- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Gecmis olsun canm
Ben subatta hsg cektirdim hicbi sorun yoktu.hsg den sonra bi ara kanamam ve bianda bikacgun icinde onlarca kist oluştu.o sıra mr cekildi onu ceken uzman tuplerden birinde genişlemeden suphelendi rapora yazip yanina soru isareti koymustu ama doktor mr goruntusune bakmadan hemen hidrosalpenks var tupleri alalim dedi
Neyse biz hemen baska bi doktora gittik.8 ay once ben kist icin ameliyat olmustum kapali olacakti acik olmak zorunda kaldi yapisikliklardan dolayi.o ameliyati yapan doktora gittik iste raporlarina bakti ozamanki mr goruntulerine falan..hicbisey yok tuplerde ama ultrasonda bakarken evet hidrosalpenks var dedi..o da tupleri alalim dedi.
Benim suphem tekrar hsg cekmeden bunu soylemeleri.Bir de bazi kistik yapilar bununla kariştirilabilirmiş..Bunu da Ankarada prof hulusi bey soyledi.İste biraz dinlenip adetim duzene girince gidicem insallah Ankaraya onla gorusucem
Nedense bir ayda tuplerin alinacak kadar vahim duruma gelmiş olabilmesine inanasim gelmedi oyuzden ameliyattan once tekrar hsg cektirmek istiyorum
çok geçmiş olsun canım, seninde kısa sürede yaşadıkların kolay değil, aslında şöyle eğer ileri derecede hidrosalpğenls varsa usg(ultrasyon)da gözükebiliyor ama her dr. göremiyor malesef. tüplerde genişleme olunca onunlada karıştırıyorlar benimde en son doç dr. oşekilde söylemişti tüplerde genişleme var ameliyat yapmayalım tüp deneyelim dedi ama tüp yine tutmayınca ben çok ısrar ettim artık yeter yolruldum dedim 5 kere tüp denedik ozamn son bikez histerskopi çekti bide muyanede bakınca sağ tarafta hidr. gözüküyor banada gösterdi ve tüpleri alalım dedi. yani tüpleri almak kelimesi biraz ağır kaçıyor ama artık başka yapacak durum yoksa alınacak malesef