Hiçbir şeyden memnun olmuyorum ve başıma çoraplar örülüyor.

Evlenin gitsin, adam da gelsin sizin kuruma. Siz değil miydiniz nasılsa her erkek şöyle böyle diyen. İlişkiye inanmayan. Arayıp durmayın bulduğunuzu tutun işte kaçmasın.

Ben de sevmem öyle. İnsan nasıl davranacağını da bilmez. Her şey göze batar
Ya zaten sıkıcı,işyerinde kendi cevreniz olur,arkadaşlarınız,onlarla iki sohbet etmek,oturup kahve icmek bile bir nimet,insana alan yaratır. Ama evde eş,işte eş olmaz yani sevmeyene. Ha herşeyi birlikte yapan çiftlerde var, seviyorlardır bunu ona birşey diyemem ama ben istemem yani,bana uymaz. Size de uymuyorsa bence ikna edin bir şekilde vazgeçsin.

Sakın aynı iş yerinde çalışma.
Benim ilk evliliğim o yüzden bitti. Evliliğimiz bir süre sonra şirket gibi oldu. Evde de sürekli iş konuşurduk.
Çiftler gün içerisinde farklı ortamlarda bulunmalı. Akşama özlem olsun. Birbirlerine anlatacak bir şeyleri olsun.

İşte tam da bundan bahsediyorum.

sevgilinden flörtöz burhan diye bahsediyorsan evlilik düşündüğüne emin misin bu nasıl bir nişanlılık hazırlık süreci..

İnternete yazinca ayni is yeri surekli beraber olmak falan iyi degildir yazilari cikiyor. Gonder ona ya boyle olursa korktum falan de

Dedim beraber gider geliriz şöyle böyle yaparız diye pembe hayaller kuruyor. Pembe bile değil bence şeker pembe.
Sanki uyum problemi var gibi ,için rahat değil öyle hissettim bu kişiyle ilgili Burhancım,önemli olan senin huzurun

Mesleğiniz ne öğretmen misiniz ? Yani aynı odada çalıştığınız biri değilse bence sıkıntı değil günde kaç dakika görebilirsiniz ki zaten topu topu

Ben bu nişan mevzusuna da bu konuya da inanmadım. Burhan yapmaz gibi geliyor. Bir de bu kadar isteksiz sevgisiz falan inanmıyorum

Mesleğiniz ne, tam olarak aynı yerde mi çalışacaksınız anlamadım ama kocasıyla aynı yerde çalışan kadınlar çok pis iş yıkıyor kocalarına, çok güzel bence.
Ben istemezdim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…