Hiçbir Sorun Yok Neden Hamile Kalamıyorum?

e.akblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
7
1
86
5 yıllık evliyim . ilk evlendiğimizde uzun süren adet günleri için doktora gitmiştim ve myom olduğunu öğrendim damarlı bir bölgede dendi sürekli kontrole gitmeye başladık evliliğin 6. ayında kendiliğinden hamile kldım düştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum böyle derken 1.5 yılımız geçti en sonunda myom için ameliyat olmak zorunda kaldım böylece 2.5 yıl bitti.Başta oluyodu şimdi niye hamile kalamyrm derken başka bir dr a gittik tüm hormon tahlilleri ,sperm testi,rahim filmi çekildi bakıldı hepsi çok iyi dedi dra göre hiçbirsorun yoktu.en sonunda klomen ve çatlatma iğnesi denedik kist oldu .Hiç kendime konduramadım aklıma gelmedi başta oluyodu şimdi niye ki anlayamıyordum En son 1 yıldır antaldayız vitale hastanesine sinan kurşuna gittim 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denemsi ve 1 kerde aşılama ve sonuç hüsran ve sonuçsuz kalan koca 5 yıl.Bu 5 yıl boyunca hep umut ettim hiç ağlamadım isyanda etmedim.Ama artık dayanmyrm ve artık ağlıyorum hemde çok bunları yazarken bile.5yılboyunca eczaneden idrar testi alıpta yapmadığım ay olmadı.Şimdi ne yapmalıyım ben tüp bebeğemi başvurmalym süreç nasıl işliyo sevkmi oluyo bir rapormu olması gerekli ve en önmelisi antalyada gerçekten uzman bişeyler bilen doktor bilen varmı.Gerçekten yol gösterilmesine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Cnmm herseyin en hayirlisi en guzeli bigun sizle olacak..yeter kii umudunuzu kaybetmeyinn....

slm arkadaşlar öncelikle rabbim herkesin gönlündeki muradını en kısa zaman da nasip etsin diyerek bende 20 eylülde klomen kullanmaya başladım 26 eylülde ise kontrole gidicem eğer yumurtam 22 mm ulaşmış ise ilk aşılamamı yaptırıcam hayırlısı ile inş. aşılama yaptırıpta hamile kalan varmıdır acaba 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır dr. tedavisi görüyorum inş. allahım kısmet ederse bu ay umudum çok yüksek sanki ilk aşılamada hamile kalacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı bakalım yazarım yine

cnm herşeyin hayırlısı belki senin için hayırlı olan budur bundan sonrası için dua et sakın isyan etme ağlama rabbim ne zaman ol derse ozaman olur elimizden gelen hiç bişey yok onun için bol bol dua edip yüce rabbimden sağlıklı hayırlı evlatlar isticez allah sabır versin

merhabalar yazinizi okudum ve hemen hemen ben de ayni durumdayim 8 yillik evliyiz ama bizim daha hic gebelik asamamiz olmadi 1 aydir tedaviye basladik bizim de butun kontrollerimiz yapildi esimde de bende de bir sorun cikmadi ben adetimin 4.gununden itibaren serophene kullandim 5 gun bugun de kontrole gittim igne vurulmak icin doktorum vurmadi 18 mm olmus sag tarafimda 20 yada 22mm i bekliyoruz dedi cumartesi vuracak catlatma ignemi kismetse kendini hic uzme canim rabbim dualarimizi duyuyor ve bizim de kucagimizi bos birakmayacak bakalim gidecez cumartesi vurulacaz igneleri herkese bol bebisli gunler

Merhaba arkadaşar. Ben de yaklaşık 3 yıldır sebepsiz bir şekilde hamile kalamıyordum. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Kan pıhtılaşması yüzünden oldu bu düşükler.en son yaptırdığım işlem çatlatma için hap kullanmaktı. Yaz geçtikten sonra aşılama yaptırmayı ya da tüp bebeği düşünmeye başlamıştım. Bir anda vazgeçtim. Nedeni de yazın bir kaç yazı okumuştum. Sanırım bunlaran biri Ayşe Arman adlı köşe yazarına bir kaçı da bu forum üyelerine aitti sanırım. Yazılarda bu durumu takıntı haline getiren bayanlar olduklarını, bu durumu takıntıdan çıkarıp günlük koşuşturmacalara daldıklarında yakın bir zamanda hamile kaldıklarını yazmışlar. Ben de bunu düşünmeye başlamıştım. Kendime bir sene zaman tanımıştım. Bu düşüncelerden bir iki ay sonra hamile kaldım. Bilmiyorum belki tesadüftür. Tabi ki doktor kontrolünü eksik etmemek lazım ama moral de sanırım çok önemli. Şu an hamileyim umarım hepiniz isteğinize kavuşursunuz.

arkadaşım ya çok haklısın!!!bende simdi senin yazını okuyunca düşüncelerimi değitşirmeye karar verdim
düşünmemeye çalışacağım umarım herkesin gönlüne göre olur diledikleri

Arkadaslar hiç bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorsaniz bana ulasin size birsey anlatacagim Allah nasip ederse sizde olumlu sonuc alirsiniz.

Arkadaslar hiç bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorsaniz bana ulasin size soyleyecegim sey sayesinde Allah nasip ederse olumlu sonuc alacaksiniz​

Merhaba arkadaşlar bende 2.5 senedir hamile kalmıyorum neredeyse herşeyi denedim..hastanede çalışıyorum ve insanların bebeklerini bekledikleri bütün ana mutluluklarına sahit oluyorum.Allahim diyorum nasıl sinaniyorum böyle Rabbim sevdikleri kullarina dert verirmiş diyorum avutuyorum kendimi yakınındaki herkez hamileydi ve bebeklerini kuşaklarına aldılar bile.bazen neden diye soruyorum evet insanız çünkü sonra hayirli zamanda ver diyorum bizi bizden iyi kimse anlayamaz ve vakti gelmeden ne yaparsak yapalim hiçbirşey olmuyor arkadaşlar..

E E-l-i-s-a merhaba.. Herşeyin hayırlısı olsun.. Hastanede çalışıyorsunuz doktora gittiniz mi? Araştırma yapildi mi neden olmadığına dair?

E E-l-i-s-a merhaba.. Herşeyin hayırlısı olsun.. Hastanede çalışıyorsunuz doktora gittiniz mi? Araştırma yapildi mi neden olmadığına dair?
Evet canım 1 yıl olmadıktan sonra tedavi gormeye başladım ben ve eşimden bir problem yok 6 ay klomen ve catlatma ignesi uygulandı sonra 7 ay femara yine catlatma ignesignesi kullandım hsg çektirdim onda da birşey çıkmadı 2 kerede aşkla yaptırdım bu ay dinlen demişti doktorum ama yorulduğunu hissediyorum artik

Doktorların sebepsiz infertilite dedikleri konu Bir sebep var ama o sebebe ulaşmak için onlarca test binlerce maliyet..
Hiç sorun çıkmaması çok güzel. Ama madem sorun yok neden olmuyor fikri işte perişan ediyor. Biz de 3 yıldır uğraşıyoruz deniyoruz ama tık yok :)
Süreç maddi manevi uğraştırıcı kesinlikle yorucu. Ama yılmak yok. Bence umudunu yitirme ve denemekten vazgeçme. Hayırlısıyla olacak.. Bence tüp bebek yöntemini de düşünün araştırın. Asilamaya gore daha yüksek ama yasamadan anlayamıyorsunuz, sonucu bilemiyorsunuz..
Umarım gönlünce olur..

Canım muayene veya asilamalara ücret odemiyorum çok şükür ev aldım 1 yıl oldu hastanede calismasaydim başından gelmezdim ki ilaclar bile çok pahalı.sebepsiz infertilide kadar kötü birsey yok çünkü deneme yanılma yöntemi yani herşey üzerinde uygulaniyor bu süreçte her ay umutla bekleyip olumsuzluklar sona etmesi....

Ne güzel bak şanslısın.. bu denemeri yapmak icin evini satan insanlar var.. Hep guzel yanından düşün bence. Olumsuzluk ararsak bu süreçte o kadar cok olumsuz şey buluruz ki.. Bu da bizi iyice umutsuzluğa iter. O yuzden guzel seyler dusun.. Sebepsizin sebebini bulmak için onlarca test yuzlerce ihtimal var. O yuzden maalesef asama asama gidiyor doktorlar..

Aslında hiçbir sebep olmaması iyi bir şey ama gerçekten yıpratıcı hem manevi hem maddi. Bir de benim gibi bir çocuğu normal olup ikinci olmayanlar var... insan anlam veremiyor bazı şeyleri kendine konduramıyor...bir de cevrenizde korunmayı bıraktığı ay kalanları duyunca morali daha bir bozulmuyor değil

merhabalar 1 senelik evliyim doktor bana ve eşime de hiç bir problem yok dedi ama hala bebeğimiz olmuyor bende 1 aydır hamilelil belirtilerinin hepsi var ama evde yapmış olduğum tesler negatif cıkıyor bu durumu yaşayıp ta sonrasında hamile olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…