- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Günaydın kizlarr nasılsınız?
persembe gunu laparoskopi oldum. 4.evre olup icimde heryeri sarmis yapisikliklar apandisimi bile. Tupler ve apandist alınmış. 2 ay sonra tup bebek dedi dr. Hala cok rahat hareket edemiyorum yani kalkarken fln nefesim kesiliyor usuttum herhalde ameliyathanede.ztn ayilirken cok feci titriyordum. Mesafemin dedigi gibiydi herseyyemegine kdr.ama tuzsuz corba cok fenaydi:)) simdi de canim hicbisi yemek iistemiyor kus kadar yiyip kaliyorum. Dun ameliyat videomu da izledim ayyy cok fena.icim sökülmüş resmen. Allah doktorumdan razi olsun koca operasyondan hasarsiz cikartti beni. Ins ilk denememizde de tutar bebisimiz cok zor hastane isleri.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarinizda bizleride unutmayın =))
Cok gecmis olsun.Sira bende>ben de gitmeye korkuyorum. Ama yapcak bisey yok. Sukurler olsun atlattigina cok sevindim. Gecmis olsun. ...
Ben medicana camlica hast.de mehmet beyin hastasiyim. Hastanede doktorumda cok ilgili alakalı. Tavsiye ederim:)Kizlar selam ben de hidrosalpenks ameliyati olmam gerekiyor. Bana bu konuya ilgi yardmci olurmusunuz?
Oncelikle iyi bir yerde yaptirmak istiyorum. Yaptiran arkadaslar nerde ne kadara yaptirdilar?Kac gunde ayaga kalktiniz? Ben yurtdisindan gelecegim. Kac gunluk bir surectir bu?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Ben medicana camlica hast.de mehmet beyin hastasiyim. Hastanede doktorumda cok ilgili alakalı. Tavsiye ederim:)
Ben medicana camlica hast.de mehmet beyin hastasiyim. Hastanede doktorumda cok ilgili alakalı. Tavsiye ederim:)
Günaydın kizlarr nasılsınız?
persembe gunu laparoskopi oldum. 4.evre olup icimde heryeri sarmis yapisikliklar apandisimi bile. Tupler ve apandist alınmış. 2 ay sonra tup bebek dedi dr. Hala cok rahat hareket edemiyorum yani kalkarken fln nefesim kesiliyor usuttum herhalde ameliyathanede.ztn ayilirken cok feci titriyordum. Mesafemin dedigi gibiydi herseyyemegine kdr.ama tuzsuz corba cok fenaydi:)) simdi de canim hicbisi yemek iistemiyor kus kadar yiyip kaliyorum. Dun ameliyat videomu da izledim ayyy cok fena.icim sökülmüş resmen. Allah doktorumdan razi olsun koca operasyondan hasarsiz cikartti beni. Ins ilk denememizde de tutar bebisimiz cok zor hastane isleri.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarinizda bizleride unutmayın =))
Evet canım 2 ay sonra başlayacağız. Medicanada yaptiracagim ins.Simdi 2 aymi bekliyceksin. Insallah bu sefer olacak. Tup bebegin nerde yaptiriosun.Ben de Umuta basladim
mimiom merhaba,
çok geçmiş olsun:)
kadınlar kulübü şifre kitlenmesinden ötürü uzun zamandır giremedim siteye...
şimdi nasılsın, herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim.
sevgiler,
mesafem
Evet canım 2 ay sonra başlayacağız. Medicanada yaptiracagim ins.
Merhaba mesafem uzun zamandir yazmayınca merak etmistim seni=) iyiyim bu hafta ise basladim kendimi sicak tutmaya çalışıyorum. Sen nasilsin durumlar nasil:)
Merhaba,
Ben de 1 ay kadar bekliyorum. Önümüzdeki hafta randevum var, bir aksilik olmazsa
tüpbebek tedavisine başlayacağız inşallah!
haber veririm durumlardan:)
senin operasyonda ne yapılmıştı tam olarak Mimiom, tüplerin durumu nasıldı...
sevgiler,
mesafem
Merhaba mesafem nasılsın ne yaptin gittin mi dr.a?
Bende hem endo vardi hemde hidrosalpenks. sol tüp iyi gibiydi sagi alabiliriz belki demisti dr. Ama ikiside cok kotuymus ve ikisinide almis, arti birde apandiste kotuymus onuda almis. Ne var ne yok temizlemis :) tup bebek asamalarindada bana ön ayak olmani rica ediyorum seni takip ediyorum:)) Bidik ne yaptı acaba ses yok hic
çok saol canım Allah razı olsun evet zor bir imtihandayız. Allahım bize yardım etsin.Aslında hikayem çok uzun sürekli yazınca daha çok geriliyorumyılardır bu tüplerle uğraşıyorum. 2 hafta sonra gidicem ameliyat hakkında konuşucaz
Kizlar selam ben de hidrosalpenks ameliyati olmam gerekiyor. Bana bu konuya ilgi yardmci olurmusunuz?
Oncelikle iyi bir yerde yaptirmak istiyorum. Yaptiran arkadaslar nerde ne kadara yaptirdilar?Kac gunde ayaga kalktiniz? Ben yurtdisindan gelecegim. Kac gunluk bir surectir bu?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
blowhole merhaba,
nasılsın, ameliyat durumun belli oldu mu,
laparoskopi olacaktın sen de, ne yaptın, durumun nasıl...
ben de bu hafta tüpbebek tedavisine başlayacağım inşallah...
Kizlar merhaba
Burda benden cok kadin varmiş :)
Bana da gecen salı hidrosalpenks teshisi konuldu iki tupte de genişleme var alalim dendi
10 aylik evliyim.1 ay onceki hag sonucum temiz ama 1 ayda bunun oluşmuş olabilecegi konusunda endişelerim var oyuzden baska birkac profa gorunecegim.Sonrasinda kesin gerekliyse aldirip sonra da tup bebek
Sizlerin bu teşhis aşamasi nasil oldu cok kisa surede hidrosalpenks gelişen var mi?
İki tüpü de aldirmak nasil etkiledi sizi bana doktor soylediginde dunyalar başima yikildi sanki ama şimdi toparlandim
İnsallah sonrasi hayirli olur hepiniz icin
Arastirmalarima gore ameliyat ve tedaviyi başkent üni ankarada hulusi beyi dusunuyorum orda tedavi olan var mi?
valla ben 6 yıldır bu tüpler için uğraşıyorum ilk önce kapalı dediler biri açık diğeri açık sonra tüp denedik olmayınca sürekli araştırdılar 3 kere hsg çekildim Laparaskopi ve histerskopi oldum bu konulrda başarılı bir prof. yaptı ameliyatı ve tüpleri almadı sadece genişleme var neden boşuna alalım dedi sonra başka bir doç.dr gittim oda aynı dedi oda ben olsam bende ameliyatta aynısı yapardım dedi tüpleri almadılar...ya aslında bu hşdrosalpensk durum yoruma açık bir durum her dr. kendine göre yorumluyor....Allah yardımcım olsun
Anladim canm.Hayirlisi olsunn
Evet sadece genişleme varsa alma taraftari degiller ama sivi geçişi varsa kesinlikle aliyorlar tupleri cunku o sivi embriyoyu zehirliyormuş.Bana sadece ultrasonda bakarak bu teşhis kondu ama ben tekrar hsg cektirme taraftariyim
eğer ultarsyonda dahi hidro. gözüküyorsa demek ileri safhada ama bunu her dr. göremiyor. histerskopi çekildin mi? yoksa sadece hsg mi?
merhaba canım, iyim sen nasılsın?
dr. ameliyat olmamı istemdi boşuna neden tüplerini alalım her ameliyat bir risktir diye söyledi tüplerinde hidrosalp. yok ve uçları açık olduğunu söyledi sadece tüplerde genişleme var bunun içinde ameliyat hiç gerek yok diye söyledi nebilim biraz kafam karıştı açıkçası ben çok ısrar ettim tüpleri alsakmı diye dr. da ısrarla hayır deyince olmadık, ama histerskopi yapıcak inşlh ondan sonra tekrar tüp deniycez...
sen demek tüpe başladın negüzel inşlh mutlu son ile biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?