merhaba kader arkadasim :)
benim hikayem baya uzun
ben hamilelikten önce rahimdeki perdeden ameliyat oldum doktorum o zman demisti tahim agzı yetmezligi olabilir bakacagiz hamile kalınca diye
ve 12. haftamda teshis etti hemen..ve dikis oldu
ben simdi 21. haftamı bitirdim
her ay penisilin igne vuruluyorum
prepar tablet kullanıyorum
magnezyum iciyorum
ama doktorum istirahat vermedi, gerek yok dedi
ama hala erken dogum riskin yok degil biz elimizden geleni yapıyoruz diyor :sm_confused:
sık sık haberleselim
senin nasıl oldu operasyon
calısıyor musun[/QUOT
Allah ım saglıkla kucagımıza aldıgımız gunleri gostersinbenneyaptımki
ben hamile kaldım hiç bi problem yoktu ilk aylarda,3 ayın sonuna dogru aniden acık kahve renkli su gibi bi akıntım oldu,birde arada tam rahim ustunde sancılarım oluyordu..pimpirikliyim ya hemen gittim dr a dr ultrasonda rahim agzında kısalma fark etti ve 2 gun sonra dikiş atıldı.bir kutu pre par tablet bende içtim,ama sonra gerek duymadı..gittigimde tekrar sorucam içmeme gerek varmı diye..acaip carpıntı yapan bişey o,cok kotu..senin durum biraz daha farklıymış..içimizi ferah tutalım arkadasım,nette okuyorum dikişli hamileliklerin %90 ı saglıklı bir dogumla sonuclanıyormuş..ben calısmıyorum Allah tan..ameliyattan sonraki ilk haftalar hiç kalkmadım,suan da genelde istirahat ediyorum..saglıklı bi hamile gibi normal hayatıma devam etmiyorum,dr da riske atmak istemedi galiba,fazla gezme diyor..birde penisilin ignesi niçin vuruluyorsun?bana hiç boyle bişeyden bahsetmedi dr um..ben de simdi 19.haftanın içindeyim..