Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hidrops fetalis
- Konu Sahibi gly288
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hidrops riskli gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Başınız sağolsun Allah yanınızdaki çocuğunuza ömür versin inşallah. İlk gebeliğinizde öğrendiğinizde kaç haftalıktınız neler yaptınızMrb benim iki hamileliğimde de hidrops tanısı kondu ilk çocuğumu çok zor bir süreçten sonra şükürler olsun Rabbim bize bağışladı şuan 7 yaşında ama üç yıl önce ikinci gebelikte oğlum yine hidrops tanısı ile doğdu ve bir gün yaşadı..
Hidrops fetalis teşhisi konup sağlıklı doğum yapan var mı aranızda?
34 haftalıktı kızım ve herşey o ana kadar normalde en son 32. Hafta da doktora gitmiştim..34 gittiğimde ultrasyonda sıvı birikmesi olduğunu durumun acil olduğunu söyledi doktorum ve acil sezeryana alındım amniyon sıvısı çok artmış plesanta çok kalinlasmisti.dogum yaptı ilk anda kalbi durdu ve birçok iç organlarında sorun vardı entube edildi 41 gün yoğun bakım süreci oldu..farklı ilaçlar tedaviler ile devam etti doktorlar umudu kesmişti ama biz Rabbime inandık..ölecek dedikleri kızım 20 günden sonra tedaviye cevap verdi ve hayata tutundu..Başınız sağolsun Allah yanınızdaki çocuğunuza ömür versin inşallah. İlk gebeliğinizde öğrendiğinizde kaç haftalıktınız neler yaptınız
İkinci gebelikte daha detaylı araştırdık hiçbir sebep yok dediler..o yüzden ikinci hamilelik oldu ama maalesef onda 31. Haftada öğrendik herşey Yolunda giderken bir iki hafta içinde hayatımız altüst oluyor.. maalesef onda anomaliler çok fazlaydı.. kaybettik..üç yıldır araştırıyorum kaç tane doktora gittim.. maalesef tedavisi yok.ama Rabbim var kızımı veren Rabbim umudunu kesmeyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmaz..34 haftalıktı kızım ve herşey o ana kadar normalde en son 32. Hafta da doktora gitmiştim..34 gittiğimde ultrasyonda sıvı birikmesi olduğunu durumun acil olduğunu söyledi doktorum ve acil sezeryana alındım amniyon sıvısı çok artmış plesanta çok kalinlasmisti.dogum yaptı ilk anda kalbi durdu ve birçok iç organlarında sorun vardı entube edildi 41 gün yoğun bakım süreci oldu..farklı ilaçlar tedaviler ile devam etti doktorlar umudu kesmişti ama biz Rabbime inandık..ölecek dedikleri kızım 20 günden sonra tedaviye cevap verdi ve hayata tutundu..
14.haftadayız bizde daha çok küçüğüz ama Allah’ın hikmeti umudu kesmiyorum cvs yaptırdım sonuç bekliyoruz inşallah bende sağ Salim alırım kucağıma bebeğimiİkinci gebelikte daha detaylı araştırdık hiçbir sebep yok dediler..o yüzden ikinci hamilelik oldu ama maalesef onda 31. Haftada öğrendik herşey Yolunda giderken bir iki hafta içinde hayatımız altüst oluyor.. maalesef onda anomaliler çok fazlaydı.. kaybettik..üç yıldır araştırıyorum kaç tane doktora gittim.. maalesef tedavisi yok.ama Rabbim var kızımı veren Rabbim umudunu kesmeyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmaz..
Bende 2 eylül 2021 de bebeğimi 31 haftalıkken kaybettim hidrops tan sana vereceğim tavsiyelerden en birincisi çok zor olsada güçlü durman , istanbulda Arda Lembet var doktor ona gitmen, erken öğrenmen kötü yani başta olması üzücü ama olsun tedaviye erken başlayacaksın muhakkak kendine iyi bak sakın bırakma kendini14.haftadayız bizde daha çok küçüğüz ama Allah’ın hikmeti umudu kesmiyorum cvs yaptırdım sonuç bekliyoruz inşallah bende sağ Salim alırım kucağıma bebeğimi
Öğrenir öğrenmez arda beye gittim zaten umudumu asla kesmiyorum ne gelirse Allah’tan , başınız sağolsun sizindeBende 2 eylül 2021 de bebeğimi 31 haftalıkken kaybettim hidrops tan sana vereceğim tavsiyelerden en birincisi çok zor olsada güçlü durman , istanbulda Arda Lembet var doktor ona gitmen, erken öğrenmen kötü yani başta olması üzücü ama olsun tedaviye erken başlayacaksın muhakkak kendine iyi bak sakın bırakma kendini
- 2 Nisan 2022
- 4
- 0
- 1
- 41
Bende 28.haftada ögrendim karninda asit birikiyordu yaşamaz dediler cok zor bir hamilelik yaşadim haftanın 2 3günu hastanelerde gecti yeri geldi 1 hafta 10gün yatıp cıktım psikolojik ve fiziksel olarak cok zor bir hamilelik ile 34.haftamda suyumu biraz boşaltma işlemi yapıldiktan 1 kac saat sonra sezeryana alındım bebegim bugun 52.gün ve yoğun bakimda Allah ım butun evlatlari anne babasina bağışlasın sağlikla biz umudumuzu kaybetmedik dualara sığınıyoruz inşallah iyileşip bizde bebeğimizi sağlıkla kucagimiza aliriz
Bebeğiniz durumu nasıl ne sebep olmuş söylediler mi size çok geçmiş olsunBende 28.haftada ögrendim karninda asit birikiyordu yaşamaz dediler cok zor bir hamilelik yaşadim haftanın 2 3günu hastanelerde gecti yeri geldi 1 hafta 10gün yatıp cıktım psikolojik ve fiziksel olarak cok zor bir hamilelik ile 34.haftamda suyumu biraz boşaltma işlemi yapıldiktan 1 kac saat sonra sezeryana alındım bebegim bugun 52.gün ve yoğun bakimda Allah ım butun evlatlari anne babasina bağışlasın sağlikla biz umudumuzu kaybetmedik dualara sığınıyoruz inşallah iyileşip bizde bebeğimizi sağlıkla kucagimiza aliriz
- 2 Nisan 2022
- 4
- 0
- 1
- 41
Allah yardımcınız olsun inşallaj bir an önce düzelir gelir yanınızaSuan hastanede tedavisi devam ediyor 3aylik oldu sebebi arastiriliyor simdiye kadar yapilan arastirmalarda bir sonuç alinamadi ama sıvisi bir azaliyor bir çogaliyor
34 haftalıktı kızım ve herşey o ana kadar normalde en son 32. Hafta da doktora gitmiştim..34 gittiğimde ultrasyonda sıvı birikmesi olduğunu durumun acil olduğunu söyledi doktorum ve acil sezeryana alındım amniyon sıvısı çok artmış plesanta çok kalinlasmisti.dogum yaptı ilk anda kalbi durdu ve birçok iç organlarında sorun vardı entube edildi 41 gün yoğun bakım süreci oldu..farklı ilaçlar tedaviler ile devam etti doktorlar umudu kesmişti ama biz Rabbime inandık..ölecek dedikleri kızım 20 günden sonra tedaviye cevap verdi ve hayata tutun
aynu durumları yaşadım seninle.31. Haftaya kadar güzel gidiyordu herşey doğumda öğrendim ben hidrops olduğunu daha otopsi çıkmadı ama inşllah sebebi bulunur ve tekrar etmez evlat acısıyla yanıp tutuşuyorum.tekrar aynı şeyleri kaldırmak çok zor olur benim için.senin bebeklerinin ikili taramada ense kalınlıkları cıkmışmıyıd34 haftalıktı kızım ve herşey o ana kadar normalde en son 32. Hafta da doktora gitmiştim..34 gittiğimde ultrasyonda sıvı birikmesi olduğunu durumun acil olduğunu söyledi doktorum ve acil sezeryana alındım amniyon sıvısı çok artmış plesanta çok kalinlasmisti.dogum yaptı ilk anda kalbi durdu ve birçok iç organlarında sorun vardı entube edildi 41 gün yoğun bakım süreci oldu..farklı ilaçlar tedaviler ile devam etti doktorlar umudu kesmişti ama biz Rabbime inandık..ölecek dedikleri kızım 20 günden sonra tedaviye cevap verdi ve hayata tutundu..
- 2 Nisan 2022
- 4
- 0
- 1
- 41
Bebeğim taburcu oldu Yaradana nekadar şüküretsek az olurdoktorlarin ilgisi dualarimizla yavrum şuan kucagimizda yaşamaz dediler kotu nekadar söylenecek şeyler varsa duyduk gece gunduz kulagimiz telefonda dilimiz duadaydi 2kere pozitif ve negataif hastane bakterisi yaşadı 1kere sepsis gecirdi hepsine direndi karnindaki siviyi yenerek aramizda miniğimiz Allah herkesin evladina hastalara şifa versin insallah Allahtan hic bir zaman umit kesilmez Yer gok dua Rabbimin mucizesi Ol dedi oldu iyiki sonlandirmamisiz iyiki doğurmuşum
Allah yardımcınız olsun inşallaj bir an önce düzelir gelir yanınıza
Çok sevindim sizin adınıza Allah evladınızı size bağışladı.bundan sonra rabbim ayırmasın siziBebeğim taburcu oldu Yaradana nekadar şüküretsek az olurdoktorlarin ilgisi dualarimizla yavrum şuan kucagimizda yaşamaz dediler kotu nekadar söylenecek şeyler varsa duyduk gece gunduz kulagimiz telefonda dilimiz duadaydi 2kere pozitif ve negataif hastane bakterisi yaşadı 1kere sepsis gecirdi hepsine direndi karnindaki siviyi yenerek aramizda miniğimiz Allah herkesin evladina hastalara şifa versin insallah Allahtan hic bir zaman umit kesilmez Yer gok dua Rabbimin mucizesi Ol dedi oldu iyiki sonlandirmamisiz iyiki doğurmuşum
- 2 Nisan 2022
- 4
- 0
- 1
- 41
Amin Allah razi olsun cok zorlu bir hamilelik ve sonrasi ama şuan herseyi unuttuk bebegimiz yanimizda ya gerisi unutuluyor hiç kimse Allahtan ümidini kesmesin olmazlari olduran Rabbim bize bagisladı miniğimizi 3 bucuk ay sonunda evimizdeÇok sevindim sizin adınıza Allah evladınızı size bağışladı.bundan sonra rabbim ayırmasın sizi
- 11 Ağustos 2022
- 13
- 9
- 6
- 35
Bende 28.haftada ögrendim karninda asit birikiyordu yaşamaz dediler cok zor bir hamilelik yaşadim haftanın 2 3günu hastanelerde gecti yeri geldi 1 hafta 10gün yatıp cıktım psikolojik ve fiziksel olarak cok zor bir hamilelik ile 34.haftamda suyumu biraz boşaltma işlemi yapıldiktan 1 kac saat sonra sezeryana alındım bebegim bugun 52.gün ve yoğun bakimda Allah ım butun evlatlari anne babasina bağışlasın sağlikla biz umudumuzu kaybetmedik dualara sığınıyoruz inşallah iyileşip bizde bebeğimizi sağlıkla kucagimiza aliriz
Bu esnada amniyosentez yapıldı mı bana önerdiler korkuyorum kaybederim diyeBende 28.haftada ögrendim karninda asit birikiyordu yaşamaz dediler cok zor bir hamilelik yaşadim haftanın 2 3günu hastanelerde gecti yeri geldi 1 hafta 10gün yatıp cıktım psikolojik ve fiziksel olarak cok zor bir hamilelik ile 34.haftamda suyumu biraz boşaltma işlemi yapıldiktan 1 kac saat sonra sezeryana alındım bebegim bugun 52.gün ve yoğun bakimda Allah ım butun evlatlari anne babasina bağışlasın sağlikla biz umudumuzu kaybetmedik dualara sığınıyoruz inşallah iyileşip bizde bebeğimizi sağlıkla kucagimiza aliriz
Merhabalar, üzerinden çok zaman geçmiş ama belki görürsünüz diye yazmak istedim. Acaba neden olduğuyla ilgili bir teşhis koyuldu mu? Biz de benzer bir süreç yaşıyoruz, şükür iyiye gidiyor bebeğimin durumu, teşhis konusunda da aynı zamanda araştırma yapılıyor.Amin Allah razi olsun cok zorlu bir hamilelik ve sonrasi ama şuan herseyi unuttuk bebegimiz yanimizda ya gerisi unutuluyor hiç kimse Allahtan ümidini kesmesin olmazlari olduran Rabbim bize bagisladı miniğimizi 3 bucuk ay sonunda evimizde
Çok çok çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah bende aynı sorunlari yaşadım benim yavrumda hayatta çok şükür doğum öncesi sıvı bosaltimi çok önemli bebek için Rabbim başka acı yasatmasinAmin Allah razi olsun cok zorlu bir hamilelik ve sonrasi ama şuan herseyi unuttuk bebegimiz yanimizda ya gerisi unutuluyor hiç kimse Allahtan ümidini kesmesin olmazlari olduran Rabbim bize bagisladı miniğimizi 3 bucuk ay sonunda evimizde