Hiçbir Sorun Yok Neden Hamile Kalamıyorum?

Birçok kişi bu konuda muzdarip zaten canım.senin bu saatten sonra yapman gereken tek şey bu konuyu çok düşünmemen takıntı haline girdikten sonra çıkması seneleri alabiliyor ben herşeyi yaşamış biri olarak tek tavsiyem inançlı bir şekilde dua etmek Allahım tez zamanda yuvani güldürür insallah

Amin canım inşallah

Merhaba kendi deneyimlerim doğrultusunda bu yazı birilerine ışık olur mu diye yazıyorum;
Öncelikle gün aşırı egzersiz çok önemli. Çocuk tutunamaz, düşer diye korkmayın alakası yok bunu doktoruma sordum. Hareketsiz kalmak çok daha kötü. Egzersiz hem kanı sulandırmak hem vücudu hazırlamak için ideal. İkinci olarak et ağırlık besledim, fındık avokado yedim. Alkol hiç almadım. Ne yiyip içtiğiniz kesinlikle yumurta kalitesini etkiliyor. Eşimin sperm testi normal gelmişti ama yine de arginex diye bir toz kullandı bu aminoasitler spermleri artırıyor ve hareketlendiriyor. Fark edilir bir artış yaşadı. İlişkiden sonra ayaklarımı da kaldırdım biraz biraz yüz üstü de yattım. Bol bol su içtim ve son olarak moralinizi gerçekten yüksek tutmaya çalışın olumsuz birşey olursa ona o zaman üzülürsünüz şimdiden canınızı sıkmaya gerek yok gerekirse komik filmler izleyin o kahkahaları atın. Birşeye üzülür sıkılırsanız çocuk olmayacak diye paniklemeyin hayat akmaya devam ediyor ve bunlar çok normal çünkü robot değiliz. Ayaklarımı da sıcak tutmaya çalıştım. Umarım faydası olur.

Şimdi ben size şöyle söyleyeyim, bu sorunu doktorlar bilmiyor bazı kadınların ağır kaldırma, hoplama, zıplama nedeniyle çocuk yuvası ters dönüyor buda çoçuk olmasına engel oluyor hani ters olduğu için sperm yuvaya ulaşmıyor, ama doktorlar bunu bilmiyorlar bunu genelde evde ebelik yapan kişiler biliyor ben Gaziantep te oturyorum benim bildiğim bi yer de var ona giden herkesin diğer ay Allah'ın izniyle çocuğu oluyor sizede çok çok tavsiye ederim çok iyi bakıyor. Umarım yardımcı olmuş olurum Allah kimseyi kucağı boş koymasın Amin.

Merhaba, bende gaziantep de oturuyorum. Söylediğiniz kişi ve yeri nerede acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…