- 7 Şubat 2024
- 246
- 82
- 13
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım ama doğru düzgün bir şey bulamıyorum ben Ağustos ayında sol tüpümde sıvı birikmesi hidrosalpenks olduğu için laparoskopi oldum sağ tüpüm açıktı hiçbir sıkıntı yoktu doktor 1 buçuk 2 ay geçsin gebelik düşün bu ameliyatı olan hastalarım 3 veya 4. Ay hamile kalıyor genelde dedi. Ameliyattan sonra o beni hastanelik eden adet sancılarım geçti yatarak geçirdiğim adetler son buldu bir ay bekledim 2. Ay koştur koştur başka doktora gidip ben hemen hamile kalmak istiyorum dedim klomen kullandırdı 3 yumurta oluştu 2si sol yumurtalıkta ve benim sol tüp işlevsiz haliyle olmadı yada oldu bilmiyorum ovitrellenin 13. Günü hcg 8 çıktı iki gün sonra adet oldum iğne miydi kimyasal gebelik mi bilmiyorum. Sonra bir ay ara verdim 3. Ay gittim ameliyatı yapan doktorumdan zorla aşılama istedim art arda 2ay aşılama yaptık yine olmadı bu ay kendim denedim yine olmadı 6. Aya girmiş bulunduk ve gebelik oluşmadığı gibi son 2 aydır adetlerim de sancılı geçmeye başladı eskisi kadar kötü olmasa da iyi de değil yani.bide crp sebepsiz yükseliyor hiçbir şeyim yok ama 12 olmuş Acaba diğer tüpüme mi sıçradı hidrosalpenks ameliyatım çözüm olmadı mı neden olmuyor hamilelik korkmaya başladım. Lütfen yardım