- 2 Temmuz 2023
- 1.143
- 524
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Çok iyi anlıyorum. Aynı durumdayız tüplerinizin açıklığından emin misiniz, birkaç doktora daha gidin, olmadı testi yenileyin. Açılan tüpler yeniden kapanabilir… bizim de hiçbir sorunumuz yok. Tüp bebeğe başlayacaktım ki doktorum 2 yılın dolmasını beklemeliyiz dedi. Eğer ki hamile kalamazsam nisan/mayıs ayında bu sürece gireceğiz. Aşılama oranı çok çok düşük. 3 aşılama oranıyla 1 tüp bebek oranını yakalıyormuşsun. Sebepsiz infertiliteye çok önerilmiyor özellikle maddi açıdan. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende şuan sizlerle aynı durumu yaşıyorum 2 yıldır evliyim çocuğum olmuyor hiç hamile kalamadım. Geçen sene hormon testleri yaptım hepsi normal çıktı eşim sperm testi yaptı onunda değerleri normaldi. Ben rahim filmi çektirdim tüplerim kapalıymış açtırdım. 5 Kasım da tam 1 yıl olacak tüplerimi açtıralı bu sürece kadar hiç kalamadım. Tüplerimi açtırdıktan sonra da olmadı. Geçen sene klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi yaptım tutmadı. 2 hafta önce tekrar çatlatma iğnesi yaptım normalde bu hafta sonu adet olmam gerekiyodu dün kahverengi akıntım geldi. Sabahta aynu şekildeydi. Öğleden sonra kanamaya dönüştü ama her zamanki adetimden farklı bi kanamaydı açık kırmızı pembemsi bi kanama. Ve hiç adet belirtileri yaşamadım sadece arada kasım ağrım oluyodu adetten önce ve şuan hiç ağrım yok. Normalde her adett olduğumda yatak döşek yatardım bu sefer hiç bir şeyim yok. Çatlatma iğnesinden mi böyle oldu bilmiyorum 2 gün sonra tekrar doktoruma gidecem bu sefer aşılama yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. Gerçekten yoruldum artık. Son 1 yıldır hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen hamile kalamamak çok üzüyor beni. Böyle olupta hamile kalan var mı?