• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hicbir seyin tadi yok!!

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Tatile geldik ondan bile zevk almiyorum ben bende bi bebegim olsun istiyorum karsimda çocuk havuznda anne kiz oynayanlari gorunce aglayasim geliyor. Pco tedavisi oluyorum yumurtalik tembelliği:( klomen menogon igne denedik olmadi en son rahim filmi cekildim simdi yine klomen kullanıyorum sabah iki aksam iki artik bende anne olayim nolur Allahim benmde yasama sevimcim gelsin..icimi doktum ole iste; (

üzülme cnm ..yaşadığın anın tadını çıkar..Rabbim nasip eder inşallah..benimse bi sorunum yok ama olmuyorrr!

Olmuyor cnm ole ya anin tadini cikarsan da bi tarafim hep buruk kalıyor iste Allahim aratmdn versin bizimde neselerimiz gelsin onlarla gulelim artik

Bu gerçekten zor bir durum. Siz kendinizi ne kadar çok bu işe kaptırırsanız aslında ondan o kadar çok uzaklaşmış oluyorsunuz. Daha az takarak, yada farklı düşüncelere dalarak kendinizi bu stres ortamından kurtarmanız gerekir. Tüm tedavileri gerçekleştirdikten sonra sabırla beklemek gerekir. Çevremde sizin gibi arkadaşlarım vardı, artık ne zaman çocuksuz bir yaşamın olduğunu kabul edip hayatlarını ona göre yaşamaya başladıkları ay hamile kaldılar. Siz aslında stres oldukça var olan şansınızı stres yüzünden kaybediyorsunuz. Biraz daha sakin ve sabırlı olursanız insallah güzel bir haber ile sonuçlanacaktır.

Herkes bole soluyor cnm ama gercekten cok zor bu kdr isterkn etrafimdaki hamile hberlerini duymk esinin ne kdr istedigini gormk sonunda.yikiyor tabi insani:(

Herkes bole soluyor cnm ama gercekten cok zor bu kdr isterkn etrafimdaki hamile hberlerini duymk esinin ne kdr istedigini gormk sonunda.yikiyor tabi insani:(

Zaten gördükçe üzüldükçe daha da stres yapıyorsun. Yumurtlamanı bile olumsuz etkiliyorsun. Bence biraz da kendin ve eşinle ilgilen. Hatta şunu %100 olmayacağını bilsen hayatında ne gibi değişiklik yapardın. Bence kafanı bu konudan uzaklaştıracak farklı bir uğraş bul ve kendini ona kaptır bir bakmışsın ki olmuş.

Zaten gördükçe üzüldükçe daha da stres yapıyorsun. Yumurtlamanı bile olumsuz etkiliyorsun. Bence biraz da kendin ve eşinle ilgilen. Hatta şunu %100 olmayacağını bilsen hayatında ne gibi değişiklik yapardın. Bence kafanı bu konudan uzaklaştıracak farklı bir uğraş bul ve kendini ona kaptır bir bakmışsın ki olmuş.

Ins cnm ben hep o günleri hayal edip üzülüyorum iste ins Rabbim hayirlisiyla versin

Selamlar, 18 yasimdayim ama uzuntunuzu gayet iyi anlayabiliyorum cok zor birseydir annelik tarifi yok siz bebisiniz olmadan bu duyguya simdiden kapilmissiniz bunu dusunup kendinizi olumsuz etkilemeyin kafaniza takmayin stres sıkıntı yaratabilir Demet Akalinin dogum ile ilgili bir roportajinda kendisininde bu sekilde sıkıldıgı daha sonra rahatlayip kafaya takmadiginda 3 haftalik hamile oldugunu ogrendigini soylemisti:) Allah sizede nasip etsin

Selamlar, 18 yasimdayim ama uzuntunuzu gayet iyi anlayabiliyorum cok zor birseydir annelik tarifi yok siz bebisiniz olmadan bu duyguya simdiden kapilmissiniz bunu dusunup kendinizi olumsuz etkilemeyin kafaniza takmayin stres sıkıntı yaratabilir Demet Akalinin dogum ile ilgili bir roportajinda kendisininde bu sekilde sıkıldıgı daha sonra rahatlayip kafaya takmadiginda 3 haftalik hamile oldugunu ogrendigini soylemisti:) Allah sizede nasip etsin

Inss cnm zaten hep devam ediyorum tedaviye ins banada ole bi surpriz olur da paylasirim sizinle

Back