Hiçbirşekilde Zevk almıyorum hiç 🤔

Denizhuzurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
141
130
36
Herkese merhaba.
Benim derdim hiçbir şekilde zevk alamıyorum.
Çoğu zaman eşim istiyor diye rol yapıyorum çünkü istek yok ön sevişme fantaziler çok farklı şeyler denesem de yok.
Dr gittim hiçbir sorun yok dedi şöyle eşim yıllarca istemese de sadece uyusam diyorum.
Vücuduma dokunduğunda bile kötü hislerim başlıyor.
Fantazi film izleme isteğim dahi yok bu herzaman böyle devam etti 5 yıllık evliyim eşim ister istemez anlıyordur isteksizliğimi. Bazen yorgunum diyorum geçiştiriyorum.
Şöyle kemdim isteyerek başladığımız ilişki yok 🤯 neden böyleyim?
Ne yapmam lazım? Gerçekten doktor normal dedi ama normal değilim.
Cinselliği böyle bilseydim bekar kalırdım o dereceyim😐😒

Herkese merhaba.
Benim derdim hiçbir şekilde zevk alamıyorum.
Çoğu zaman eşim istiyor diye rol yapıyorum çünkü istek yok ön sevişme fantaziler çok farklı şeyler denesem de yok.
Dr gittim hiçbir sorun yok dedi şöyle eşim yıllarca istemese de sadece uyusam diyorum.
Vücuduma dokunduğunda bile kötü hislerim başlıyor.
Fantazi film izleme isteğim dahi yok bu herzaman böyle devam etti 5 yıllık evliyim eşim ister istemez anlıyordur isteksizliğimi. Bazen yorgunum diyorum geçiştiriyorum.
Şöyle kemdim isteyerek başladığımız ilişki yok 🤯 neden böyleyim?
Ne yapmam lazım? Gerçekten doktor normal dedi ama normal değilim.
Cinselliği böyle bilseydim bekar kalırdım o dereceyim😐😒
eşinizi seviyor musunuz? görücü usulü mü evlendiniz?

Eşinize karşı tutkunuz yok. Belki seviyorsunuz ama etkilenmiyorsunuz bütün mesele bu. Tutku, ten uyumu bunun için var. Eşinizi arzulamamanız onu sevmediğinizi göstermez sadece Tutku yok aranızda. Eşinizin biraz daha sizi tahrik etmesi gerek. Yanmayan kadın yoktur, ateşi yalamayan erkek vardır.

Ten uyumu olmamıştır belki aranızda zor bi durum sizin için eşinizle severek mi evlendiniz

Aseksuel olabilir misiniz acaba? Evlenmeden önce de hep böyle miydiniz?
Evlilik öncesi kocamla güzel bir cinsellik hayali kurardım genelde
Ten uyumu olmamıştır belki aranızda zor bi durum sizin için eşinizle severek mi evlendiniz
Evet severek evlendim. Ten uyımuyla ilgili araştırma yaptım ama tam anlayamadım ne olduğunu desem 🤔

Eşinize karşı tutkunuz yok. Belki seviyorsunuz ama etkilenmiyorsunuz bütün mesele bu. Tutku, ten uyumu bunun için var. Eşinizi arzulamamanız onu sevmediğinizi göstermez sadece Tutku yok aranızda. Eşinizin biraz daha sizi tahrik etmesi gerek. Yanmayan kadın yoktur, ateşi yalamayan erkek vardır.
Peki bunun için sizce bir öneri olabilir mi? 🤔

Evlilik öncesi kocamla güzel bir cinsellik hayali kurardım genelde

Evet severek evlendim. Ten uyımuyla ilgili araştırma yaptım ama tam anlayamadım ne olduğunu desem 🤔
Hani diyorsunuz ya eşim bana dokununca heyecanlanmıyorum diye ondan bahsediyorum ten uyumu burda başlıyor aslında

X