Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çikolata kisti icin birsey diyemem ama hidrosalpenks icin en iyi cozum tuplerin kapatilmasidir cunku bir kez olduysa mutlaka tupler hasar görüyor ve tekrarliyor.bu hasarlı tüp ileride olacagin tup bebek tedavisini de olumsuz etkileyecektir.İkinci kez tuplerin temizlenmesindense doktorunla tuplerinin kapatilmasini konuş bence madem zaten tup bebek yapacaksin.Arkadaşlar merhaba ben 4,5 yıllık evliyim 2010 senesinde sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum surp pırgiç ermeni hastanesinde doktarum Macit Arvastı 1 yıl bebek için denememizi söyledi 1 yıl sonra hidrosalpenk ve polip ameliyatı oldum Alman hastanesinde bu ameliyatımıda Aytuğ Kolankaya yaptı bu iki ameliyat sonucunda 2 tüp bebek parası harcamış olduk şimdi tekrar tüp bebek için adım attık bu sefer çapaya gitmek istedim burada da raporsuz tüp bebek fiyatı 5300 tl ilaçlar hariç ama malesef gittiğimizde 3 cm lik bir çikolata kisti ve yine hidrosalpenks ile karşılaştık şuanda dr tahliller verdi onları yaptırıp tekrar gidicez ve bana yine ameliyat yolları gözüktü böyle giderse ameliyat olmaktan tüp bebek yapmaya para kalmayacak . Acaba aranızda hidrosalpenksi tekrarlayan ve Çapa Tıp Fakültesinde ameliyat olan var mı? Allah hepimize acil şifa ve isteyen herkese hayırlısıyla bebekler nasip etsin .
Merhaba çikolata kisti icin birsey diyemem ama hidrosalpenks icin en iyi cozum tuplerin kapatilmasidir cunku bir kez olduysa mutlaka tupler hasar görüyor ve tekrarliyor.bu hasarlı tüp ileride olacagin tup bebek tedavisini de olumsuz etkileyecektir.İkinci kez tuplerin temizlenmesindense doktorunla tuplerinin kapatilmasini konuş bence madem zaten tup bebek yapacaksin.
İkincisi arastirma hastanesinde ameliyatini olursan ve bu sebeble tuplerin kapatilirsa tup bebek raporun da hemen cikar ve ayni hastanede tup bebek tedavini olursun.
Benim de yasadigim ve izledigim yol da bu oldu maalesef
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin inşallah benimde ilk ameliyatım açık ameliyattı çikolata kisti yüzünden tam 17 tane doktor gezdim artık çoğu dr karşı hep şüpheci yaklaşıyorum desem yeridir özellikle tüp bebek merkezi olan hastanelerde gittiğim dr hiç güvenemiyorum sende bilirsin ki işi ticarete dökmüşler çapayı seçmemdeki başlıca nedenlerden biri de bu özellerdeki gibi hastaya prenses muamelesi yapmıyorlar ama enazından herşeyi açıkça yüzüne söylüyorlar para kazanmak için insanı kandırmıyorlar buda nacizane benim fikrimBen de 2 kez ameliyat oldum.
İlkinde tuplerim konusunda doktor beni uyarmadi kist icin olmustum özelde oldum dunya para harcadik.kapali olacakti aciga döndüler bide onun eziyeti va cok zor gunlerdi
Bir yil gebelik olusmayinca bir sekilde tesadufen yolum arastirmada bi profa dustu.aylaaar once cekilen ve doktorun gayet iyi dedigi rahim filminde meger tuplerimin şiştigi isini yapamaz hale geldigini ve ameliyat gerektigini soyledi bize .bukez o yapti ameliyatimi ve kapatti tuplerimi ve bunun cocuklugumdan beri oldugunu onceki ameliyati da bosuna oldugumu anlamis oldum.
Sonuc olarak ben de ilk ameliyatimi devlette olmadigima pisman oldum gercekten cunku yapilan islem bakim ilgi vs ayniydi.
Tup bebek oncesi madem tuplerim sorunluysa ben daha sonra bana sorun teskil etsin istemiyorum de doktora anlayacaktir bence.
İnsallah kalkar o madde cok sacma zaten kadin daha onceden dogum yapmis olsa anlarim da hicbir sekilde cocuk sahibi olmama sarti cok insafsizca
İnsallah hayirlisi olsun hakkinda
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin hayırlısıyla girer çıkarsın inşallahMerhaba herkse ben bürün korklarımı yenip amaliyat olmaya karar verdim yarın randevu aldım dr umdam amaliyat için hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hepimiizn muradını versib inşallah
Aminnn canım çok teşekkür ederim... Çok heyecanlıyım ama ...Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin hayırlısıyla girer çıkarsın inşallah
Hiç heyecan yapma canım gerçekten çok kısa süren bir operasyon ameliyattan çıkıncada 2 saat falan dinlendirip çıkartmışlardı beni hastanedenAminnn canım çok teşekkür ederim... Çok heyecanlıyım ama ...
Inşallah canım bugün gittim Görüşmeye.. Adetimi bekliyorum bitince olucak ..sen nerede yaptırmıştın amaliyatınıHiç heyecan yapma canım gerçekten çok kısa süren bir operasyon ameliyattan çıkıncada 2 saat falan dinlendirip çıkartmışlardı beni hastaneden
Inşallah canım bugün gittim Görüşmeye.. Adetimi bekliyorum bitince olucak ..sen nerede yaptırmıştın amaliyatını[/QU
Ben alman hastanesinde olmuştum canım Aytuğ Kolonkaya yapmıştı 2011 senesinde oldum
Sen nerde olacaksınInşallah canım bugün gittim Görüşmeye.. Adetimi bekliyorum bitince olucak ..sen nerede yaptırmıştın amaliyatını
Medipol Hastanesinde Banu hanım yapacakyapacakSen nerde olacaksın
Orada kaça yapıyorlar bu ameliyatıMedipol Hastanesinde Banu hanım yapacakyapacak
3500 TL dediler canım ama benim özel sigortam var onu kullanıcaOrada kaça yapıyorlar bu ameliyatı
merhaba gzdedz, kisa arastirma yapip suleymaniye kadın dogum hastanede oldum ameliyatimi. supriz olanı sivi olan sag tüpüm hava basıncıyla acildi ,sol tüpü ise orda is yok deyip kapattılar.halbuki filimde sol acik sagda sivi gorulmustu.bu durumdan huzursuz oldum, bu cuma dikisleri aldırmayan gittiğimde dr tekrar sormak istiyorum.bayanlar ozel hastnlere paranızı harcamayın . haklısınız devlette sizinle fazla ugrasmiyorlar ama onemlisi aynı islemi yapıyorlar.Arkadaşlar merhaba ben 4,5 yıllık evliyim 2010 senesinde sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum surp pırgiç ermeni hastanesinde doktarum Macit Arvastı 1 yıl bebek için denememizi söyledi 1 yıl sonra hidrosalpenk ve polip ameliyatı oldum Alman hastanesinde bu ameliyatımıda Aytuğ Kolankaya yaptı bu iki ameliyat sonucunda 2 tüp bebek parası harcamış olduk şimdi tekrar tüp bebek için adım attık bu sefer çapaya gitmek istedim burada da raporsuz tüp bebek fiyatı 5300 tl ilaçlar hariç ama malesef gittiğimizde 3 cm lik bir çikolata kisti ve yine hidrosalpenks ile karşılaştık şuanda dr tahliller verdi onları yaptırıp tekrar gidicez ve bana yine ameliyat yolları gözüktü böyle giderse ameliyat olmaktan tüp bebek yapmaya para kalmayacak . Acaba aranızda hidrosalpenksi tekrarlayan ve Çapa Tıp Fakültesinde ameliyat olan var mı? Allah hepimize acil şifa ve isteyen herkese hayırlısıyla bebekler nasip etsin .
Evet haklısın bende 5 senedir özel hastane ve özel muaynehanelere o kadar para döktüm ki 2 tüp bebek yapardım o paraya artık çapaya gidiyorum enazından ameliyatımı burada olacağım diye düşünüyorum tahlillerimizi yaptırdık şimdi randevu alıp doktora götüreceğiz bakalım ne diyecek ameliyatla ilgilibu ameliyat icin devlet hastleri arastirirken capa, zeynep kamil, suleymaniye kad.dogum tavsiyesi aldım.