kayınpeder hastaymış da evde kaynana, görümce filan da var
tek değil sonuçta
gayet ayrı da kalabilirsiniz
bahane olmuş bence o.
kaçtın diye sakın kendini ezdirme
eminim ailen arkanda olur her türlü
bir de psikoloğa değil de psikiyatriste gitmişsindir, psikologlar doktor değildir, ilaç da yazamazlar
Bebek için acele etmeseydiniz keşke diyecektim ki o olduğu için kaçmak zorunda kalmışınız... Görümceniz varken neden aynı evde yaşamak zorundasınız anlayamadım ben... Onlara yakın bir yerde oturabilirdiniz...
eşimle bi sorunumuz yok demişsin ama asıl eşinde sorun var
eşin ayrı eve çıkmak istese ailesini ikna ederdi
koskoca adam ailesinin sözüne mi bakacak
çünkü bu şekilde işine geliyor
masraf az ailesi yanında karısı yanında
karısı üzülse strese girse ne olur ki
Bu insanlar,belli ki seni istemiyorlar.
Aynı evde olduğunuz sürece sana rahat huzur vermeyecekler.
Maddi imkanınız varsa ayrı eve çıkın.
Evet zor olacaktır.Ama eşin,senin ve evladınız için,bunu yapmak zorunda.
Babası yalnız değil.Annesi ve kızkardeşi var.Yine de yakın bir yerde oturabilirsiniz.
Konuşmayacaklarını sanmıyorum,göze alamazlar.Ama eşin bu riski göze almalı.
Sen aileni ezip geldin.O da ailesine en azından bu konuda başkaldırmalı.
yaşlarınız kaç??
Kayınvalidem biz evlenir evlenmez işi bıraktı. Ben yıllardır çalıştım artık yoruldum evde oturcam dedi. Görümcem çalışıp kendine harcıyo. Eve beş kuruş faydası yok. Eşime muhtaçlar şu an. O yüzden bıraksın gitsin istemiyorlar. Nerden geldim nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum....
Hata yapmışsın evet ama buna takılı kalma.
Hata yaptım cezamı çekeceğim diye düşünme.
Onlar kaçtığın için ve hamile olduğun için,ses çıkaramayacağını,herşeye razı olacağını düşünüyorlar.
Tam istedikleri noktadasın.
Eşinle konuş,böyle devam edecekse ben yokum de.
Gider annemin babamın ayaklarını öperim yine bu duruma gözyummam de...
masraf filan değil dert. İki kişiyi doyurmakla 5 kişiyi doyurmak birdeğil. Eminim kirada olsak daha iyi geçiniriz. Böyle ay başına kadar para nasıl yetişecek diye gece gündüz o da bende stres içindeyiz. Yapamıyo işte. Ben sizi ne zorluklarla büyüttüm oğlumi babanın hastalığında bizi bırakıp gidecek kadar nankör değilsin diye yıkıyo oğlunun beynini.
Ailemle konuşuyorum çok şükür. Babam biraz sert bi adam. Beni nasıl affettiğine hala inanamıyorum. Anneme bi kavgamızda olanları anlattım. Geri dönmemden o kadar korkuyor ki, baban bu defa yaşatmaz diyor. Orada da elim kolum bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?