hiçbir topiğe uymayan yeni gelen kızlar gelin tanışalım sohbet edelim herkese açığız

yeni üyeyiz ya kavrayamadık henüz okumadım ne yazmıstın
cnm yeni üye olduğun o kdr belli ki :) ben kübraya msj attım tatlm sana deil, bugn başka bi topicte dha karşılaşmıştık da :) neyse sana da atarm artk sorun değil
Memnun oldum cnm hayırlısı olsun bende yeni evli sayılırım haziranda 1 yıl olcak ama çocuk çok istiorum inş olur çok teşekkürler
evt sen de yeni sayılırsın :) ama daha çok olmamış evleneli olur bebişin merak etme bi bakmışsın senin de göbişine bi kelebek konuvermiş :) daha gençsin :)

Herşeyin hayırlısı cnm walla ben istemiodum hiç. Tanıştım ıkınci gün evlenme teklif etti 1 ay içinde evlendim herşey kısmet:)) babası dio zaten ben hissediorum die:)

hayranım şöle hemen evlenme teklifi edenlere bizimki odun yaa :))) 2 yıldır birlikteyiz ama hayırlısı olsun artık,, yaa ne güzel heyecanlar bunlar Allahım banada nasip et

eheheh bekliycem msjlarını bakk :))

eheheh bekliycem msjlarını bakk :))
tmm yeni üyeler kaynaşma aşamasında çok sıkıntı yaşıo ama bnm öle olmamıştı ya çok sıcakkanlıymışım öle diolar ilk günden bi sürü kankam olmuştu hala da oluor olmaya devam edior durduramıorm tanrıııııııımmm
Bu arada burada almadi galiba beni aralarina .. neyse canlar .. size iyi sohbetler :)
kız dur sen de alınganlık yapma hemen :) anlat sen de bişeyler hele :)

merhaba..

Ben bir senedir yazılanları okuyorum ama uye olmaya pek cesaret edemedim annem biraz tetikledi siz anneler sayesinde çok sey öğrendim sağ olun :) rabbim nasip ederse dahada ogrenıcem ..

merhaba..

Ben bir senedir yazılanları okuyorum ama uye olmaya pek cesaret edemedim annem biraz tetikledi siz anneler sayesinde çok sey öğrendim sağ olun :) rabbim nasip ederse dahada ogrenıcem ..
merhaba :) neden cesaret edemedin? tereddüt edecek ne var ki? biz bizeyiz ayol

Amiiin çok teşekkür ederim

kızlarr hepiniz de hoş geldinizz eşimin mesai saatleri değiştiği için pek giremiyorum eskisi gibi tekrar hoş geldiniz ((( ESMERALDA TERAZİKADINI..DYGSL...SEZER... KÜBRAA)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…