte gecmis olsun tekrar :) ben de ayın 16 sında oldum ameliyat ama adetim geciktiadet olunca gel demişti bekliyom ya adet gecikir de gecikir şimdi :) benim dondurulmuslarim var ama nasıl bi gidişat izliycez hiic bilmiyorum allah hakkımızda hayirlisini versin inşallah iyi bak kendine cevabın için de ayrıca teşekkür ederim :)
Bnm doktorum da irenbeden geçti cnm şimdi medicalparkta ahmet zeki ışıkDoktorum israel aruh hsg çekimini özel bi yerde kendisi yaptı işlemleri irenbe de yapıyor ameliyatı cinarli da yapti muayenehanesi de alsancakta başka yer kalmadı herhalde gezdiğimiz :) sen nerde tedavi görüyorsun?
İnşallah cnm hepimiz hakkında hayırlısıİnşallah herşey yolunda gider canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olsun :)
selam okyanus, ameliyatı oldun mu ? bende olucam sanırım ama bilgi almak istiyorum.arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşaırmısınız buna çok ihtiyacım var
Slm ben oldum nisan ayında 1 tüpüm alındı 1 i baglandı dün transferim oldu suan suan test günü bekliyorumSelam Bayanlar,
aktif olan var ise hidrosalpinks ameliyatı ve sonrası için bilgi almak isyiyorum lütfen biri veya birileri cevap verebilir mi?
kendim form açamadım. en uygun bu formu bulduğum için burdan sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?