5 yıllık evliyim . ilk evlendiğimizde uzun süren adet günleri için doktora gitmiştim ve myom olduğunu öğrendim damarlı bir bölgede dendi sürekli kontrole gitmeye başladık evliliğin 6. ayında kendiliğinden hamile kldım düştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum böyle derken 1.5 yılımız geçti en sonunda myom için ameliyat olmak zorunda kaldım böylece 2.5 yıl bitti.Başta oluyodu şimdi niye hamile kalamyrm derken başka bir dr a gittik tüm hormon tahlilleri ,sperm testi,rahim filmi çekildi bakıldı hepsi çok iyi dedi dra göre hiçbirsorun yoktu.en sonunda klomen ve çatlatma iğnesi denedik kist oldu .Hiç kendime konduramadım aklıma gelmedi başta oluyodu şimdi niye ki anlayamıyordum En son 1 yıldır antaldayız vitale hastanesine sinan kurşuna gittim 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denemsi ve 1 kerde aşılama ve sonuç hüsran ve sonuçsuz kalan koca 5 yıl.Bu 5 yıl boyunca hep umut ettim hiç ağlamadım isyanda etmedim.Ama artık dayanmyrm ve artık ağlıyorum hemde çok bunları yazarken bile.5yılboyunca eczaneden idrar testi alıpta yapmadığım ay olmadı.Şimdi ne yapmalıyım ben tüp bebeğemi başvurmalym süreç nasıl işliyo sevkmi oluyo bir rapormu olması gerekli ve en önmelisi antalyada gerçekten uzman bişeyler bilen doktor bilen varmı.Gerçekten yol gösterilmesine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Esra-rengiz nasıl olumlu sonuç alabileceği bana yardımcı olurmusuArkadaslar hiç bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorsaniz bana ulasin size soyleyecegim sey sayesinde Allah nasip ederse olumlu sonuc alacaksiniz
Arkadaslar hiç bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorsaniz bana ulasin size birsey anlatacagim Allah nasip ederse sizde olumlu sonuc alirsiniz.
Banada ulaşirmisin 1senedir bende uğraştıryorrumArkadaslar hiç bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorsaniz bana ulasin size soyleyecegim sey sayesinde Allah nasip ederse olumlu sonuc alacaksiniz
Evet canım 1 yıl olmadıktan sonra tedavi gormeye başladım ben ve eşimden bir problem yok 6 ay klomen ve catlatma ignesi uygulandı sonra 7 ay femara yine catlatma ignesignesi kullandım hsg çektirdim onda da birşey çıkmadı 2 kerede aşkla yaptırdım bu ay dinlen demişti doktorum ama yorulduğunu hissediyorum artik
Doktorların sebepsiz infertilite dedikleri konuEvet canım 1 yıl olmadıktan sonra tedavi gormeye başladım ben ve eşimden bir problem yok 6 ay klomen ve catlatma ignesi uygulandı sonra 7 ay femara yine catlatma ignesignesi kullandım hsg çektirdim onda da birşey çıkmadı 2 kerede aşkla yaptırdım bu ay dinlen demişti doktorum ama yorulduğunu hissediyorum artik
Canım muayene veya asilamalara ücret odemiyorum çok şükür ev aldım 1 yıl oldu hastanede calismasaydim başından gelmezdim ki ilaclar bile çok pahalı.sebepsiz infertilide kadar kötü birsey yok çünkü deneme yanılma yöntemi yani herşey üzerinde uygulaniyor bu süreçte her ay umutla bekleyip olumsuzluklar sona etmesi....Doktorların sebepsiz infertilite dedikleri konuBir sebep var ama o sebebe ulaşmak için onlarca test binlerce maliyet..
Hiç sorun çıkmaması çok güzel. Ama madem sorun yok neden olmuyor fikri işte perişan ediyor. Biz de 3 yıldır uğraşıyoruz deniyoruz ama tık yok :)
Süreç maddi manevi uğraştırıcı kesinlikle yorucu. Ama yılmak yok. Bence umudunu yitirme ve denemekten vazgeçme. Hayırlısıyla olacak.. Bence tüp bebek yöntemini de düşünün araştırın. Asilamaya gore daha yüksek ama yasamadan anlayamıyorsunuz, sonucu bilemiyorsunuz..
Umarım gönlünce olur..
Ne güzel bak şanslısın.. bu denemeri yapmak icin evini satan insanlar var.. Hep guzel yanından düşün bence. Olumsuzluk ararsak bu süreçte o kadar cok olumsuz şey buluruz ki.. Bu da bizi iyice umutsuzluğa iter. O yuzden guzel seyler dusun.. Sebepsizin sebebini bulmak için onlarca test yuzlerce ihtimal var. O yuzden maalesef asama asama gidiyor doktorlar..Canım muayene veya asilamalara ücret odemiyorum çok şükür ev aldım 1 yıl oldu hastanede calismasaydim başından gelmezdim ki ilaclar bile çok pahalı.sebepsiz infertilide kadar kötü birsey yok çünkü deneme yanılma yöntemi yani herşey üzerinde uygulaniyor bu süreçte her ay umutla bekleyip olumsuzluklar sona etmesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?