Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hopp ben geldim hayırlı ugurlu olsun bol bol sohbetler geyikler olur ins.
inşallah cnmm yhhaa ben olmassam sen yürüt burayı ben bii gün giriyorum bi gün giremiyorum yhhaa =)) ee anlatt bklmm =))
Tamam ben yuruturum sen yokken eşin varkende kaç gel bK benimki film izliyor ben geldimun kurabıyesı yıyorum bırde nane limonlu yeşil çay içiyorumsen napıyosun tatlım ne var ne yok
ooo harikasınn tatlım bn girince beni yanlız bırakmıyo basıma gelio tuşlara falan basıyo bnle ilgilen diee bırakmak zorunda kalırım ama yarın falan girerim 12 12 ymiş yarında gider sanırım işe ..senin eşin ne iş yapıyorduu...
Askeri personel benımkı pazar gunu benımkınınde mesaisi var
bu arada un kurabiyesini tarifini yazsana ben cok seviyorum ama beceremem diee hiç yapmaya kalkmadım nettekilerde ölcüleri hep farklı veriyoo damağa yapışıyo dimi ben öle seviyorumm=)))
Bu hazır kurabıye cnm bak resmide bu tam tariif ettıgın gıbı yumusacık agızda dagılıyor eşim bu kurabıyeyı cok sevıyor favorımız bu
Kahkecizade
bende bim den almıştım bi kaç kez hoşuma gitti hindistan cevizlisi vardıı..=)
Onuda aldık ama en guzelı un kurabıyesı bu sıralar buna taktıkkımı markanın altı katı oluyor bu yumusacık
cnm ben cıkıyorum eşim geliyormuş gelen olursa ilgilenir misinn hadii öptümm iii akşamlarr yarın burada olursan görüşürükk=))
Tamam canım iyi geceler gelen olursa ben agırlarımbende cıkarım bıraz sonra bekleyim gelen olur belkı
Günaydın hanımlar
hoş geldin cnmm=))günaydınn