Birçok kişi bu konuda muzdarip zaten canım.senin bu saatten sonra yapman gereken tek şey bu konuyu çok düşünmemen takıntı haline girdikten sonra çıkması seneleri alabiliyor ben herşeyi yaşamış biri olarak tek tavsiyem inançlı bir şekilde dua etmek Allahım tez zamanda yuvani güldürür insallahmerhabalar 1 senelik evliyim doktor bana ve eşime de hiç bir problem yok dedi ama hala bebeğimiz olmuyor bende 1 aydır hamilelil belirtilerinin hepsi var ama evde yapmış olduğum tesler negatif cıkıyor bu durumu yaşayıp ta sonrasında hamile olan var mı
Amin canım inşallahBirçok kişi bu konuda muzdarip zaten canım.senin bu saatten sonra yapman gereken tek şey bu konuyu çok düşünmemen takıntı haline girdikten sonra çıkması seneleri alabiliyor ben herşeyi yaşamış biri olarak tek tavsiyem inançlı bir şekilde dua etmek Allahım tez zamanda yuvani güldürür insallah
Nedir söyler misinizArkadaslar hiç bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorsaniz bana ulasin size soyleyecegim sey sayesinde Allah nasip ederse olumlu sonuc alacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?