Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok güzel olmuş bu topic eline emeğine sağlıkk
bayılıyorum hıdrelleze yaa nrdeyse her yıl istediğim kabul oldu
bu geceyi de sabırsızlıkla bekliyorum :124:
sanıyorum senin esmer uzun boylu yakışıklı koca adayını ben kaptım 4 yıl önce:)))ben de çok seviyorum istediklerim bir bir gerçek oluyo biri dışında; hala esmer yakışıklı koca dileğim duruyo ısrarla bu sene tekrar dileyeceğim
canım bi ot bile olur yani,bahçede kaldırım kenarlarında illaki ağaç ot vardır..ay bnde dılek dılemek ıstıyorum ama 19. katta otruyorum nereye dılek kyabılırım bınanın asalarıda hep otopark falan
annemi yeni kaybettim. onun için de dilek dileyebilir miyim acaba? ruhu için...
ne yapsam kızlar. ne zaman gitsem kabre. dileğimi nereye ne zaman yazsam. tek dileğim onun ruhunun rahat etmesi ve öte dünyada gene onun bağrında buluşabilmek..
ayy çok güzel olmuş bu topic eline emeğine sağlıkk
bayılıyorum hıdrelleze yaa nrdeyse her yıl istediğim kabul oldu
bu geceyi de sabırsızlıkla bekliyorum :124:
Kızlar benim yatsı ezanından sonraya kaldı bişi olur mu akşam ile yatsı arası diyen var?
her hıdırellez de cüzdadanımda ki paralrda bir çoğalma olur mu ki acaba diye bakıyorum ama yok ne bir çoğalma ne bi bişey
işte umut yani
ve ben gül dalına dilek asmak mış bilmem ne bu tür şeyleri saçma bulurum tövbe YARABBİM ALLAH'ıma şirk gibi geliyor
gül dalına dilek asacağıma abdest alır ALLAH'ıma açarım elimi dua ederim...
Oncelikle Elossa topigin hayirli olsun cok guzelmis
ben malesef gec fark ettim
bu gun son gun mu?
yalnizca bir dilek mi tuta bilirim?
ya cizip ya da ismini yazip ay isigi dusen bi yere koymaliyiz dimi.mesela balkona koya bilirmiyiz?
sonra da ana sayfada yazdigin duayi okuyoruz oyle mi?
uyuyoruz sonra ne zaman aliyoruz kagidi?
biliyorum cok soru sordum ama:26:
aa oyle mi cok sevindim hangi dilegimi tutuyiim acabacanım bugün hıdırellez günü,dün gece yarısından bugün gece yarısına kadar sürüyor yani..
hemen yapabilirsin ve dileğini tutabilirsin bence niyet önemli..
Maaşallah diyelim,canım sen nasıl bir yol izledin,yani çizdinmi,yazdınmı,ağacın altınamı koydun mahsuru yoksa yazarmısın?
aa oyle mi cok sevindim hangi dilegimi tutuyiim acaba
bi de su ustte sordugum sorularimi cevaplarsan cok makbule gecer canim:26:
ayyy çok geç oldu sanırım ama hıdırellez ikindi vaktine kadardır hemen söyliyim yetiş yap dileklerini
ben çizip yazıp gül ağacının altına gömüyorum besmeleyle.. çizimim çok kötü olduğundan yazdım bu yıl, önceden mesela bi bina çizip üzerine bilgi üniversitesi yazmıştım, 1 ay sonra kazandım okulu bunun gibi örneklerim mevcut
hayırlısı olsun hakkınızdaki inşallah