Hidayet Türkoğlu, 60 bin lira maaş alacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Türkoğlu TBF’deki CEO’luk görevinden istifa ederek sadece danışmanlık yapacak

Basketbolu bırakan, kısa bir süre önce de Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su olan Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanlığı'nın kadrosuna katıldı. Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı oldu. Türkoğlu’nun 60 bin TL maaş alacağı belirtildi.

AMK Spor’dan Ali Can Yaycılı’nın haberine göre, daha önce spor dünyasından Hamza Yerlikaya’nın katıldığı Cumhurbaşkanlığı kadrosuna şimdi de yıllarca NBA’de oynayan eski basketbolcu Hidayet Türkoğlu katıldı. Şu anda Türkiye Basketbol Federasyonu’nda CEO görevini sürdüren Hidayet Türkoğlu’nun bu görevi bırakıp bırakmayacağı ise merak konusu. Şu sıralardaki çalışmalar hem CEO’luk hem de başdanışmanlık görevini aynı anda sürdürülebilmesi için. Gerekli şartlar oluşmaması durumunda ise Hidayet Türkoğlu TBF’deki CEO’luk görevinden istifa ederek sadece Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olacak.

Maaşı ne olacak?
Şu anda Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan maaş almayan, sadece araç ve ofis tahsis edilen Hidayet Türkoğlu’na yeni görevi ile 60 bin TL maaş, özel araç ve koruma tahsis edilecek.
http://t24.com.tr/haber/cumhurbaskani-danismani-olan-hidayet-turkoglu-60-bin-lira-maas-alacak,331697

60 bin TL ne demek arkadaşlar ya kiminin 1 kiminin 5 yıllik maaşı.

Ben en iyisi susayim

ya eskiden beri sevmezdim ben bu adamı, ve faydalı bişeyler yapacağınada hiç inancım yok, kaç yıldır zaten türkiyede değil ne yetkinliği eğitimi var da bu konuda tavsiye verecek...

Bence yalan haber.. Cumhurbaskani maasi 26.800 TL idi gecen yil.. Ondan fazla mi alacak danismanlari? O zaman onlar yonetsin ulkeyi de.

Ah bizim vergilerimiz..
Böyle gereksiz adamlara ve işlere gidiyor ya..
Bizlerin maaşına dalga geçer gibi zam oranları..
İki lafı bir araya getiremeyen, vasıfsız, adamlara 60 bin Tl..
Nasıl bir adalet ve kalkınmadır bu..
Anlayan beri gelsin..

Bence yalan haber.. Cumhurbaskani maasi 26.800 TL idi gecen yil.. Ondan fazla mi alacak danismanlari? O zaman onlar yonetsin ulkeyi de.
Bu sene c.b maaşı 32.640 Tl..
Ama kızı geçen yıl 54 bin tl maaş alıyordu danışman sıfatından..
Hiç inkar da eden olmadı bildiğimiz kadarıyla..

Bu sene c.b maaşı 32.640 Tl..
Ama kızı geçen yıl 54 bin tl maaş alıyordu danışman sıfatından..
Hiç inkar da eden olmadı bildiğimiz kadarıyla..
Secilmis insanlar secilmemis insanlara bol keseden dagitiyorlarsa o zaman aklima baska sey gelir.. Gerci bunlardan da hersey beklenir ya..

neyse tuğçeyle niranın danışman olmadığına dua edelim

Hido ya ne danışacak , hido ne gibi parlak fikirler sunacak bilemem de ; hido ord. prof olsa dahi 60000 lira maaş ne yahu ???

Yazık kere yazık .

Hidoya mı? 1000 lira maasla gecinmeye calısan ya da tek goz gecekondularda yasam mucadelesi veren "vatandasların" haklarını, bizim haklarımızı gaspedenlere mi? yoksa her seye ragmen 3 maymun rolleriyle hala bunlara şak şak yapanlara mı? Kime ve neye yazık?

Danisman maasinin c.b. maasindan fazla olabilecegini dusunmuyorum ben pek inandirici gelmedi bana. Tabi direkt akp butcesinden odeniyorsa orasini bilemeyecegim. Sümüşün de buna yakin bir ucret aldigi soylenmisti. Bilmiyorum. Bu konuda da seffaflik olmadigi icin bilemeyecegiz. Kim olursa olsun, isterse ordinaryus prof. olsun bir insanin 60 binlora kazanmasi gercekten baskalarinn rizkini gaps etmektir. Yaslilar bosa dememisler cok söz yalansiz, cok para haramsiz olmazmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…