Merhaba herkese ,
biraz içimi dökmek istiyorum belki benimle aynı duyguları yaşayan birileri vardır .
Ben biraz mesafeli bir insanım daha doğrusu insanların içinde kendimi bir yerlere konumlandırmayan biriyim ne giyinişim ne tipim ne de konuşmalarım kimseyi etkilemez özetle ezik bir tipim
bir türlü güzel giyinme işini beceremedim hep başkalarına bakar , başkalarına özenirim . Kendimi hep eksik ve aşağıda görüyorum bazen arkadaşlarım bile beni kendi ortamlarına koyunca benden utanır gibi bakarlar neyi yanlış yapıyorum bir türlü anlayamıyorum. İnsanlar kaliteli güzel şeyler giyip kullanıyor ve ben maalesef bunlara bütçe bile ayıramıyorum,akademik olarak hiçbir başarı elde edemedim her girdiğim sınavda yetersiz kaldım
evleneyim bari bir şeyleri düzeltirim belki dedim ama yine aynıyım yine aynıyım
evimi bile o kadar ucuz ve saçma eşyalarla doldurmuşum ki dün oturup kendime güldüm , iğrenç bir perde seçimi saçma sapan süs eşyaları
niye böyleyim ya ha birde insanlarla muhabbet ettiğim bir ortamdan çıkınca hay seni salak niye böyle konuştun niye böyle dedin diye diye kendimi paralarım
üniversite mezunuyum ,kitap okurum , çokça film ve belgesel izlerim vs.
Ama kendimle alakalı bir türlü düzeltemediğim bir şey var . Özgüvenim sıfır , hep başkalarının hayatlarını izlerim kenardan dur bende şunu yapayım derim ama asla aynısı olmaz hatta çok absürt durur
neyse biraz içimi döktüm birazda olsa rahatladım.
Öneriniz varsa yazın lütfen.