Hidrosalpenks sebebiyle laparoskopik ameliyat olanlar?

Cok gecmis olsun.Sira bende>ben de gitmeye korkuyorum. Ama yapcak bisey yok. Sukurler olsun atlattigina cok sevindim. Gecmis olsun. ...

arkadaslar english time da 3 kur ingilizce egitimi almistim.cocukdan dolayi gidemiyorum.dusunene varsa uygun fiyata satmayi dusunuyorum.ilgilenen arkaslar varsa bana yazsinlar.

Cok gecmis olsun.Sira bende>ben de gitmeye korkuyorum. Ama yapcak bisey yok. Sukurler olsun atlattigina cok sevindim. Gecmis olsun. ...

Cok tesekkur ederim. Korkuyla biryere varilmiyor maalesef illaki olacak. Ama korkulacak birseyde yok cunku bir amacımızvar ins.da hemende ulasiriz =) Allah tum hastalara sifa versin

Ben medicana camlica hast.de mehmet beyin hastasiyim. Hastanede doktorumda cok ilgili alakalı. Tavsiye ederim:)

mimiom merhaba,

çok geçmiş olsun:)
kadınlar kulübü şifre kitlenmesinden ötürü uzun zamandır giremedim siteye...
şimdi nasılsın, herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim.

sevgiler,
mesafem

Simdi 2 aymi bekliyceksin. Insallah bu sefer olacak. Tup bebegin nerde yaptiriosun.Ben de Umuta basladim
Evet canım 2 ay sonra başlayacağız. Medicanada yaptiracagim ins.
mimiom merhaba,

çok geçmiş olsun:)
kadınlar kulübü şifre kitlenmesinden ötürü uzun zamandır giremedim siteye...
şimdi nasılsın, herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim.

sevgiler,
mesafem

Merhaba mesafem uzun zamandir yazmayınca merak etmistim seni=) iyiyim bu hafta ise basladim kendimi sicak tutmaya çalışıyorum. Sen nasilsin durumlar nasil:)

Merhaba,

Ben de 1 ay kadar bekliyorum. Önümüzdeki hafta randevum var, bir aksilik olmazsa
tüpbebek tedavisine başlayacağız inşallah!

haber veririm durumlardan:)
senin operasyonda ne yapılmıştı tam olarak Mimiom, tüplerin durumu nasıldı...

sevgiler,
mesafem

Merhaba mesafem nasılsın ne yaptin gittin mi dr.a?
Bende hem endo vardi hemde hidrosalpenks. sol tüp iyi gibiydi sagi alabiliriz belki demisti dr. Ama ikiside cok kotuymus ve ikisinide almis, arti birde apandiste kotuymus onuda almis. Ne var ne yok temizlemis :) tup bebek asamalarindada bana ön ayak olmani rica ediyorum seni takip ediyorum:)) Bidik ne yaptı acaba ses yok hic

Merhaba Mimiom,

cuma ya da ctesi gideceğim doktora,
iyiyim genel olarak, biraz heyecanlıyım, aynı gün tedaviye başlayacağım anladığım kadarıyla,
umarım herşey yolunda gider,

seninle durumumuz aynı:) ben de biraz önden gittiğim için tedavimi aktarırım sana...
19 şubattı benim ameliyatım 1,5 ay olmuş olacak bu ay başlarsam.

2 ay kadar doğum kontrol ilacı kullandım ben, doktor sana herhangi bir ilaç tedavisi verdi mi operasyon sonrası,
endometriozisi baskılamak için veriyorlarmış...

Bıddık mayısa kadar bekleyecekti öyle hatırlıyorum, o da eminim sabırsızlanıyordur:)

hepimiz için hayırlısı,
sevgiler...

blowhole merhaba,

nasılsın, ameliyat durumun belli oldu mu,
laparoskopi olacaktın sen de, ne yaptın, durumun nasıl...

ben de bu hafta tüpbebek tedavisine başlayacağım inşallah...

Zeynep Merhaba,
Operasyon oldunuz mu,
ben Memorial'da olmuştum,
öncesinde çok stresliydim, olduktan sonra rahatladım...

4 gün kadar dinlendim, bol bol yürüyüş yapıp hareket etmek iyi geliyor.
Çok yatamadım o yüzden sürekli gezdim evin içinde, bir de yakın mesafe yürüyüşe çıktım.

Operasyon fiyatını da araştırmıştım 4.000tl ile 13.000tl arası fiyat almıştım, değişken yani...

sağlıklar ve güzellikler dilerim,
bol şans :)

blowhole merhaba,

nasılsın, ameliyat durumun belli oldu mu,
laparoskopi olacaktın sen de, ne yaptın, durumun nasıl...

ben de bu hafta tüpbebek tedavisine başlayacağım inşallah...

merhaba canım, iyim sen nasılsın?
dr. ameliyat olmamı istemdi boşuna neden tüplerini alalım her ameliyat bir risktir diye söyledi tüplerinde hidrosalp. yok ve uçları açık olduğunu söyledi sadece tüplerde genişleme var bunun içinde ameliyat hiç gerek yok diye söyledi nebilim biraz kafam karıştı açıkçası ben çok ısrar ettim tüpleri alsakmı diye dr. da ısrarla hayır deyince olmadık, ama histerskopi yapıcak inşlh ondan sonra tekrar tüp deniycez...
sen demek tüpe başladın negüzel inşlh mutlu son ile biter

Kizlar merhaba
Burda benden cok kadin varmiş :)
Bana da gecen salı hidrosalpenks teshisi konuldu iki tupte de genişleme var alalim dendi
10 aylik evliyim.1 ay onceki hag sonucum temiz ama 1 ayda bunun oluşmuş olabilecegi konusunda endişelerim var oyuzden baska birkac profa gorunecegim.Sonrasinda kesin gerekliyse aldirip sonra da tup bebek

Sizlerin bu teşhis aşamasi nasil oldu cok kisa surede hidrosalpenks gelişen var mi?
İki tüpü de aldirmak nasil etkiledi sizi bana doktor soylediginde dunyalar başima yikildi sanki ama şimdi toparlandim
İnsallah sonrasi hayirli olur hepiniz icin
Arastirmalarima gore ameliyat ve tedaviyi başkent üni ankarada hulusi beyi dusunuyorum orda tedavi olan var mi?

Son düzenleme:

valla ben 6 yıldır bu tüpler için uğraşıyorum ilk önce kapalı dediler biri açık diğeri açık sonra tüp denedik olmayınca sürekli araştırdılar 3 kere hsg çekildim Laparaskopi ve histerskopi oldum bu konulrda başarılı bir prof. yaptı ameliyatı ve tüpleri almadı sadece genişleme var neden boşuna alalım dedi sonra başka bir doç.dr gittim oda aynı dedi oda ben olsam bende ameliyatta aynısı yapardım dedi tüpleri almadılar...ya aslında bu hşdrosalpensk durum yoruma açık bir durum her dr. kendine göre yorumluyor....Allah yardımcım olsun

Anladim canm.Hayirlisi olsunn
Evet sadece genişleme varsa alma taraftari degiller ama sivi geçişi varsa kesinlikle aliyorlar tupleri cunku o sivi embriyoyu zehirliyormuş.Bana sadece ultrasonda bakarak bu teşhis kondu ama ben tekrar hsg cektirme taraftariyim

eğer ultarsyonda dahi hidro. gözüküyorsa demek ileri safhada ama bunu her dr. göremiyor. histerskopi çekildin mi? yoksa sadece hsg mi?

eğer ultarsyonda dahi hidro. gözüküyorsa demek ileri safhada ama bunu her dr. göremiyor. histerskopi çekildin mi? yoksa sadece hsg mi?

Ben şubat başinda hsg cekildim ama onda hersey temiz tupler acik gozukuyor
1 ay sonra pelvik mrda hidrosalpenks dendi.yani 1 ayda gelişmiş.o da bana nedense şaibeli geldi.Bide ara kanamam oldu ve cok sayida kist oluştu şuan onun tedavisini goruyorum kanama bitip tekrar normal adet gorunce gidicem baska bir profa.

iyiyim ben de, sağol blowhole:)
bugün ilk iğnemi vurdum, hayırlısı olsun inşallah...
heyecanlıyım biraz...

hepimize allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…