Hicbir sorunu olmayıp hamile kalamamak

Cemre31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
21
4
1
26
Hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayalar varmi acaba 7 yıldır sorun yok ama çocukta yok ..2 tane sağlıksız gebelik gecirdim 4 yıl önce dahada gebelik olmadi benim gibi oluo derdine çare bulan varmi acaba

Hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayalar varmi acaba 7 yıldır sorun yok ama çocukta yok ..2 tane sağlıksız gebelik gecirdim 4 yıl önce dahada gebelik olmadi benim gibi oluo derdine çare bulan varmi acaba
Belki psikolojiktir. Terapiye gittiniz mi hiç? Cocuk sahibi olmaya karşı bilinçaltinizda olumsuz inanclar olabilir. Anne olmak zordur hamile kalmak zordur gibi. Hipnoterapi ile ortaya çıkar.

Maalesef canım benimde hiçbir sorunum yok Bi seneyi aşkın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz klomen kullandım o ay kimyasal gebelikle sonuçlandı sizin baya olmuş denediniz mi klomen vs Bi yöntem

Maalesef canım benimde hiçbir sorunum yok Bi seneyi aşkın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz klomen kullandım o ay kimyasal gebelikle sonuçlandı sizin baya olmuş denediniz mi klomen vs Bi yöntem
Neler denemedik ki inanın hayirlisi diyelim

Belki psikolojiktir. Terapiye gittiniz mi hiç? Cocuk sahibi olmaya karşı bilinçaltinizda olumsuz inanclar olabilir. Anne olmak zordur hamile kalmak zordur gibi. Hipnoterapi ile ortaya çıkar.
Terapiye giymedin ama bilinçaltım konusunda kesinlikle haklisiniz ..hic aklıma gekmedi terapi ama giymekte fayda var teşekkürler

Terapiye giymedin ama bilinçaltım konusunda kesinlikle haklisiniz ..hic aklıma gekmedi terapi ama giymekte fayda var teşekkürler
Cocukluktan bu yana kim bilir neler biriktirdi bilinçaltınız. Cocuktur anlamaz deyip yaninizda doğum sancilarindan bahsetmis olabilirler. Ne kadar zor bir gebelik geçirdiğini anlatanlar olmus olabilir. Beyin bunlari böyle kabul edip yani gebelik zordur dogum zordur diye inanip oluşan bebegi bir risk, bir parazit gibi algılayabilir. Bebek bana zarar verecek inanci taşıyorsiz bilinçaltinda, vücut bebegi yok etmek icin çaba harcayacaktir. Umarim faydasi olur.

Bende varım 2 sene olacak mart ayinda evliligin 7. Ayinda kolomenle bthcg yi 9.7 gördüm neyin nesiydi bilemedik ondan sonra da hala bisey yok. Sorun yok diyolar ilac veriyolar çözüm olmuyo bilemedim ne yapicz. Varsa çözümü olan bizlere de ulassa diye telefon elimizde bakmaktan yorulduk bi ısık icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…